Pages:
Author

Topic: JP Morgan'dan Bitcoin'i vuran açıklama - page 3. (Read 4247 times)

full member
Activity: 364
Merit: 100
September 14, 2017, 06:25:30 AM
Siz bu safsatalara halen inaniyormusunuz ? Bu adamlarin aciklamalari btc yi asla durduramaz ve etkilemez. Btc ye guc veren para babalari degil arkasindaki kullanici kitlesidir. Guvenlik acigi olusmadigu surece btc asla deger kaybetmez orta ve uzun vadede. Yatirima devam
member
Activity: 113
Merit: 20
September 14, 2017, 05:31:14 AM
ABD dolar karşında rakip bir para birimi görmek istemiyordu ama baktilar ki bu işte büyük paralar dönüyor birde çin de işin içinde güç savaşı başlıyor yani elinizde coin varsa satmayin sabredin.
full member
Activity: 224
September 14, 2017, 04:45:40 AM
Gene zenginleri daha zengin etmek icin yapılmış bir hamle bence birileri bir açıklama yapıyor yem olarak kullandıkları kişiler fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor panik havasından yararlanıp tekrar para kazanıyorlar bence bu çırptı paralar daha çok insana ekmek yedirir ama su düşüş alım yapma zamani geldi diyor (kendi düşüncem ytd)
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
September 14, 2017, 04:30:32 AM
Bu açıklama yatırımcılar için beklenmedik  bir derecede kötü oldu. Bitcoin hemen etkikendi düşüşe geçti. 13 bin tl civarına düştü. Morgan'ın dediği gibi bir dolandırıcılık olur mu ben de şüpheye düştüm açıkçası. İnşallah öyle bir şey olmaz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
September 14, 2017, 03:57:18 AM
Çıkarlarına ters düşse de istediklerini elde edemeyecekler. İstediği kadar tepe taklak olsun, yüksekten satanlar geri düşük fiyatta iken almaktan geri durmaz. Bu neyi gösteriyor fiyat dalgalanmalarına karşılık kullanımından vazgeçilmiyor. Bitcoin teknolojisi diyeyim henüz çok yeni ve başlangıç aşamasındayız. Teknoloji hiç bir zaman engellenemez çünkü orada gelişim vardır gelişimin önünde durulmaz.

Bitcoin görünen buz dağının küçük parçası. Bitcoin'i bitcoin yapan şey teknolojinin veya ekonominin yeni bir yola girmesini sağlamasıdır. Daha iyi nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum, bitcoin çıkış amacından çok daha büyük bir gelişime öncülük etmiştir. Gelecekte para kullanılmayacak çünkü ihtiyacımız olmayacaktır. Sonraki nesiller kuantum teknolojisine geçiş yapacak, kuantum teknolojisi basit bir gelişim değil ve sadece para olarak kullanmayı düşünmek cahillik olur. Henüz anlatmak istemiyorum kavraması zor yenilikler bizi bekliyor. Sosyal ağlar, kuantum teknolojileri, sanal dijital teknolojisinin birleşiminden yeni bir dünyaya adım atılacak.

Peki neden bitcoin, neden devletlerin çıkarttığı bir coin değil. Her gelişim kendi başına çıkar ve rastgele şekilde büyür dallanır budaklanır. Devletlerin bankaların baskısı altında olan bir gelişimden bahsedemeyiz, gelişim kaçınılmazdır lakin en iyi ihtimalle gecikme yaşanabilir.

Gelecekte bizleri neler bekliyor? Kuantum teknolojisi ile birlikte enerji formları daha anlaşılır hale gelecek. Deyim yerindeyse demiri altına dönüştürecek teknolojiye sahip olacağız. Teknoloji bize değil biz teknolojiye sahip olacağız. Bundan dolayı baskı yaratmak isteyen kurumlar kendi yarattıkları baskıların altında kalabilir.

Bitcoin değiş tokuş aracı olarak görülüyor insanlar tarafından. Kuantum teknolojisi bu fikri on adım ileriye taşıyacak. Ana konudan uzaklaşmamak için toparlarsam bitcoin'i durdurmak için ancak gelecekten gelen birileri bunu başarabilir.  Grin  Zaman yolculuğu ise sadece bir teoridir ancak benim yazdıklarım teoriden daha sağlam temellere sahip.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
September 14, 2017, 03:30:07 AM
Eylul ayi bitcoin icin felaket gecti. Umarim ekimde bir sicrama gerceklesir.
full member
Activity: 140
September 13, 2017, 05:23:05 PM
Kale alıncak açıklamalar değil bunlar kesinlikle.Tamamen piyasa üzerinde oynama yapmak için yapılan medya yolu ile repütasyon düşürme çabaları.Bunlardan etkilenip panik satışı yapanları anlamıyorum ben.Gerçi Antivirüs programı satan biri çok değerlenicek değerlenmezse şunu yaparım diyip alanlarıda gördüm bunlar da imajı zedeliyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
September 13, 2017, 04:41:59 PM
Şu bir gerçek ki blockchain hayatlarımıza girdi, öyle yok olacak bir teknoloji değil. Çoğu sektörü yerle bir edecek bir sistemin içindeyiz,parçasıyız. J.P Morgan, bankacılar, finansçılar, bu sistemi vergilendirmeye çalışan devletler vs kısacası bu sistemi tehdit olarak algılayanlar, ki böyle olması gerekiyor, bu şekilde haberlerle daha çok karşımıza çıkacaklar. Çıkan haberlere göre panik yapmayın. Bitcoin önlenemez, hiç bir kurum, kişi bunun önüne geçemez.

Saadet zinciri veya balon diyen çok ama teknolojisini anlayamıyorlar.
full member
Activity: 196
Merit: 101
September 13, 2017, 04:01:37 PM
Şu bir gerçek ki blockchain hayatlarımıza girdi, öyle yok olacak bir teknoloji değil. Çoğu sektörü yerle bir edecek bir sistemin içindeyiz,parçasıyız. J.P Morgan, bankacılar, finansçılar, bu sistemi vergilendirmeye çalışan devletler vs kısacası bu sistemi tehdit olarak algılayanlar, ki böyle olması gerekiyor, bu şekilde haberlerle daha çok karşımıza çıkacaklar. Çıkan haberlere göre panik yapmayın. Bitcoin önlenemez, hiç bir kurum, kişi bunun önüne geçemez.
member
Activity: 254
Merit: 10
September 13, 2017, 03:27:43 PM
member
Activity: 76
September 13, 2017, 03:16:00 PM
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
September 13, 2017, 03:00:06 PM
Bunlar eski usül, dünyayı soyup soğana çevirme düzenlerinin tehlikeye girdiğini gören para babası dinazorların "yusuf yusuf" çığlıkları. İfade için özür dilerim ama başta Bitcoin olmak üzere kripto çağı gümbür gümbür geliyor, ister seve seve uyum sağlarlar, ister ..........., başka çareleri yok. Etrafa bir bakın, daha kripto dünyasının emekleme döneminde bile değiliz ve eski usül girişimler sermaye için yırtınırken kripto projeler rahatlıkla saatler içinde milyonlarca dolar toplayabiliyor. Arkadaşlar artık kripto paradan (daha da önemlisi blok zinciri teknolojisinden) dönüş yok, isteyen istediği kadar bir tarafını yırtsın, hep yazıyorum, yine de yazayım; "ok yaydan çıktı artık"...
Üstelik daha projelerin çoğu gerçek anlamda hayata geçmedi, sonuçları alınmaya başlamadı (gerçek projelerden bahsediyorum elbette, fırsatçılardan değil) , bir de o toplanan paralarla yapılanların somut olarak kullanılacağı (çok kalmadı) dönemleri düşünün. Şimdi kriptoya gelen para o zaman bahşiş olacak.
Elbette zaman içerisinde kriptoyla yasalar daha çok entegre olacak, bir takım denetim mekanizmaları ister istemez işlemeye başlayacak, bu süreç kaçınılmaz ama bizi çok ilgilendirmiyor, uyuşturucu almak, ya da para aklamak vb. derdinde olmayanlar yeni durumlara uyum sağlayacaktır, problem değil.
Küresel bir dijital kıyamet olmadığı sürece bu gidiş durdurulamaz, böyle bir kıyamet olursa da bitcoine gelene kadar milyonlarca hayati sorunumuz olacağı için (mesela ne elektrik santralleri, ne hastaneler vb. çalışamayacak) bence çok da takmamak lazım.
Not: Yeni düzende de elbette sömürgenler var, daha da artacak ama elden gelen bir şey yok, kapitalin gücü...
hero member
Activity: 784
Merit: 500
September 13, 2017, 11:54:52 AM
Amerikadaki irma kasırgasının verdiği zararın maliyeti 300 milyar doları aşmış 3 günde . Kripto piyasası 2009 dan beri 130-140 milyar dolar( Max 170 kkk dolar). Merkezsiz sistem diyorlar buna inanıyoruz Jp.Morgan ipnesinin bir açıklamasıyla dağılıyoruz. Yok böyle birşey.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
September 13, 2017, 10:28:19 AM
Spekülatörlerin en sevdiği puslu ortam oluşmuş durumda aşağıdan toplayıp yine uçuracaklar, +20.000 TL için maksimum 45 gün veriyorum, aha da buraya yazdım.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 13, 2017, 07:56:43 AM
Katsumoto kardeş, ben sadece kendi fikrimi söyledim. Ayı piyasası İnşallah dediğin gibi olur 3-9 ay sürmez. Çünkü ben de bu piyasadan para kazanmak istiyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 110
September 13, 2017, 07:47:01 AM
bu pıcın ne kadar btc sı var acaba mk cocugu
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
September 13, 2017, 07:35:27 AM
geçen sefer 1800 den alış verimiştim 1885 den 4900 gitti şimdi  3200 dem alış verdim bakalım gelise gelir gelmezse yapacak bişey yok .
alıcı ve satıcı olan bir piyasa daima yaşar ne kadar uğraşsalar yapcak bişey yok. ayrıca adamın antipatik yaklaşımı yakın zamanda büyük bir tepkiye gelicektir.
neymiş bu işten alım satım yapan çalışanı bulursam işten atarım aq götü yatırım işinde bulunan birinin buna para göndermemesi demek salaklığın payrak sallayanı denir adı üstünde yatırımcı
yarın bir çalışanı çıksa ben btc 200 dolardan girdiğim şuanda 10milyon dolarım var atmasına gerek yok ben istifa ediyorum diye ortam alev alev yanar yeminle
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
September 13, 2017, 07:09:50 AM
Önce ÇİN şimdi bunlar adamların ne alıp veremediği var arkadaş bu btc ve altcoinlerle çözemedim. kıçlarınıda yırtsalar bunun önüne geçemezler bence artık ok yaydan çıktı bi kere, bu düşüş bi süre daha devam eder sonra tekrar piyasa yukarıya döner diye tahmin ediyorum.bekleyeceğiz başka yapacak bişey yok.yayılma hızı artmış durumda artık yakında monaco centra gibi kartlarda tam anlamıyla faaliyetee geçince dahada bilinir hale gelecek kriptoparalar ve gerçekten kullanıldığını gören insanlardan da ekstra talep oluşacak
member
Activity: 182
September 13, 2017, 07:01:37 AM
Bu piyasada çok yeni olmama rağmen bitcoinin geleceğini parlak görmekle birlikte orta vadede bu tür açıklamaların bitcoin ve diğer paraların fiyatlarını daha fazla olumsuz etkileyeceği kanısındayım. Buraya grafiği ekleyemedim fakat önümüzdeki orta vadeli dönem için bitcoin önderliğinde sanal para piyasasının ayı piyasasına girme olasılığı yüksek görünüyor, tabiki yeni bir atakla 5000$ üzerinde tutunmayı başaramazsa. Peki neden? Hiçbir piyasa sürekli yükselemez veya düşemez. Finans piyasalarında edindiğim basit düzeydeki teknik analiz bilgilerine dayanarak, bitcoinin orta vadede 2500-3000$ aralığını görüp, daralan bir üçgen veya yatay bir aralıkta bir süre seyredebileceği - bu süre 3-9 ay olabilir- daha sonrasında güç toplayabileceğidir.  Neden 2500-3000$. Bitcoin son bir yıllık dönemde yaklaşık 600$ lardan 5000$ a neredeyse soluksuz fırlamıştır. Basit anlamda fibonacci geri çekilme oranlarına göre yaptığı primin yarısını geri verdiğini kabul edersek (4400/2=2200 , 600+2200=2800) hedef 2800$ ve civarı olabilecektir.
Ben önümüzdeki bu dönemi ucuza mal toplama zamanı olarak görmekteyim.
Arkadaşlar bunlar benim kişisel görüşlerimdir, ytd.
3-9 ay mı? dostum biraz blok zincirlerine bak. Deli gibi işlem dönen bir yerde 3-9 ay yatay, üçgen vs. demek çok abes kalıyor. 3-9 ay arasında piyasa 5 kere çakılır 10 kere fırlar.. bu piyasayı usd-try gibi görmek gerçekten hatalı bir durum. btc öyle 3-5 balinanın elinde değil... bugün milyonlarca insan alıp satıyor..
Dediğin seviyeleri görebilir ama orada değil 3-9 ay, 3 günden fazla beklemez.
member
Activity: 182
September 13, 2017, 06:54:28 AM
Milletimizin coinlerine sahip çıkmasını istiyorum. Hacker kardeşlerimizi JP Morgan'a karşı göreve davet ediyorum Cheesy
Pages:
Jump to: