Pages:
Author

Topic: Katıldığınız ödül kampanyasından ne kadar kazanacağınızı hemen öğrenebilirsiniz. - page 2. (Read 1095 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
İmza gelirleri yerin dibine girdiği için bu tür şeylere olan ilgide azaldı:d millet neyi hesaplayacağım yaoov 10 verir 20 verir diyerek geçiştiriyolar.e tabi haklılar.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Belki şans belki kısmet bilmiyorum ama bu bounty işinden şimdiye kadar hiç doğru düzgün bir şey kazanamadım. Girdiğim projeler ICO zamanı güzel fiyatlarda olmasına rağmen borsaya girdikten sonra 50 $ geçmedi. O da 2-3 ay durduğum proje bile, hal böyle olunca bu kadar mesaj yaz, et uğraştığına değmiyor.
Aynen hocam mesela bende son girdiğim kampanya için senin dediğin gibi düşünüyorum. Zaten ödül azdı birde bir ay kadar uzattılar bu nedenle 14 hafta uğraşmanın. Sonucu 100 doları bile geçmeyecek gibi
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Belki şans belki kısmet bilmiyorum ama bu bounty işinden şimdiye kadar hiç doğru düzgün bir şey kazanamadım. Girdiğim projeler ICO zamanı güzel fiyatlarda olmasına rağmen borsaya girdikten sonra 50 $ geçmedi. O da 2-3 ay durduğum proje bile, hal böyle olunca bu kadar mesaj yaz, et uğraştığına değmiyor.
member
Activity: 490
Merit: 16
Güzel bir çalışma ellerinize sağlık ortalama kazanç getiren bir sistemin olması süper olmuş milletin merakları gidecek en azından proje bitiminde 50 -100 dolar kazanacaksak ne mutlu bize
member
Activity: 560
Merit: 12
O kadar imzaya girdim elde var sıfır. Bir tek McAfee nin olduğu bir kampanyadan biraz kazanmıştım. Ondan sonra kazanamadık
newbie
Activity: 168
Merit: 0
airdrop ve bountyden gelen 200 farklı coin var ama işe yaramıyor ufak ufak toplasan 60 70 dolar birçoğu da daha borsaya çıkmadı bekliyoruz umutla
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
benim bountyden gelenler henüz borsada işlemleri başlamadı hatta icosu devam edenler var. ico fiyatı ile bakarsan 300 dolar anca. ama bunun %90 düşüğü desek. en kötü ihtimal 30 dolar ancak gelir. hold etmek en iyisi sanırım. hangisi yükselirse satarız inş.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Hocam harika bir paylaşım şimdi indirdim  benim imza kampanyası ne kadar verecek bakalım,  merit vermek isterdim ama kendi meritlerımı faydalı olduğunu düşündüğüm konu sahiplerine verdim kimse de bana merit vermeyince şu an 0 merit var,  veremiyorum kusura bakma , ama süper konu
legendary
Güncellendi.. artık direkt olarak indirebilirsiniz. sponsor reklamı vs yok.

https://www.dosyaupload.com/ie2y
member
Activity: 392
Merit: 10
Şu indirme işlerine hiç gelemiyorum indirmeli bişey olmasaymş bakardımda malesef indirmeli işler hep gözümde sakatlar eline sağlık genede nasıl bişeyse
member
Activity: 336
Merit: 17
Konu acilali 1.5 ay olmuş ben daha yeni gördüm bu konuyu nedense. Süreklide forumdayim ama . Gayet güzel bir paylaşım olmuş meriti böyle konular alır. Ama gel gör ki bizde olmayınca yapacak birşey yok. Şimdi öncekiler gibi kazanç olmuyor maalesef. Kişi sayısı gün geçtikçe fazlalaşıyor.
member
Activity: 448
Merit: 14
Her ne kadar biraz geç görmüş olsam da işime yarayacak bir hesaplama yöntemi olmuş. Benim gibi matematiği zayıf olanlara çok yardımcı olacaktır, yapan arkadaşın ellerine sağlık.
newbie
emek verilerek hazırlanan tablo olmuş, tebrik ederim öncelikle. bounty ödüllerinde fixlenmiş değerin sonradan değiştirilmesi ile değişimler olabiliyor. ama ödül miktarı, stake sayısı gibi bilgiler ile aşağı yukarı doğru sonuçlara ulaşılabilir elbet.
newbie
Activity: 28
Gerçekten başarılı bir tablo olmuş. Tebrik ederim. Eline emeğine sağlık. Keşke meritim olsa da verebilsem Sad
legendary
Test 1:Forty seven bank imzası excel tablosunda 723 token görünüyor.

ethplorer da 704 token. evet ufak bir sapma ile ne kadar kazandığımı teyit etmiş oldum.
foto koyuyorum ama göstermiyor anlamadım.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Eskidenmiş bişeyler kazanmak şimdi çorba parası alsak dua ediyoruz kazanamıyoruz ki bişeyler girdiğim ilk imza oda iicoyu uzattı ico uzayıncada otomatik bountyde uzadı sonra hesap kitap yaparız.
member
Merit: 11
Pek ihtiyacım olmayacak fakat burada araştırıp paylaşan arkadaşlar saygıyı hak ediyor. Eyvallah.
jr. member
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
(Sizin stake sayınız / Tüm katılımcıların toplam stake sayısı) * 1 stake e karşılık verilecek coin sayısı= Bounty kazanacağınız toplam coin adeti

Formülünden de bulabilir Smiley
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Ellerinize sağlık çok işimize yarayacak bir paylaşım olmuş ben bu konuyu hiç anlayamıyordum nasıl hesaplanır falan diye ama sizin paylaşımınız sayesinde nasil hesaplama  yapılacağını anlamış oldum merit sistemi yüzünden rutbemizide yukseldemiyoruz umarım bu merit sistemi kalkar
jr. member
Merit: 2
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler, ben artık alıştığım için kafadan yaklaşık olarak hesaplıyorum klasik stake hesabıyla küçük bir miktar sapsada gelecek miktar belli oluyor en azından.
Pages:
Jump to: