Evo imaš Zichain signature kampanju u kojoj nema puno prijavljenih, većinom je ekipa s ovog dijela foruma. Pogledaj Tablicu prijavljenih i Bounty temu, pa ako te zanima, slobodno se pridruži.
Samo ne znam kako nisam napisao 7 postova prošli tjedan, kada sam ih napisao barem 8 prihvatljivih i sada imam 0 stake, odnosno propalo mi tjedan dana sudjelovanja u kampanji.
edit. Tek sam poslije vidio u Zichain bounty Telegram grupi, da ne računaju postove u ovom dijelu lokalnoga foruma odnosno u "Altcoins (Hrvatski)", nego samo u Bitcoin Forum > Local > Hrvatski (Croatian). To pravilo mi se nikako ne sviđa, ipak mi je u ovom dijelu foruma najzanimljivija rasprava.
Javi se bounty menadžeru na Telegram, super je tip. Objasni da Altcoins tema nije ANN spam nego da su dobre rasprave, možda ti uvaži. Njegov Telegram ti je @aleks648.
Sretno
Hvala ti na savjetu, evo već sam se javio, te sada čekam odgovor. Nadam se da će bounty menadžer imati razumjevanja.
prvo mi rece da ne uvazavaju postove u hrvatskom forumu a ja mu objasnim da je to dio foruma u kojem po pravilu pise da uvazavaju postove pa mi onda kaze da ne priznaju postove u altcoins discussions iako je to dio altcoins foruma, pa onda kaze da priznaju e sad sta ce bit na kraju stvarno ne znam...
Da, izgleda da imamo baš isti problem... Prema onome, kako sam ja razumio njegov odgovor tebi jest da se u ovoj sekciji Bitcoin Forum > Local > Hrvatski (Croatian) > Altcoins (Hrvatski) ne računaju postovi... No, možda će nam ipak uračunati postove, jer eto nisi više jedini koji je zbog toga zakinut. A ako to pravilo bude ipak i dalje važilo, onda niti ovaj tjedan neću zadovoljiti uvjete kampanje i to je već dva propala tjedna.
Baš čudno tumačenje pravila, čudi me što su uopće išli gledati gdje su postovi napisani.
Ako se toga drže kao pijan plota onda ih treba pitati da li prihvaćaju postove u:
Bitcoin Forum > Alternate cryptocurrencies > Announcements (Altcoins)/Altcoin Discussion/Mining (Altcoins)/Marketplace (Altcoins)/Speculation (Altcoins)
Jer oni su naveli u pravilima "Alternate cryptocurrencies" nigdje ne spominju Child Boards, jer ako se tamo podrazumijevaju Child Boards onda se valjda podrazumijevaju i u local language channels.