Pages:
Author

Topic: Katıldığınız ödül kampanyasından ne kadar kazanacağınızı hemen öğrenebilirsiniz. - page 5. (Read 1095 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Güzel olmuş fakat çok uğraşmadan spreadsheette stake hücrelerini sağ tıkla seçip toplam stake sayısını görebilirsiniz. Toplam coin miktarı/ toplam stake sayısı* stake sayınızdan elinize geçecek coin sayısını öğrenebilirsiniz. Yalnız elenenlerin stakelerini çıkarmanız gerek. Filtrelerden bazen kolayca halledilebiliyor.
member
Activity: 378
Merit: 11
güzelmiş hocam teşekkürler ama katılımcı sayısı değişkeniği falanda var ayrıca proje iyi para toplayınca birden yığılma oluyor imza listelerinde
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Çok yararlı bir bilgi olmuş benim gibi yeni olanlara ama merit olayından sonra pek kasmamayı düşünüyorum o kadar uğraşan insanlar 1 kademe çıkamayız diyorsa benim gibi yeniler 3 4 kademe yükselmesi imkansız sanırım.Teşekkürler bilgilendirme için.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Dosyayı düzenlemek için uğraşmak zor geldi. Ama fikriniz ve hayata geçirmiş olmanız hoşuma gitti. Tebrik ederim. Merit i de verdim az oldu ama stok az o yüzden Smiley

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Katıldığınız imza kampanyalarından ne kadar kazanabileceğinizi çok az bir sapma ile öğrenebilirsiniz.
Bunun yanında katılacağınız imza kampanyasına karar vermekte zorlanıyorsanız bu tablodaki bazı değerlerle oynayıp ne kadar kazanacağınızı veya kazanamayacağınızı öngörebilirsiniz.
Öncelikle şunu söyleyeyim merit kavramının en büyük mağdurlarından biri ben oldum.1 hafta geç gelse bu merit olayı bn hero üye  olmuş olacaktım.Bu yüzden merit karşılığı yapmak istedim ama yeni katılan üyeler veya meriti kalmamış kişiler merit veremeyeceği için herkes faydalansın diye buraya koyuyorum isteyen geliştirip daha iyi hale getirebilir.
tüm bounty oranlarını ve katılımlarını ekleyip harika şeyler üretilebilir..içerisine ufak tatlı şaklabanlıklar eklendi Smiley

-Ekip,Katıldığınız imza kampanyasındaki bounty oranları ile oynamaz ise
-Arkaplanı gri ve siyah olan hücreleri kurcalamaz iseniz.
yüzde 95-99 doğru bir sonuca ulaşabilirsiniz.
-Tabloda hata olduğunu düşünüyorsanız konu altında belirtin düzeltelim.

-İndirme linki
http://dosya.co/2rax3nv62hfd/Dannybrown_imza_stake_takip_tablosu..xlsx.html

paylaşım için teşekkürler fakat bu dosyayı online ve editlenebilir şekilde paylaşırsanız daha kullanışlı olur diye düşünüyorum kolay gelsin.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Öncelikle dosya için teşekkürler, faydalı paylaşımlardan biri olmuş.
Bende aynı şekilde bir hafta ile sr member olmayı kaçırdım. Bu sistem ile sittin sene olamayacağım belli.
Uyarı: sitedeki yeşil büyük indir düğmesine tıklamayın.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Katıldığınız bounty kampanyalarından ne kadar kazanabileceğinizi çok az bir sapma ile öğrenebilirsiniz.
Bunun yanında katılacağınız bounty kampanyasına karar vermekte zorlanıyorsanız bu tablodaki bazı değerlerle oynayıp ne kadar kazanacağınızı veya kazanamayacağınızı öngörebilirsiniz.
Öncelikle şunu söyleyeyim merit kavramının en büyük mağdurlarından biri ben oldum.1 hafta geç gelse bu merit olayı bn hero üye  olmuş olacaktım.Bu yüzden merit karşılığı yapmak istedim ama yeni katılan üyeler veya meriti kalmamış kişiler merit veremeyeceği için herkes faydalansın diye buraya koyuyorum.

-Ekip,Katıldığınız ödül kampanyasındaki bounty oranları ile oynamaz ise
-Arkaplanı gri ve siyah olan hücreleri kurcalamaz iseniz.
yüzde 95-99 doğru bir sonuca ulaşabilirsiniz.
-bounty konusundaki tabloyu mouse ile kopyala  yapamıyorsanız  klavye ile (ctrl c)  kopyalayabilirsiniz.Bazı bounty yöneticileri excel tablosundan veri alınmasını tamamiyle kapatmış bunun nasıl çözüleceğini bilmiyorum ama kopyalama yapılamıyor hiç.
-Tabloda hata olduğunu düşünüyorsanız konu altında belirtin düzeltelim.
-istediğiniz bountynin yüzdesini hesaplayabilirsiniz.doğru oranları girerek
Yani tabloda imza yazıyor diye onunla sınırlandırmak zorunda değilsiniz.

-İndirme linki
http://dosya.co/2rax3nv62hfd/Dannybrown_imza_stake_takip_tablosu..xlsx.html

Uyarı: sitedeki yeşil büyük indir düğmesine tıklamayın.

EXCEL BİLMEYENLER YALNIZCA YEŞİL RENKLİ HÜCRELERİ DOLDURSUNLAR.
BİLENLER İSE KORUMAYI KALDIRIP DİLEDİKLERİ GİBİ MINCIKLAYABİLİRLER Cheesy

Pages:
Jump to: