Ja ti perdlažem isto da proučiš tokene koje dobiješ one za koje smatraš da su sranje prodaj što prije, a one su onak da ne te čuvaj, a one koje misliš čuvati probaj dokupiti kad dobiješ airdrop jer imaš pojedinaca koji odma to prodaju na forkdelti i etherdelti prije nego su službeno izlistani i obično su to jako niske cijene tako da se da ugrabiti dosta tokena koji kasnije mogu puno više vrijediti ali je to sve tvoj odabir.
Najveći problem je znati koji projekt će stvarno zaživjeti, a koji će propasti. Ja sam bio 100% uvjeren u neke projekte da će zaživjeti i biti odlični, a oni propadnu. Sva sreća da nisam izgubio skoro ništa novaca. Jedino nešto svog vremena koje sam uložio u takve projekte. S druge strane, ima projekata za koje bi rekao da su sranje odmah u startu ali eno ih još uvijek su aktivni. Mislim da tu na žalost više igra sreća nego neko znanje.
Baš to. Evo kao primjer bi naveo recimo Blue koji kad je počeo sam mislio da je još samo jedna u nizu Bitcoin/Etherum boja koje su izlazile po 5 dnevno. Ne znam šta je sad s njim ali jedno vrijeme je gurao jako a ja sam ga se riješio negdje pri početku. Nije bila loša zarada ali ni blizu koliko je moglo biti.
S druge strane PoS token sam mislio da je biti vrlo uspješan a sad ne vrijedi gotovo ništa. To je bio prvi POS token na ETH mreži i stvarno je izgledalo obečavajuće i onda izbace lending platformu tjedan dana prije propadanja Bitconnecta
i više se ne oporave. Tu još uvijek držim vreću i nadam se boljoj budućnosti ali teško.
Moj prvi airdrop projekt je bio Etherium Dark - ETHD. Na njemu sam zaradio jako lijepo prije nego je sve otišlo u ku.... Tu sam točno procijenio situaciju više puta i kupio prodao par puta tokena svaki put uz lijepi profit. E kad bi čovjek svakoga tako pogodio
ETHD me je navukao na airdropove ali takav mi se više nije ponovio. Sad više nemam ni volje se prijavljivati za tih par dolara. Ako mislim da neki projekt vrijedi rađe uložim nešto ETHa čim počne masovna prodaja airdropanih coina.
Oprostite na rantu zapeo sam u gužvi na povratku sa posla pa eto malo mojih iskustva.