Pages:
Author

Topic: John Mc Afee Tweet Başına 105 Bin Dolar Karşılığı Kripto Para Reklamı Yapıyor - page 5. (Read 671 times)

legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
John Mc Afee reklamını yaptı diye kimsenin bir ico ya katılacağını ya da bir coin satın alacağını düşünmüyorum.Bir zamanlar Mc Afee'nin popüleritesi vardı ama insanlar zamanla onun nasıl bir adam olduğunu gördü.
member
Activity: 364
Merit: 20
Bir tweet icin oldukca yuksek bir miktar acaba hangi coinlerin reklami icin bu adama basvuruyorlar.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bu adami dinleyen bunun tavsiyelerine reklamlarina gore yatirim yapan insan yatirim yapmasin bence parasina yazik derim.
member
Activity: 322
Merit: 12
Bitcoin 500 bin dolar olacak 1M dolar olacak diyen adama kim niye inanir ki. Once c*künü yemeye hazirlansin bence.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Daha fazla reklam almasi hele birde her turlu reklami almasi guvenirligi dusurecektir.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu reklamlar ne kadar etkili olabilir ki acaba. Bu adama ciddi ciddi guvenip yatirim yapan var mi acaba. Hele o kadar yatirimciya zarar ettirmis biriyken.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Daha once de cok fazla guvendigim bir insan degildi kendisi. Simdiden sonra parayi veren butun kripto paralarin reklamini yaparsa hic guven kalmaz bence.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
John Mc Afee benim nazarımda kripto piyasasının en büyük manüpülatörüdür. Hiçbir tweetine, hiçbir sözüne güven olmayacak bir adamdır. Devamlı spekülasyonla iş peşinde olan bir adam, ama beceriyor hakkını da yemeyelim. 105 bin güzel para.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Verdigi tavsiyelerle buyuk zararlar ettiren bir adamin her tweeti nasil bu kadar para ediyor anlamiyorum.
member
Activity: 448
Adamın ağzını açması para ,105 bin dolar ne demek çok ciddi bir rakam , hele ki John mc afee gibi bir adam için , bu adamın son dönemde kripto para yatırımcılarına verdiği tavsiyeler ile ciddi zarar verdirmişti.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bu adam JoHN mc afee ne zaman ortaya çıksa piyasada kesin birşeyler oluyor, en son 5 ay önce konuşmaya başladığında altlar hareket etmiş herkes bahar geldiğini sanıp yüksek rakamlardan yatım yapmıştı.Twit başına 105 bin dolar alan bu adam sistemin kuklası.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
para ve iktidar fazla ise daha fazla para ve güç kazanmak hiç olmayanlara ya da az olanlara göre çok daha kolay göründüğü üzere.
member
Activity: 123
Adamda takip sayısı olarak baya iyi tabiki bunun karşılığıda dolar olarak ona dönüyor...aldığı para piyasaya göre normal az bile olabilir..
member
Activity: 392
Adam piyasada spekülasyon oluşturmaktan başka bir işe yaramıyor birde üstüne twit başına 105 bin dolar alıyor.Geçtiğimiz dönemlerde milleti yönlendirerek ciddi zarar ettirdi, bu adam piyasa için tam bir zarar.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Vesselam, twitter'de takipçi ve yatırımcı potansiyelli takipçileri bol adamda kaymağını yiyor tam bir pislik bu herif biyografisini okursanız anlarsınız zaten para için yapmayacağı iş yok..
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Az para olduğunu söyleyenler olmuş da sonuçta belini incitmeden alınan bir para söz konusu ve ne kadar zengin de olsa herkesin daha fazla paraya hayır diyeceğini zannetmiyorum
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Vay be adam bir tweet için neler alıyor biz insanlar basit insanlar ise yıllarımızı veriyoruz ulan şu paraları kazanmak için adamlar kısa yoldan zengin olmayı bulmaşta bizim haberimiz yok be
member
Activity: 490
Kripto dünyasıyla hobi olarak ilgilenmeye başlayalı 2 yılı geçiyor. Bu adam kadar boş bir insan daha ben görmedim. Adam açık açık ben boş adamım diye bağırıyor bizde mecburiyetten takip etmek zorunda kalıyoruz.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Kendi ayağına sıkmış gibi olmuş aslında biraz. Reklamını yaptığı ICO'lara güven olmayacağını en başta kendisi göstermiş ve bildiğiniz ters köşe yapmış  Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
John Mc afee' ye güvenipte ICO ya yatırım yapılmaz zaten . Adamın inandırıcılığı zayıf . Tosuncuk gibi sevimli bir suratu yok mesela Smiley .
Pages:
Jump to: