Pages:
Author

Topic: Juventus kendi token'ını çıkarma kararı aldı. - page 3. (Read 497 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Eğer bu proje gerçekleşirse gerçekten mükemmel olur kripto para dünyası büyük bir değişim içine girer finansal sistemın evrimi hızlanır,  ardından başkaları da bunu takip ederse her şey çok daha farklı olur
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Böyle giderse aldığımız nefesin projesi cıkacak gibi görünüyor. Ama elbette juventus veya futbol klüpleri projelerini gerçek hayatta kullanabilirler mesela bilet satışları kombine forma ürün vs vs gibi fakat blockchainle uzaktan alakası olmayacak sektörlerlerin proje cıkması beni uyuz ediyor
member
Activity: 378
Merit: 11
Kripto dünyası için iyi bir haber bu tarz projelerde lider olmak gerçekten iyidir. Adamlarda vizyon var birşeyleri gerçekleştirmek için atılım yapıyorlar nasıl olsa token basmanın maliyeti yok tutarsa ek gelir kaynağı olacak adamlara
member
Activity: 448
Merit: 17
Her takım çıkarmalı reklam konusunda zaten sıkıntı olmaz formanın bi yerine yapıştırı verirler yada stadlarda falanda yaparlar ekstra gelir kaynağı olur takımlara bu tokenler güzel gidiyor piyasa bu haberlerle
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Çok mantıklı bir karar yatırım ve getiri açısından diğer örneklere göre daha fazla kazanç sağlayacaktır ve bunu geliştirip çok daha yararlı hale getirebilirler.
member
Activity: 294
Merit: 11
Kaynağı göremedim. Haber siteleri geçmiş bu haberi ancak onlar da kaynak göstermemişler. Haber yapan siteler de çok güvenilir değiller.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bugünlerde herkes kendi Toenini çıkarmaya başladı, bu işin suyu çıktı. Nasıl olsa bir maliyet yok diye herkesi tokken çıkarıyor. Adamların boş proje yapıyorlar borsaya çıktığı günden itibaren de çakılmaya başlıyor
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Ne işe yarıyacakmış?
member
Activity: 448
Merit: 10
Sadece lafta kalmayıp devamı gelirse çok iyi olur. İco yaparsa kısa sürede hardcap bile yapar. Bounty yaparsa kesinlikle katılirim

Sence bunların bu işe giripte lafta kalacağını mı sanıyorsun adamlar stadlarda bedavadan reklamlarını bile yaparlar gerekirse bilet alanlara bonus verip tanıtılar çok basit tanıtımı böyle büyük kulüpler için
member
Activity: 532
Merit: 12
Sadece lafta kalmayıp devamı gelirse çok iyi olur. İco yaparsa kısa sürede hardcap bile yapar. Bounty yaparsa kesinlikle katılirim
jr. member
Activity: 378
Global ve yenilikçi bir düşünce. Diğer devler de peşinden gelecektir.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Bu tarz ismi olan kulüplerin bu yaklaşımları crypto dünyası adına oldukça sevindirici. Futbol dünyadaki en büyük pazarlardan biri ve bu gelişme büyük bir reklam kampanyası yapma ile eşdeğer, bu sayede bitik seviyede olan markete belki biraz canlılık da katar.
member
Merit: 12
juventustan sonra futbol camiasının diğer devleri de bu işe el atarsa kripto aleminin sırtı yere gelmez. transferlerin bile bitcoin vb tarz ile yapılabilme ihtimalini düşününce kulağa çok hoş geliyor
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bir ara ünlü kişiler crypto para çıkarma peşindeydi. Hatta bazı tokenler reklam bile yaptırıyordu. Bu sefer ki iş daha ciddi. Juventus eğer denildiği gibi ise bu işte öncü olabilir. Bizim ülkemizde de alt liglerden futbolcu BTC ile transfer oldu haberi ile yetinsin. Elin gavuru yine bizden önce davranıyor
full member
Activity: 770
Merit: 103
bu şekilde ismi bilindik spor klüplerinin token coin çıkarma kararı almaları kriptodan bihaber insanlarında kriptoya ilgi duymalarına ve bi şekilde pazara girmelerine vesile olacaktır diye düşünüyorum
member
Activity: 364
GR
Bende ilk psg diye biliyorum ama  Juventus'un olmasi piyasaya heyecan getirebilir.  Tabi burada marketing cok onemli,  iyi bir marketin piyasayi bile komple canlandirabilir.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
İlk PSG anlaştı galiba bu token şirketiyle yada PSG'de kendi tokenini çıkarıcak diye haber okumuştum bunlar piyasa için çok iyi haberler kripto paraların genişlemesine duyulmasına olanak sağlıyolar bütün takımlar yapacak ileride bence
member
Activity: 546
Fan token tarzında birşey vardı sanırım futbol ile alakalıydı öyle bounty falan yapmışlardı. Juventus yararlı olsun diye mi bu işe girdi başka sebeple mi bilmiyorum ama yine de işe yarar bir reklam olabilir. Diğer büyük kulüplerin bunu takip etmesi de bizim işimize yarar.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Yalnız sanki ufaktan geçen seneki gibi ortalıkta hep olumlu haberler dolanmaya başladı. Zamanla bu haberler daha da artarak tüm piyasayı ele geçirebilir. Ondan sonra da ver elini 30 k $ ...

Juventus'un başlattığı bu olayı belki diğer kulüpler devam ettirir.
member
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Belki formalarında reklam bile yapabilirler. Bu da çıkaracakları tokenlerin değeri sabit olmayacaksa güzel artışını sağlayacaktır. Ama sabit bir değer falan yaparlar formalite amaçlı diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: