Pages:
Author

Topic: Juventus kendi token'ını çıkarma kararı aldı. - page 2. (Read 494 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
yakında dilenciler de token çıkaracak sanki, yolda yürürken abi açım koinimi al, yazılı bir kağıtla dilenen birini görürsem bu saatten sonra vallahi de billahi de şaşırmam. hayırlısı diyorum.

QR kod ile dilenenler çıkacaktır mutlaka. Smiley

konuya gelirsek, bu token çıkarmanın boku çıktı böyle şey olmaz.
token çıkarsalar ne olacak. juve tokende çöplerin arasına katılır ve insanların piyasaya güveni daha fazla kaybolabilir.

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
yakında dilenciler de token çıkaracak sanki, yolda yürürken abi açım koinimi al, yazılı bir kağıtla dilenen birini görürsem bu saatten sonra vallahi de billahi de şaşırmam. hayırlısı diyorum.

Hocam yarıldım gülmekten ibretlik tespit valla.Aynen öyle önüne gelen token coin çıkarıyor.Aslında iy bir şey bilinirlik için ama ne işe yrayavak juventusun çıkardığı coin
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
member
Activity: 280
Merit: 10
Blockchain'e olan güven revaçta, spor dünyasında bu tür haberlerin gelmesi olumlu gelişmeleri gösteriyor.  Cryptocurrency global dünyada yaşamın her alanında var olmaya devam ediyor ve edecektir bundan hiç şüphem yok. Türk kulüplerinden de bu tür hamlelerin gelmesini bekliyoruz.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Futbol sektörü kripto paralara oldukça ilgi gösteriyor bakalım ne derece etkili bir yol olacak, daha önceleri de BitcoinCash in sponsor olduğu haberleri çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım bu tarz haberler piyasa hacminin artmasına vesile olur.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Yanlıs hatırlamıyorsam Arsenal takımınında kendı tokenını cıkartma planı vardı gectıgımız sene sonunda.Buyuk takımlarda buradan ekmek yemek ıstıyor barız bellı umarım taraftarlar acısından guzel bır calısma yaparlar.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
kripto paraya olan ilgi gerçekten gözle görülür bir hal alıyor yavaş yavaş lakin piyasaya bir olumlu etkisi yok artık boğanın gelmesi gerek yoksa işler sakat.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
Darısı Türk kulüplerinin başına
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
yav bunlar bu tokenleri coinleri nerde kullanacaklar? afedersiniz herkes yarak kürek şey çıkarıyor ne işlerine yarayacak nabıcaklar?
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Büyük futbol takımlarından bi juventus kaldı o da sonunda kendi tokenini çıkardı demek. İngiltere premier ligdeki birçok takım da kendi tokenini çıkarmıştı. Aslında kendi tokenlerini çıkarmaları mantıklı çünkü bir sürü taraftarları var hem de dünya genelinde.
jr. member
Activity: 322
Bu şekilde popüler takımların, büyük markalı şirketlerin kendi kripto paralarını yapacak olmaları Kripto paralara karşı ön yargının ortadan kalktığına işaret etmektedir.İlerleyen dönemlere çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum,belkide tüm takımlar yavaş yavaş bu sisteme geçip oyuncularına Kripto olarak ödeme yapacak
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Yakında Real Madrid ve Barcelonada girer bu token işine, girmeleri kötüde olmaz her yerde haberlere çıkarlar kripto piyasası için çok iyi olur. ama ben galatasarayın falan çıksa almam heralde çünkü bi işe yarayacağını sanmam
member
Activity: 756
Merit: 16
Bu tür değişik ve ilginç tokenlerin olması piyasaya renk katar. Belki de seneye futbolcuyu token vererek transfer ederler 😂😂 daha önce btc ile transfer yapılmıştı bunuda deneyebilirler
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bu çok güzel bir haber bence. kripto para piyasası son 1 yıldır hep kötü haberler ile düşüş yaşadı. Juventus gibi büyük kulüplerin bu piyasaya girmesi çok önemli.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
İhtiyaç duyulan haberler. Hayata geçermi geçerse ne kadar kullanılır tartışılır ama bitcoinin milyonlarca kişi tarafından duyulmasını sağlayacak bir gelişme.
member
Activity: 392
Merit: 11
Üstteki arkadaşların değindiği gibi haber güzel ama içi boş. Aktif olarak kullanılmadıktan sonra o piyasaya adım atması pek de bir anlam ifade etmiyor. Düşünsenize juvecoin ile bilet aldığınızı. Piyasanın bu tip gelişmelere ihtiyacı var.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
reklam için güzel ama değerinin nasıl belirleneceği kafa karıştırıcı borsadaki hisse senetleri gibi kulubün başarılarına göre değeri artar düşer yüksek ihtimalle.piyasa için güzel gelişmeler bakalım ilerde daha neler göreceğiz merak ediyorum
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Juventusun veya bir başka büyük klubün böyle adımlar atması güzel bir gelişme ama eğer alt metne dikkat ederseniz bilet satışını bunla yapmıyor meseal. Loca satışını veya forma vs satışını. Giriyor girmesine ismi geçiyor ama işlev kazandırma konusunda tatmin edici adımlar gelmiyor.
member
Activity: 532
Merit: 29
Bu projenin pr'ını Ronaldo ile yaptıklarında oluşacak popülarite ile dünyanın büyük kulüplerinden bu tarz fan token girişimleri görebiliriz.

Bu tarz projelere blockchain yönünden değil de, dijital para algısının günlük hayata adaptasyonu açısından bakmak gerek. Bu tarz projeler, kripto paraların bilinirliğine katkı sağlayacaktır. Şampiyonlar Ligi finaline kulüp tokeni ile bilet alma gibi bir etkinliğin olduğunu düşünelim. Bu olay dijital paraların, Dünya Kupası'ndan sonra dünyanın en büyük futbol organizasyonuna taşınması demektir. Bu da piyasaya yeni girişler için güzel bir adım olabilir.
jr. member
Activity: 185
Futbol klüplerinde teknolojiyle lilgilenen adamlarda mı oluyormuş. Coin çıkarmak artık yeni bir akım gibi olmuş. Herkes bizden eksik olmasın derdinde 😅
Pages:
Jump to: