Pages:
Author

Topic: Katıldığınız ödül kampanyasından ne kadar kazanacağınızı hemen öğrenebilirsiniz. - page 3. (Read 1095 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Tabi burada elenen kişileri kestirmemiz zor olduğu için kazancınız biraz daha düşük olacaktır. Ama hesabınız minimum olduğu için onu bilmek bile yeterli yararlı bir paylaşım olmuş elinize sağlık .
newbie
Activity: 196
Merit: 0
merit veremiyorum kusura bakmayın ama başarılı ve yararlı bir paylaşım olmuş. emeğinize sağlık
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar deneyenler sonuçlarını buraya yazsınlar.
Bir kaç şey daha eklemeyi düşünüyorum eğer doğru sonuçlara ulaşabiliyorsak.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
(Toplam bounty rakamı(usd) / katılan kişilerin toplam stake sayısı) * kendi kazandığınız stake sayısı ile dolar cinsinden alacağınız rakamı hesaplarsınız. Bu rakam doğrudur ama bounty manager kesinti yapar veya yapmaz artık o sizin şansınıza kalmış  Smiley
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık. Şuanda olan imza da herşey net bir şekil de açıklanmış. Ama diğer imzalar da durum böyle değil. Bir de hiç beklemediğiniz bir imzadan hiç beklemediğiniz bir gelir olabiliyor. MWAT da bunu yaşadım Smiley
full member
Activity: 378
Merit: 103
çok kullanışlı gibi duruyor yalnız indirdim exel'den pek anlamadığım için kullanamadım ben şimdi katılanları tek tek yazmakmı gerekiyor tabloya
newbie
Activity: 69
Merit: 0
güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
legendary
faydalı bir konu olmuş teşekkürler yaalnız adamlar korumalı yapmıs formu kopyalayamıyorum tek tek ellen girmekde eziyet gibi Cheesy teşekkürler tekrar
tek tek elle girmeye falan uğraşmayın Cheesy
biliyorum bazı bountylerde kopyalamayıda iptal etmişler.
ancak şöyle bir göz atıp yaklaşık değerleri girerseniz genede size bir fikir verecektir.
member
Activity: 378
Merit: 20
Dostum elinize sağlık, çok faydalı ve kullanışlı bir dosya olmuş. Meriti hakeden bir çalışma ama maalesef ben de kalmadı. Kazanamıyoruz ki verebilelim.
full member
Activity: 364
Merit: 102
faydalı bir konu olmuş teşekkürler yaalnız adamlar korumalı yapmıs formu kopyalayamıyorum tek tek ellen girmekde eziyet gibi Cheesy teşekkürler tekrar
hero member
Merit: 629
Güzel bir konu olmuş, elinize ve emeğinize sağlık.
legendary
Dosya için teşekkürler. Aslında bu exeli google docs "spreadsheet" tarzında tasarlamanız ne kadar mümkün? o yapacağınız spreadsheet'i kullanıcılar editleyebilse ve hesaplamalar orda yapılıp kayıt edilse bir çok kampanyanın kazançları direk karşımıza çıkar ozaman?

benim pek vaktim yok şuan.
Zaten dosyayı koydum isteyen yapar koyar Smiley
boş bi zamanda bende kurcalayıp dediğinizi yapmaya çalışırım.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Dosya için teşekkürler. Aslında bu exeli google docs "spreadsheet" tarzında tasarlamanız ne kadar mümkün? o yapacağınız spreadsheet'i kullanıcılar editleyebilse ve hesaplamalar orda yapılıp kayıt edilse bir çok kampanyanın kazançları direk karşımıza çıkar ozaman?
member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
Güzel bir çalışma olmuş hocam teşekkür ediyorum ama bu merit karşılığı post atma işini ben biraz yanlış buluyorum sizin gibi postlar herkese açık atılır beğenilirse merit atılır diye düşünüyorum.Umarım forumdaki uygulama sizin yaptığınız gibi devam eder.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hocam meriti olmayan üyeler için herkese açık paylaşmak ince bir düşünce onun için ayrıca tebrik ediyorum. Yaptığınız çalışma tam olarak sonuç vermese de yakın sonuç veriyor gibi duruyor sağlamalarıma göre. Ellerinize sağlık diyorum
member
Activity: 182
Merit: 11
legendary
Elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Benden de size +1 merit gelsin o halde;)
Her kampanyanın dosyasındaki hücre formatı, bonus stake'leri vs. farklı olduğundan buraya kopyalanamayabilir. Ama elbette işe yarayanlar da olacaktır.

Hesaplamayı bilmeyen ya da tabloyu kullanamayan arkadaşlar için bilgilendirme yapayım ben de.
Stake miktarınızın kaç tokene denk geldiğini basitçe şöyle hesaplayabiliriz:

Dağıtılacak toplam token miktarı / kampanyadaki herkesin toplam stake miktarı = Stake başına kaç token düştüğü
4,000,000 / 75,000 = 53 Token

Kendi stake mikarımız X Stake başına token = Toplam alacağımız token adedi
1,000 X 53 = 53,000

4 milyon token dağıtılacak olan bir kampanyadan 1,000 stake elde ettiysek, 53,000 token kazanmış oluyoruz.
Kaç kişinin katıldığı değil, tüm stakelerin toplamı önemli burada.

Genel olarak excel ile yapılan hücre formatları bu şekilde yapılıyor.
Ben sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.
İstediğiniz bounty miktarlarını girdiğiniz zaman listeyide yapıştırınca diğer şartlat sabitken çok iyi sonuç veriyor
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
başarılı bir hesaplama aracı olmuş. arza göre piyasa eğilimlerini de hesaba katarak hangi zamanda ne kadar prim yapılabileceği öngörülebilir ve tahmini bir fiyatlanma çıkartılabilir. bu çok zor bir şey olmasa gerek.
legendary
süpersin şimdi bakıyorum. keşke bununla ilgili bir websitesi olsa. canlı olarak görebilsek, hangi projeden ne kadar alacağımızı. hem hesap kitaptan kaçmış oluruz. evet bazı konularda tembelin hazırı seviyorum Smiley

Kimse ilgilenmiyor sanırım bounty kampanyaları ile
Forumun Bu kadar ilgisiz olacağını bilseydim hiç uğraşmazdım valla ne yalan söyleyim.
+ web sitesine gerek yok ya.
hızlıca kontrol etmek için yapıldı.
bountydeki o listeyi kopyalayıp yapıştırmak yeterli.
full member
Activity: 210
Merit: 100
süpersin şimdi bakıyorum. keşke bununla ilgili bir websitesi olsa. canlı olarak görebilsek, hangi projeden ne kadar alacağımızı. hem hesap kitaptan kaçmış oluruz. evet bazı konularda tembelin hazırı seviyorum Smiley
Pages:
Jump to: