Pages:
Author

Topic: JP Morgan'dan Bitcoin'i vuran açıklama - page 2. (Read 4219 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
September 14, 2017, 03:34:25 PM
bu adamların alttan toplama çabası olabilir mi diye cidddi ciddi düşünmeye başladım. panik satışı yapmayın bende bikaç haftadır işlem yapıyorum piyasada biraz btc vardı elimde ilk haftalardan zararla başladık iyimi
jr. member
Activity: 68
Merit: 6
VOXXO | New ICO for Music
September 14, 2017, 03:00:25 PM
Dün çin bugün jp Morgan btc ile ilgili açıklamalar yapiyorlar. bitcoin üzerinde garip işler dönüyor.sahibi olmayan piyasayı ele geçirme savaşı başlamış olabilir. Bundan sonra dikkatli olmak lazim.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
September 14, 2017, 02:20:04 PM
Tekrar yukselmeye basladi. Tekrar 4500 duvarini aşıp 5000usd leri gorucegine inaniyorum. Panik satisi yapmak istiyenlerin btc ltc ethlerini seve seve alirim pm atin.
member
Activity: 112
Merit: 10
September 14, 2017, 02:05:02 PM
Ben arabayı satışa çıkardım, yıl sonuna doğru model yenilerim  Cheesy
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
September 14, 2017, 01:16:48 PM
Herşeyi bir kenara bırakın bence alım zamanı iyi değerlendirin derim
full member
Activity: 420
September 14, 2017, 10:30:51 AM
dolara küfreden adamın bitcoine "tu kaka" denmesine ağlamaması lazım. eğer savaş başladıysa başlamıştır. çekmezsin paranı btc de durursun olur biter. ama dolara savaş açıp sonra da "o da bana vuruyo ama" diye ağlamak olmaz. internet teknolojisi, fabrikalar, güvenlik,sağlık gibi dünyadaki tüm gelişmelerde devletlerin ve dolayısyla o devletlerin paralarının rolü var. aynı şekilde güvensizliğin,yasadışılşığın da kaynağındalar. bitcoin bu yasadışılığı önlemek gibi bir niyet taşımıyor. o yüzden de duygusal bağlanmanın alemi yok.

ben size btc nin neden darbe yediğini söyleyeyim. btc büyük oranda nsa gibi bir devlet örgütününü başının altından çıktı. veya o yöndeki çalışmalardan birisi sızma yaparak ortaya koydu. çünkü ta 1998 li yıllarda nsa nın dijital para ile ilgili raporları var. belki gayriresmi olarak ortaya kondu. belki ekipten biri dışarı çıkarıp yayımladı.

bugünkü sıkıntı btc nin sahibinin kontrolünden çıkmış olmasıdır. artık btc nin üzerinde hem hash gücü hem donanım yönünden çinin üstünlüğü var. çinin borsalardan rahatsız olması da diğer kripto paraların alternatif olarak bitcoine rtakip olması olabilir.

neyse bu kadar komplo teorisi yeter.Smiley

ne dolar ne bitcoin babamın oğlu değil. biz ülke insanı olarak duygusal bağlanıyoruz nedense. duygusallık trade işinde sıkıntı yaratır. düşüyorsa çıkalım, yükseliyorsa girelim.

hepsini seveyim, size bir şey olmasın.

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 14, 2017, 09:22:54 AM
Çok ciddi manada para çıktı piyasadan. Daha da çıkacağa benziyor. Aldıklarım için halen "HODL" diyorum zaten. Alacaklarımla da ortalamayı düşürmüş olurum en azından.

Şunu da eklemeden edemedim...

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
September 14, 2017, 09:18:34 AM
Bu tür adamlar aslında göründüğü gibi salak değiller.Bunlar daha önceden yüklü miktarda bitcoin alıyor.Daha sonra bir açıklama yapıp tüm borsalarda dumpluyorlar.Buda onların çok önemli biri olduğunu gösteriyor piyasaya karşı.O yüzden bunlar çook önceden planlanmış şeyler.Birde tam çin olayının üzerine getirmeside muamma.Çin düşürüyor ama onun yüzünden düştüğünü düşünenlerde var Smiley Hayırlısı diyelim Ama uzun bir süre toparlanamaz btc (2-3 ay bence)
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 14, 2017, 09:05:29 AM
Tamamen çıkarlarına ters düştüğü için yapılan açıklamalar bunlar. Demiyorlar ki "ulan biz de bi coin çıkaralım da biz de girelim". Belki de asıl amaç o. Piyasayı yerle bir edip sonra küllerden yeni bir coin çıkarmak...
newbie
Activity: 9
Merit: 0
September 14, 2017, 08:35:09 AM
Arkadaşlar itiraf ediyorum. Bitcoin borsasının çökme sebebi benim. Ne zaman bir şeye niyetlensem öyle yada böyle kötü sonuçlanıyor.

Uzun zamandan beridir Bitcoini takip ediyorum. Lan bu giderek yükseliyor deyip para yatırdım tepe taklak oldu. Bence paranızı çekin, her işe başladığım şirketi batırdığım gibi koca bitcoin piyasasını da çökertmeye başladım. Kaçın!!!
member
Activity: 180
Merit: 11
September 14, 2017, 08:01:43 AM
Bu tarz adamların sevdiği bir hava oluştu ve farkında iseniz bu tarz adamlar son zamanda açıklama yapmaya başladı. Balina diye tabir ettiklerimiz işte bu adamlar.
Açıklama yapmak için neden bu havanın olmasını bekledin 3 ay önce yapmadın yada geçen sene. Eğer sözde insanları düşünüyor isen en başta kripto paralar çıktığında yapsaydın da bizlerde sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünseydik...
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
September 14, 2017, 07:51:15 AM
Çok mantıksız ve kendi içinde çelişen açıklamaları var. Yani insan diyor ki böyle paradan anlayan biri nasıl olur da bir konfreansta bu şekilde açıklamalar yapabilir? Tam Çin haberleri ile btc düşüş yaşamışken ardından bu malum şahsın açıklamalarının gelmesi bana kalırsa piyasayla oynayıp aşağıdan alıp yastık altı yapmıyor ise birşey bilmiyorum Grin Grin Zaten Çin haberlerinin de kaynağı belli değildi. Bu gibi şahısların, bu "asparagas" Çin haberlerini yaymadığı ne malum?  Undecided
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
September 14, 2017, 07:46:41 AM
Bu adamın derdi neydide durup dururken böyle bir açıklma yaptı anlamak güç.

Bitcoine karşı bir saldırı var.Balinalarında bu işin içinde olduğunu düşünüyorum.Belkide değerini düşürüp alttan toplayıp 10 bin dolara kadar çıkaracaklar birden
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
September 14, 2017, 07:40:01 AM
Şundan adım gibi eminim ki, JP Morgan CEO'su Jamie Dimon denen dallama şu anda kendi hesabına deli gibi btc topluyordur, parasını kendi boktan sistemlerinde değerlendirse btc üzerinden kazanacağı parayı imkanı yok kazanamaz.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
September 14, 2017, 07:24:22 AM
Bitcoinin çinin yasaklayacağı konusunda sadece bir spekülasyon var resmi bir açıklama yok ,olay çok başka sanki birde JP Morgan gibi adamların bu söylentilerin üzerine bu şekilde fırsatçılık yapması ve bu şekilde açıklamaları tesedüf olmasa gerek benim görüşüm birilerinin bu düşüşten çok iyi kar sağlayacağı . Bill Gates bile NOBODY CAN TOP BITCON diyorsa fazla düşünmemek lazım .
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
September 14, 2017, 07:17:55 AM
ahh ahhh kenarda para olcaktı ki düşeni alcaktım kenara, yaaa ortam iyice güzelleşti bir yatırımcı için:))
full member
Activity: 420
September 14, 2017, 07:11:36 AM
%20 ye yakın düşüş oldu son iki günde. şu anda fiyat 3630 civarı.
full member
Activity: 457
Merit: 101
September 14, 2017, 07:05:12 AM
Rahatsız olmuşlar. Hep kendi tekelinde para birimiyle dünyayı sonsuza dek yöneteceğini sanıyorlardı.Bitcoinin ortaya çıkışı bunlarda baya huzursuzluk yapmış anlasilan.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
September 14, 2017, 06:46:23 AM
büyük düşüş var piyasada mcap 40 milyar dolar eridi resmen ve nereye kadar ineceğide belli değil,girdiğim coinler pek etkilenmedi allahtan yani,usd bazında zarardayım btc düştüğü için ama btc bazında yerimizde sayıyoruz.bakalım ne zaman toparlayacak her zamanki gibi bekliyoruz.ama düşüşün sebebi bu haber değildir, bş açıklamayla bu kadar çakılırsa vay halimize
Pages:
Jump to: