Pages:
Author

Topic: Katar'dan sonra Çin de Türkiye için harekete geçti! Alibaba Türkiye'ye geliyor - page 2. (Read 2126 times)

member
Activity: 308
Merit: 11
Bu konuda neden bu kadar çok seviniyoruz ki? Yabancı bir firma gelmiş bizim ülkemizde çalışan kocaman bir şirketi satın alıyor. Artık kazandıkları para bu ülkenin topraklarında harcanmayacak onun yerine çine gidecek. Bizim için iyi olan tarafı?
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Umarım ki sadece çin değil bütün dünya ülkeleri ile güzel ilişkiler kurar ve ticari adımlar atarak ekonomimizi canlandırarak rahata kavuşuruz. Belki de ABD ile olan çekişme bizi daha refah seviyelere getirir.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
bunun bizim ekonomimize müthiş bir rahatlama getirmeyeceği ayan beyan ortada. gaza gelmeyin hemen çok da büyük bir şey değil.
member
Activity: 308
Ülkemizde problem üretimin olmayışı. Bu gelen firmalarda üretim yapmaya gelmiyor zaten. Pazar olarak görüyorlar bizi ve ürün satmak için geliyorlar. Bunların gelişinden neden mutlu olunacak ki.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Elin Katarlısı Çinlisi durup dururken destek vermeye gelmez çıkarları olmadan bir kuruş alamazsınız kimseden. Çin bütün dünyayı açık pazarı olarak görür. Çin dünyanın bir numaralı askeri ve ekonomik gücü haline gelince batıyı aratacak.
member
Merit: 10
Trendyol önceleri daha çok giyim falan üzerineydi , alibabanın satın almasından sonra her ürünü satarlar artık. hepsiburada, n11 ve gittigidiyora ciddi rakip geliyor. Ama önemli olan çindeki gibi düşük fiyatlarla alabilecekmiyiz. 

şirketleştikten sonra devletimiz hiç bir şekilde kaçırmaz dünya kadar vergiyi bindirir. O yüzden ben fiyatların düşeceğini falan zannetmiyorum. Hatta öncekine göre fiyatları artar n11 gittigidiyor seviyelerine kadar gelir ama teslimat sürelerinde ciddi kısalma olur. Bir farkı olmaz bizim için.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Trendyol önceleri daha çok giyim falan üzerineydi , alibabanın satın almasından sonra her ürünü satarlar artık. hepsiburada, n11 ve gittigidiyora ciddi rakip geliyor. Ama önemli olan çindeki gibi düşük fiyatlarla alabilecekmiyiz. 

Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. E-Ticaret ile ilgili ülkeye yeni giriş yapan her büyük şirket birkaç hafta heyecanlanmamıza neden oluyor, daha sonra ise hiçbir şeyin değişmediğini görüyoruz. Aylarca EBay, Amazon geyikleri yapıldı da nasıl bir fayda gördük ki?
member
Activity: 350
Çin Amerikanın ekonomik baskılarına boyun eğmeyen ve bu konuda Amerikan karşıtı ülkeler ile bütün ekonomik ilişkilerini güçlendirmek için adımlar atıyor ,Ali baba ülkemizde örneklerinden biri ve bu tarz gelişmeler yakın zaman içerisinde daha sık göreceğiz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
jr. member
Activity: 168
"Dün Katar'ın 15 milyar dolarlık yatırım hamlesi yürürlüğe girerken Çinli yatırımcılar da Türkiye'ye akmaya başladı." Merak ediyorum bu akan yatırımcılar nereye akıyor diye
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Katarın hamlesi çok hoşuma gitmişti şimdi birde çin aynı hamle dozajında bir yatırımla beni duygulandırdı dünyada yanlız olmadığımızı artık biliyoruz buda beni çok duygulandırıyor.
jr. member
Merit: 4
ya hocam Çin'in alibaba türkiye kurmasına imkan verilmesine ben karşıyım. Çin'de ne kadar 3-5 dolara satılan ürün varsa onlar için stok kuracaklar belki. yani kargoda bekleme süresinin önüne geçilecek. ithalatı artırıcı bir eylem şu.

valla şu ülkede kahve öğütücüsü cihazı 2-3 tane falan. kahve makineleri paso yabancı. üretmiyoruz doğru düzgün. sonra neden ithalat arttı diyoruz. yapın adam akıllı ve uygun fiyata cihazlar, kaliteli olsun bak nasıl alırız. bu anlayış ile bizim işimiz zor.
jr. member
Activity: 182
neyyy alibaba mı benim gibi amazondan uğraşıp bir kazanç kapısı yapanlar için mükemmel bir haber bu inşallah olur Smiley

onu nasıl yapıyorsunuz biraz tiyo verir misiniz? ticaret için yapacağımdan değil de alibabadan ürün getirtmeye bile çekiniyorum ben. Gümrükte takılır korkusu ile.
şimdi şöyle güzel bir ürün buluyorsunuz bunu alibaba dan daha ucuza satın alıp bütün gümrük vergisi falan kargodur bunları ödeyip amazona yollayıp kârlı bir şekilde satıyoruz işin en sade hali bu Smiley
jr. member
Activity: 448
katarın bize nasıl geldiğini şu an gayet net görüyoruz. acaba alibaba da mı böyle gelecek bize. yalan söyleyen devlet adamlarımız var.
jr. member
Activity: 266
Çin bu yüzyılın parlayan yıldızı. Adamlar nasıl ihracat yaparız diye kılı kırk yarıyor. Aliexpress herkesin tanıdığı site ve oradan 3-5 bir şey almışlığım var. her ürün kaliteli değil ama Alibaba Türkiye ses getirir. Ama kur farkından dolayı fiyatlar yine hesaplı olabilecek mi.
member
Activity: 322
Merit: 16
neyyy alibaba mı benim gibi amazondan uğraşıp bir kazanç kapısı yapanlar için mükemmel bir haber bu inşallah olur Smiley

onu nasıl yapıyorsunuz biraz tiyo verir misiniz? ticaret için yapacağımdan değil de alibabadan ürün getirtmeye bile çekiniyorum ben. Gümrükte takılır korkusu ile.
jr. member
Activity: 182
newbie
Activity: 3
Merit: 0
güzel bir hamle birlikte el ele verirsek belki bir şeyler değişir
full member
Activity: 700
Merit: 134
Çin oldukça hızlı büyüyen bir güç ve birçok devletten daha iyi bir konumda. Alibaba zaten kendini kanıtlamış ve dünyanın en değerli şirketlerinden biri. Ama ülke ekonomisini düzeltmeye yardımcı olacağı anlamına gelmiyor (:
member
Activity: 588
Merit: 22
Umarım haber doğrudur.Alibaba harika bir site.Türkiyeye gelmesi harika olur.Ancak şanssızlık şu ki dolar yükseldi😂 Ürünleri ucuz almak güzel oluyor alibabadan.Umarım iyi iş yapar Türkiyede de...
Pages:
Jump to: