Pages:
Author

Topic: Juventus kendi token'ını çıkarma kararı aldı. - page 4. (Read 497 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
İtalyanlardan kaç kişi kriptoparayı biliyor .Onu geçtim juventus taraftarlarının ne kadarı bu sistemi kullanacak. Reklam açısından iyi olsa da ben iş yapacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Haber doğruysa güzel gelişmeler bunlar.Türk takımları da eklenirse buna kripto piyasasını Türkler iyice tanır.Ama önümüzde uzun yıllar var gibi.En son bizim ülkeye gelir herşey.Birileri ön ayak olmadan zor gözüküyor.Kripto piyasası için iyi haberler bunlar.
member
Activity: 462
Merit: 42
bu haber doğrumu ya böyle bir kara aldıysa birşey olur gibime geliyo bakalım sevindim ama futbol sektörünün bu piyalara girmesine  falaann....
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Ilginc bir hamle olmus fakat pazarlama stratejilerine olumlu bir katki saglayacagi kesin. Ayni zamanda blockchain dunyasi icinde olumlu bir durum olarak goruyorum ben.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Fan Token diye bir token var ama sporla ilgili onu mu kullanacak yoksa yeni mi çıkaracaklar bakalım.
member
Activity: 448
Merit: 14
mesela bunlar kendi tokenini çıkarıyorlar ya Cheesy değeri nasıl artacak.juventus maç kazanırsa yüdzde 10 artar mı Cheesy yav blokchain ile alakası olmayan bir balon olan futbol sektörürnün bu işe girmesi çok saçma.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Aklıma gelen Wolverhampton, Paris St. Germain gibi takımlardan sonra Juventus'tan da kripto paralarla alakalı adımlar görüyoruz. İnşallah bu girişimler başarı ile sonuçlanır, talep görür ve yaygınlaşır  Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
ahh be şunu bir real madrid barcelona falan takip etse de şöyle bir canlansa bizi de mutlu eder. piyasaya canlılar girmeli piyasa 180-220 arası gidip geliyor marketcap olarak bir 300 üstünü göremedi doğal olarak da artış olmuyor bu durumda
full member
Activity: 518
Merit: 100
Guzel iş takımlarda bu işe el attıysa demekkı onlarda pastadan kaar almak ıstıyorlar zaten ronaldoya dunyanın parasını verdı adamlar yaw Cheesy para lazım adamlara bakdılar burası ıyı götur Cheesy
member
Activity: 490
Merit: 16
bir bounty açsınlarda şöyle juventus amblemleri forumda uçuşsun  Grin şaka bir yana bir bounty patlatırlarsa bizi de mutlu ederler ama zaten dünyanın tanıdığı bir takım neden reklama ihtiyaç duysun ki  Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Bir futbol takımının böyle birşey yapması umarım domino etkisi yapar.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Öncü olmak iyidir. Mutlaka diğerlerine de ufak bir kıvılcım olacaktır bu olay. Ondan sonra futbol kulüpleri arasında yürür gider bu durum. Ortalık ufak bir çöplüğe de dönmez değil aslında bu yüzden. Ee çıkardın da naapacaksın bunu derler adama. Projen mi var? Ne işe yarayacak, ne için kullanılacak bu çıkardığın coin/token?
member
Activity: 574
Merit: 55
Heryerden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaya yayılma konusunda gerçekten bunlar çok güzel hareketler.
member
Activity: 249
Merit: 11
Bu tarz projeler kripto paralara olan bakışı gerçekten olumlu olarak etkiliyor. Gelecek açısından önemli basamakları oluşturan böyle olumlu haberleri okudukça piyasanın gidişatının nasıl pozitif bir yönde ilerlediğini görmek daha kolay.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
İtalyanın köklü, bi o kadar da dünyaca ünlü kulübü Juventus kendi token'ını çıkartma kararı aldı. Socios.com platformuyla anlaşma yapan Juventus,
''Juventus Official Fan Token'' adıyla çıkacak token (FTO) ile temsil edilecek. Kulüp, Avrupa dışında ki taraftarlarına ulaşma ve büyüme hedefinde.
Socios.com platformunun kendi #CHZ token'ına karşılık gelecek bu fan token ile ticaret yapılabilecek. Mobil uygulaması sayesinde, kulübün
etkinliklerinde oy kullanabilecek. Böylece daha fazla taraftarın sesine kulak verilmesi bekleniyor. Ico'nun çıkış tarihi ve gelişimi hakkında bilgi
daha sonra verilecek.  Juventus kurumsal şefi Giorgio Ricci  ''Kulübümüz yeni teknolijilere açık ve pozitif bakmaktadır. socios.com ile dünya çapındaki
Juventus taraftarıyla en etkili iletişimi kurmak için yeni fırsatları değerlendiriyoruz'' dedi.
Pages:
Jump to: