Pages:
Author

Topic: JP Morgan'dan Bitcoin'i vuran açıklama - page 4. (Read 4219 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 259
September 13, 2017, 06:21:42 AM
6 aydır piyasadayım. Bu sanırım 5. Tepetaklak oluşu. Benim fikrim çıkan spekülasyonlardan panik havası yaratıp zenginler dahada zengin oluyor,başka bir şey değil. Resmi olmayan bir şeyi yasaklasalar nolucak ki?
member
Activity: 254
Merit: 10
September 13, 2017, 06:14:48 AM
http://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2017/09/12/guc-gosterisi?utm_source=partners&utm_medium=gazeteoku.com&utm_campaign=feed

Ancak savaşın ne olduğunu da gözden kaçırmamak gerekiyor. ABD 1945'ten beri DOLAR üzerinden REZERV para olarak dünyayı yönetiyor. PETROL ve GAZ dolar ile alınıp satıldığı içinde PARA üzerinden kağıt üzerinden imparatorluk kurdu.
Ve yaşattı.
DOLAR'ın değeri ve ömrü PETROL rezervine bağlıydı. Ne kadar rezerv varsa DOLAR o kadar değerli ve önemliydi.
Ancak yakında dünyayı saracak yeni proje yani DİGİTAL PARA geliyordu. DİGİTAL PARA, DOLAR gibi REZERVE bağlı değil, İŞLEME tabiydi. Nerede ne kadar işlem varsa o kadar DİGİTAL PARA vardı. TAKAS gibi yani. GERÇEK!
DOLAR rezerv ile dünyayı şekillendiriyordu.
DİGİTAL PARA alışverişin olduğu yerde alışveriş miktarı kadardı. İşte bu PARA üzerinden en büyük oyundu.
Beyaz Saray bunu bildiği için FED'teki KÜRESELCİLERİN adamlarını yollamaya çalışıyor. Stanley Fischer bunlardan biriydi.
Dahası da var!
Trump yakında orayı ele geçirecek. Sonra da DİGİTAL PARA ile mücadele edecek.
Bu arada ÇİN de 2040'a kadar BENZİNLİ YA DA DİZEL ARAÇ ÜLKEMİZDE KALMAYACAK dedi.
Yani rezerv paraya bir saldırıydı...

Olaya bu açıdan bakın, çok şey göreceksiniz.

Saygılar...
full member
Activity: 420
Merit: 100
September 13, 2017, 06:08:07 AM
bu düşüş hayra alamet değil. ne kadar sürer bilmiyorum ama aşağı yönlü bir ralliye başlamış görünüyor. bitstampte de durum aynı. sabah alış yapıcaktım baktım büyük bir satış baskısı var. uzun vadeli giremeyeceğim için vazgeçtim. artık arkadaşın belirttiği aralığı bekliycem.

ytd.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
September 13, 2017, 05:32:00 AM
JP Morgan CEO'su Jamie Dimondan başka türlü bir açıklama beklemek mantıksız olurdu.
Bitcoinin varlığı adamların işine gelmiyor şu anda, zararlarına bir durum, yönetemedikleri bir saha.
member
Activity: 360
Merit: 18
September 13, 2017, 05:18:19 AM
Bu tarz spekülasyonların olması normal, böyle etkileyici ve derinden değişiklikleri kabullenmek en başta zor olur.

Çin'deki yasakların kalkması ile birlikte yeniden yükselmesini bekliyorum kripto koinin.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 13, 2017, 03:55:52 AM
Bu piyasada çok yeni olmama rağmen bitcoinin geleceğini parlak görmekle birlikte orta vadede bu tür açıklamaların bitcoin ve diğer paraların fiyatlarını daha fazla olumsuz etkileyeceği kanısındayım. Buraya grafiği ekleyemedim fakat önümüzdeki orta vadeli dönem için bitcoin önderliğinde sanal para piyasasının ayı piyasasına girme olasılığı yüksek görünüyor, tabiki yeni bir atakla 5000$ üzerinde tutunmayı başaramazsa. Peki neden? Hiçbir piyasa sürekli yükselemez veya düşemez. Finans piyasalarında edindiğim basit düzeydeki teknik analiz bilgilerine dayanarak, bitcoinin orta vadede 2500-3000$ aralığını görüp, daralan bir üçgen veya yatay bir aralıkta bir süre seyredebileceği - bu süre 3-9 ay olabilir- daha sonrasında güç toplayabileceğidir.  Neden 2500-3000$. Bitcoin son bir yıllık dönemde yaklaşık 600$ lardan 5000$ a neredeyse soluksuz fırlamıştır. Basit anlamda fibonacci geri çekilme oranlarına göre yaptığı primin yarısını geri verdiğini kabul edersek (4400/2=2200 , 600+2200=2800) hedef 2800$ ve civarı olabilecektir.
Ben önümüzdeki bu dönemi ucuza mal toplama zamanı olarak görmekteyim.
Arkadaşlar bunlar benim kişisel görüşlerimdir, ytd.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
September 13, 2017, 03:49:01 AM
Peki sizce Bitcoin düşmeye devam eder mi? Yoksa yıl sonuna kadar 5.000'i geçer mi?
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
September 13, 2017, 03:22:52 AM
Jp Morgan'da almayın diyorsa tamamdır ne var ne yok basacağım seneye görüşmek üzere Smiley
full member
Activity: 344
Merit: 134
September 13, 2017, 03:07:01 AM
bu adamlara göre, normal insanlar parayı yoktan var edememeli, para onların tekelinde olmalı, devletler istedikleri kadar para basabilmeli, bankalar bütün parayı kontrol edebilmeli. bu durumdaki bir adamın bitcoin e dolandırıcılık, alanlara da akılsız demesi kadar doğal birşey olamaz. kendi pozisyonlarını ölümüne savunmalarını anlayışla karşılamak gerek. bu gibi adamların sözüne itibar edip al sat yapan akılsızdır.
full member
Activity: 490
Merit: 193
September 13, 2017, 01:42:29 AM
Henüz bu yılın başında 1000 doların altındayken geçtiğimiz günlerde 5000 doları aşan Bitcoin, JP Morgan CEO'su Jamie Dimon'un açıklamasıyla tepe takla oldu.

Dimon, sanal para Bitcoin'in bir 'dolandırıcılık' olduğunu ve patlayacağını söyledi. Dev bankanın direksiyonundaki isim, herhangi bir traderının bitcoin işlemi yapması durumunda ise bir dakika içerisinde kovulacağını duyurdu.

New York'ta düzenlenen bir konferansta konuşan Dimon, "Bitcoin çalışmaz. İnsanların bir parayı yoktan var edebildikleri bir yerde iş yapamazsınız. Bu parayı satın alan insanların gerçekten akıllı oldukları düşünülemez" diye konuştu.

Dün 4200 dolar seviyelerinde işlem gören Bitcoin, 3907 dolara kadar geriledi ve şu sırada yüzde 3,7 kayıpla 3997 dolarda.

Kaynak : http://www.businessht.com.tr/piyasalar/haber/1629819-jp-morgan-dan-bitcoin-i-vuran-aciklama
Pages:
Jump to: