Pages:
Author

Topic: Katar'dan sonra Çin de Türkiye için harekete geçti! Alibaba Türkiye'ye geliyor - page 4. (Read 2126 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Büyüyen ülkeler için en güzel pazarlardan birisi Türkiye pazarı. Umarım bizi pazar olarak gören insanlardan bir şeyler öğrenerek kendimizi biraz geliştiririz ve onlardan bir şeyler öğrenip kendi ülkemiz için uygulamaya başlayabiliriz.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Hayırlı olsun, yatırım amaçlı ülkemize gelmeleri güzel ama bu yatırımların sonucunu görmek zaman alacak bizimse tez zamanda sıcak paraya ihtiyacımız var.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Şaka maka artık kendi ülkemizden bir beklentimiz kalmadı birilerinin gelip de ülkemize yatırım yapmasını bekler olduk.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Alibaba daha önce trendyolu satın aldı, çok büyük bir şirket ülkemizde de ciddi yatırımlarını bekliyoruz. Çin ve rusya güvenilir ülkeler değil ama ortak düşman abd bu durum bizi birbirmize bağlıyacaktır.
jr. member
Activity: 420
ülkeye girecek bütün sıcak paralar işimize yarayacaktır. tayyip eğer dünyadaki trump antipatisini iyi kullanırsa liranın değeri iyi seviyelere gelebilir.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
gelsin buyursun da bu iş böyle olmaz ki. yarın çinle ters düşsek ki yakın geçmişte ülkemizde çekik gözlü avı vardı o zaman ne olacak. bizim bir şeyler yapmamız lazım, başkasının eline bakmamız değil.
newbie
Activity: 84
yüzümüzü batıdan doğuya dönüyoruz görünen o. her şeyiyle batıya entegre olmuş bir ülkenin yönünü tam tersine çevirmesi kolay olmayacaktır.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bahsi geçen miktarlar büyük paralar değil ama sen çıkıp da buradan elde edeceğimiz geliri bir üniversiteye veya kuruma veriyoruz üretmek için dersen o zaman piyasaların da da rahatlar ve uzun vadede de kazanırsın.
jr. member
Activity: 462
bu yatırımlar elbet güzel gelişmeler fakat bu sefer de çinin veya rusyanın uydu devleti olmamamız gerekiyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İyi olmasını umut ediyorum ama Çinli insanların sayısı çok fazla Çinlileri sevsem bile insanın gözünü korkutuyor ister istemez. Her yerde Çinlileri görmeeye başlarsak açıkçası korkarım işgale mi uğruyoruz diye. Ülkede zaten fazladan kalabalık var sırf yer işgal eden embesil dolu bir topluluk olduk kötü rüyalar gördüm uyandım rüyada bile kavga tartışma görüyorum kendi ülkemizde yaşayamaz hale geldik insanlar zaten katıksız piç oldu insanlardan soğudum. İyi insanların varlığı beni ayakta tutuyor ama yeterli gelmemeye başladı. Sikeyim ekonomisini.
newbie
Activity: 98
bu yatırımlar ve çeşitlilik ülkemiz için güzel bir gelişme ama umarım yatırım yapılsın diye büyük imtiyazlar vermiyoruzdur.
member
Activity: 322
Merit: 11
Gerçekten güzel haberler gelmeye başladı. Bu haberler piyasada da bir rahatlama getirdi zaten. Şimdiden hayırlı olsun memleketimize.
jr. member
Activity: 154
İşte bizim için çok güzel haberler gelmeye başladı .Dünya devleri inşallah Ülkemizde yatırım üstüne yatırım yapacaklar bu bizim için büyük nimet .Her musibetin altından bir hayır çıkarmış inşallah güzel şeyler olacak. Yetkililerde bu fırsatı çok iyi değerlendirirlerse Ülkemiz açısından bu olay bize bir sıçrama tahtasına dönüşebilir.
member
Activity: 448
Merit: 33
Dolara karşı bu kadar dik durabileceğimizi zannetmiyordum. Özelliklede damat bey yüzünden. Bu adama hiç güvenmiyorum ama adam dolar konusunda akıllı hamleler yaptı. Şimdide yurt dışından yatırım geliyor. Umarım kazanan biz oluruz.
newbie
Activity: 71
Toplamda ulkeden 100 milyar dolar cikis oldu son 3 senede. Bunlarin tekrar gelmesi lazim ki birseyler duzelsin. Ama tasarrufla, zamaninda fazla harcadiklarimizin bedelini de odememiz gerekiyor
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Dünyanın istediği ekonomi sistemi için Türkiye kusursuz bir köprü görevi görüyor ve Türkiye'nin yaşayacağı aksaklıklar dolaylı olarak birçok ülkeyi etkilediği için ABD-Türkiye atışması ABD'nin faydasına sonuçlar vermeyebilir.
newbie
Activity: 238
ABD ile aramızın bozulmasından sonra Çin için de çok güzel bir pazar oluşmuş oldu. Umarım bu yakınlaşmadan sonra çinden akacak parayı abuk subuk yerlerde kullanmak yerine katma değerli alanlara yöneliriz.
jr. member
Activity: 85
Katar'ın ardından Çin de Türkiye'ye dev yatırım hazırlığına girdi. ABD'nin Türkiye ekonomosine saldırıs sonrası Katar'dan çok büyük bir destek gelmişti. Dün Katar'ın 15 milyar dolarlık yatırım hamlesi yürürlüğe girerken Çinli yatırımcılar da Türkiye'ye akmaya başladı.

Dünya, Türkiye'nin içinde bulunduğu ortamı değerlendirerek dev yatırımlar için kolları sıvadı. Dün Katar'ın 15 milyar dolarlık yatırım planından sonra bugün de Çin'den dev bir hamle geldi.
Türkiye ABD'nin oluşturmaya çalıştığı kriz ortamını başarılı bir şekilde fırsata çevirdi. Özellikle yatırımcılara, dolar endeksinde düşen fiyatları değerlendirme çağrısı yapan yetkililerin çağrıları bir bir karşılık buluyor.
Dün Katar'ın 15 milyar dolarlık yatırım hamlesi yürürlüğe girerken, bugün de çok konuşulan Çin yatırımlarının Türkiye'ye akmaya başlaması gerçekleşiyor. Hem de dünya devi e-ticaret şirketi Alibaba ile...

TÜRK DEVİNİ SATIN ALDILAR: Geçtiğimiz Temmuz ayında Alibaba tarafından satın alınan Trendyol, resmi olarak bu grubun çatısı altına geçti. Özellikle ABD ile yaşanan krizinin ardından Çin ile ilişkilerin kuvvetleneceğin sinyalleri hükümet tarafından verilirken, Çin yatırımının en önemli ayağı olarak konuşulan Alibaba'nın Türkiye'ye merkez açması yeniden gündemde.

1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM: Trendyol'un satın alınmasından yaklaşık 1 ay sonra Alibaba Türkiye'deki şirkete 1 milyar dolara yakın yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı. Özellikle Türkiye'ye yakın dönem içerisinde birkaç kez gelen şirket yetkililerinin İstanbul merkezli bir tesis kurmayı planladığı ve bu bağlamda da depo ve merkez inşası için arazi bakıldığı belirtiliyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/katardan-sonra-cin-de-turkiye-icin-harekete-gecti-alibaba-turkiyeye-geliyor-1896795h.htm
Pages:
Jump to: