Pages:
Author

Topic: Kava - Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 4. (Read 2548 times)

full member
Activity: 980
Merit: 207
Muhtemelen zarar ettirecek ilk ieo bu olacak. Artık kader anı binance için. Bu kadar aptal olmalarına şaşırıyorum doğrusu bende. Biraz nakit desteği ile piyasada zirvede olan isimlerini koruyabilecek iken, kendi projelerinin arkasında durmayarak kendi isimlerini lekelemiş oluyorlar.

Tahminim bunda da benzer bir şey olacak. Çünkü bakın önceki band ieo'sunun fiyatına yerlerde dolaşıyor. 0,299 dolar. O da benzer adette ve özelliklerde.

Daha önce ki hiçbir ieo larin  sahip çıkmadı. İsteseler elde ettikleri paralar ile çok rahatlıkla pump yapabilirler. Hemde yavaş istedikleri yere kadar götürürler. Bu yaptıkları ile zaten ucuzdan akan hemen elinde çıkartmak istedikleri için haklı olarak trade esnasında çoğu kimse almaya yanaşmıyor. Bir şeyi ne kadar çok yaparsan o kadar kıymeti azalıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Muhtemelen zarar ettirecek ilk ieo bu olacak. Artık kader anı binance için. Bu kadar aptal olmalarına şaşırıyorum doğrusu bende. Biraz nakit desteği ile piyasada zirvede olan isimlerini koruyabilecek iken, kendi projelerinin arkasında durmayarak kendi isimlerini lekelemiş oluyorlar.

Tahminim bunda da benzer bir şey olacak. Çünkü bakın önceki band ieo'sunun fiyatına yerlerde dolaşıyor. 0,299 dolar. O da benzer adette ve özelliklerde.
full member
Activity: 288
Merit: 100
1/7 çıkmış banada bi tane.
gecenin 5'inde nası satacaz merak konusu o, ben kalkamam sabaha ne olur kim bilir...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Son 2 rakamda 76, 77 var. Dolayısıyla her 10 kişiden 1ine 2 bilet çıkmış oldu. Buda 10bilete %9 varken cok kişiye çıkmamayı açıklıyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
1 tane cıkmış banada.
435 kava vermişler 11.22 BNB karşılığı.
beklentiler cok dustu artık.20 BNB ye satsam kardır diyecem cıkacam.hatta bu bile iyi bir beklenti sanırım.

Daha öncekilerde şansı pek yaver gitmeyenlere çıkmış sanırım.
@RagingBull'un da öncekinde küfür ettiğini hatırlıyorum Cheesy

Umarım 10x yapar ve ordan bozarsınız. Tavsiyem ise ilk saniye mobilden, market fiyatı bölümünden anında satmanız.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
1 tane cıkmış banada.
435 kava vermişler 11.22 BNB karşılığı.
beklentiler cok dustu artık.20 BNB ye satsam kardır diyecem cıkacam.hatta bu bile iyi bir beklenti sanırım.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
IEO sonuçlandı ve açıklandı. Kazanan biletleri ve listelenme detayları şurda. Hayırlı olsun:
https://www.binance.com/en/support/articles/360035508151

Listelenme yarın sabah 05:00'da gerçekleşecek.

Konu artık spekülasyon fiyat tartışma konusudur.
legendary
Be A Hope
Ben ve arkadaşım onlarca bilet ama elde var sıfır. Çıkan var mı hiç?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bir bilet çıktı, üç beş bişey bırakır herhalde akmasada damlar

edit
Binance will also open trading for KAVA/BNB, KAVA/BTC and KAVA/USDT trading pairs at 2019/10/25 2:00 AM (UTC).

sabah 5 e mi denk geliyor bu saat.
legendary
%9 kazanma sansı varmış ancak bana çıkmamış gönlüme göre olan oldu. Çıkanlar inşallah hayrını görür. Airdroptan ne düşerse artık onu dumplarız. Sanki ieo ları yaşatmak için bunu pumplıcaklarmış gibi bir his var içimde
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Binance launchpad de bilet çekilişi için 1 saatten az süre kaldı 150 binden fazla claim yapılmış yine şansımız çok düşük son girdiğim 5 IEO dan sadece 1 inde bilet hakkı kazanabildim.
legendary
Bilet sayısı 150k yı geçti, 15k bilete çıkacak buda şans %10 un altında demek, son iki rakama kaldık yine, iş kumara döndü yine.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Kazandıracak gibi duruyordu ufakta olsa ama ben girmedim bilerek uğraşmak istemedim. Bu aralar piyasa çok oynak hafif bir yükselme olursa kavaya da yarayacaktır kesinlikle ama ben riske girmek istemedim. Umarım üzülmem bu kararımdan
full member
Activity: 980
Merit: 207
hiç katılmadım bana tamamen boş işler gibi geliyor. binance borsası bizi bu ieo konusunda sadece kendi ceplerini dolduruyorlar. ayrıca bnb de bu sayede yukarılarda tutunmuş oluyor. yine 150 bine yakın bilet claim edilmiş. demek ki çıkma şansı epey aşağıya inmiş. zaten bilet çıkan ilk çıkışta hemen kakalaması lazım alım satım esnasında gelip te alan yok zaten. daha önce olan ieolarda alanların hep elinde kaldı. ben uzak durma taraftarıyım. zaten btc nin hali ortada neden  bu tarz işler prim yapsın ki?
legendary
Son rakam durumunu gecince is tamamen sansa kaliyor. 3 kisi 10 bilet katildik 30 bilete 0 cikti, bir baskasina 2 bileti varken 1 tane cikti. Bu sistemi 10bileti olana 1 garanti edecek sekilde duzenlemeleri lazim. Adam 1000 bnb tutuyor cikmiyor obur adam 100 bnb ile katilip kazanabiliyor. En yuksek bileti hakedene ayricalik gostermeleri lazim
legendary
Be A Hope
149+ bininci bilette claim edildi. 150 binden sonra tek rakam şansı bitiyor. Umut etmeyin boşa diye söylüyorum. Çift rakamda tamamen şans oluyor. 10 20 30 40 50 60 70 80 90 01 yani 10 bileti olan ortalama bir kullanıcı için bile şans %10 oluyor.

149999 biket olsaydı tek rakamdan kesin 1 tane çıkar derdik. Ama 150001. bilet ile çıkma şansı aşırı düşüyor.

Not az önce 150k geçildi arkadaşlar. Geçmiş olsun. Olaysız dağılalım.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
tüm son rakamlar var biletlerimde... 12 bilet aldim, bakalim artik son rakam mi olacak, son iki rakam mi yapacaklar, görecegiz.
en az bir tane son rakam cekilse güzel olur, hic olmadi bir biletime garanti cikmis olur:) ha, olmazsa da yapacak birsey yok.
bu yogunlukta bir de binance ieo'lari ile ugrasiyoruz ya... offf offf...
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Bugün son gün yarın ticket claim var. Ticket claim edicem ama biletime çıkarsa katılıp katılmama konusunda kararsızım. Heralde - açmaz ama tahminim öyle 3-5x yapmaz 1.5x e bile razı olurum. İnşallah elimizde patlamaz biletime çıkmayıp airdroptan coin gelse daha mutlu olurum gibi geliyor.

ticket claim ettikten sonra  katılmak istemiyorsanız sonuçlar açıklanmadan hesabı boşaltmanız lazım, yoksa bnb otomatik düşüyor hesaptan.

Nasıl yani? Ben al emri vermeden otomatik satın alım mı yapıyor? Çok riskli bir şey değil mi bu?
legendary
şuana kadar 75bin bilet claim edilmiş daha 2-3 saat oldu. yine %10 altına düşecek gibi oran. Buda 10 bileti olana bile 1 bilet çıkma garantisini ortadan kaldırır. Valla dediğim gibi çıksa bile 1.5x e bile razıyım insallah zarar etmeyiz.
legendary
bu ieo da hiç heyecan yok, burdaki konu bile sadece 3 sayfada kalmış, bilet alma periyodu başladı,i biletimizi aldık, zarar ettirmese bari Cheesy
Pages:
Jump to: