Pages:
Author

Topic: Kava - Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 5. (Read 2548 times)

sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Bugün son gün yarın ticket claim var. Ticket claim edicem ama biletime çıkarsa katılıp katılmama konusunda kararsızım. Heralde - açmaz ama tahminim öyle 3-5x yapmaz 1.5x e bile razı olurum. İnşallah elimizde patlamaz biletime çıkmayıp airdroptan coin gelse daha mutlu olurum gibi geliyor.

ticket claim ettikten sonra  katılmak istemiyorsanız sonuçlar açıklanmadan hesabı boşaltmanız lazım, yoksa bnb otomatik düşüyor hesaptan.

aynen öyle. katilmak istemeyen varsa cüzdani bosaltsin. ama sanmiyorum, yine her bilet cikan katilacaktir... ne de olsa zarar ettirmedi simdiye kadar. artik sanki kimse takmiyor gibi de duruyor, bu sefer sürpriz yapar mi diye düsünüyordur herkes diye düsünüyorum:) görecegiz... az kaldi.. ya hero ya mero:)

Bu kripto işinde her zaman trene erken binen yükünü tutuyor usta gerek yatırımda gerek madencilikte mal hiç bi boka yaramıyorken aldın aldın o zaman ağada sensin paşada sensin  Grin Binance IEO larıda aynı şekilde ilk kampanyalar 8-10x ler havada uçuyordu sona kalanlar çok bir macera yaşatmadı ben bu kovadanda birşey çıkacağını sanmıyorum ama aklımda yine aynı soru ya tutarsa 1 bilete vursa oda 5x yapsa elimi öper başıma koyarım. Taş attık kolumuz mu yoruldu.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Bugün son gün yarın ticket claim var. Ticket claim edicem ama biletime çıkarsa katılıp katılmama konusunda kararsızım. Heralde - açmaz ama tahminim öyle 3-5x yapmaz 1.5x e bile razı olurum. İnşallah elimizde patlamaz biletime çıkmayıp airdroptan coin gelse daha mutlu olurum gibi geliyor.

ticket claim ettikten sonra  katılmak istemiyorsanız sonuçlar açıklanmadan hesabı boşaltmanız lazım, yoksa bnb otomatik düşüyor hesaptan.

aynen öyle. katilmak istemeyen varsa cüzdani bosaltsin. ama sanmiyorum, yine her bilet cikan katilacaktir... ne de olsa zarar ettirmedi simdiye kadar. artik sanki kimse takmiyor gibi de duruyor, bu sefer sürpriz yapar mi diye düsünüyordur herkes diye düsünüyorum:) görecegiz... az kaldi.. ya hero ya mero:)
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

jr. member
Activity: 462
Merit: 1
İeo'ların havası sönmedi son demleri de değil biz alıştık sadece. Zaten bu dönemdeki ieolarda trade ile alanlar değil bilet ile alabilenler kazançlı çıkar normal olarak. Bilet çıkanlar güzel kar edecektir yine.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
ya herkes bnb'lerini elden cikardi, ya da binance ieo'lari artik herkesi o kadar sikti ki, kimse orali bile olmuyor:) daha birkac hafta öncesine kadar tek bir binance ieo'su üzerine 2-3 konu acilir ve peynir ekmek gibi ragmet görürdü:) bu sefer binance ama yine yapacagini yapti ve haftalar öncesinden baslattigi snaplerini son hafta fark ettirdi. bakalim bir cacik cikacak mi... surada 2-3 gün kaldi, ha gayret...

Binance IEO konuları ilk zamanlar güzel merit kapısıydı son 3 IEO fazla rağbet görmedi kazandırmadı bu nedenle  merit verende kalmadığı için konu 1 tane kaldı yazanda az.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ya herkes bnb'lerini elden cikardi, ya da binance ieo'lari artik herkesi o kadar sikti ki, kimse orali bile olmuyor:) daha birkac hafta öncesine kadar tek bir binance ieo'su üzerine 2-3 konu acilir ve peynir ekmek gibi ragmet görürdü:) bu sefer binance ama yine yapacagini yapti ve haftalar öncesinden baslattigi snaplerini son hafta fark ettirdi. bakalim bir cacik cikacak mi... surada 2-3 gün kaldi, ha gayret...
newbie
Activity: 110
Merit: 0
 Binace ieo larıda eski havasında değil artık. Ben katılmadım zaten de katılmaya çalışan arkadaşlarda bir türlü bilet çıkmamasından illallah ettiler. Çıksada ×10 filan hayal artık
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
38 referans sayısı çok iyi bir rakam. Bunlardan 5i bile aktif al sat yapsa asgari ücret kadar komisyon geliri bırakması lazım. Sorması ayıptır gelir düşündüğüm gibimi? Yoksa üye olup 2018den beri uğramayan tarzı üyelikler mi? Bende btc yükselişini yaparken 3-4 kişiyi referans yapıp kasmıştım ama btc düşüşü başlayınca hepsi satıp çıktılar.

Yaklaşık olarak tahmin ettiğiniz gibi Smiley Bu üyeliklerden 9 tanesi aktif hatta bir tanesi balinamsı Smiley ama çok sık hareket etmiyor. Ben o dönem facebook ve twitter dan paralı reklam vermiştim ama gelenlerin hemen hepsi bir süre işlem yapmadan beklediler sonra yavaş yavaş işlemler oldu. şimdilik iyi bakalım sonra ne olur bilmiyorum.
legendary
hesap 5 dakika içinde onaylandı.

Demek ki artık binance yeni kullanıcıyı havada kapıyor. Bu aralar launcpad'te bir kampanya daha var. Yeni kayıt olan kullanıcılar arasında trade yapanlara 3000 bnb dağıtacaklar. Keşke yeni bir üyelik açsaydınız hatta size referansta olabilirim yada kendi referansınız da olabilirsiniz fark etmez.

Yeni kullanıcı değilim aslında hesabım 2017 eylül-kasım arasında açıldı ama onaylamaya hiç ihtiyacım yoktu. Referans konusunda iyi olabilirdi ama dediğim gibi oldukça eskiyim binance üzerine abimin hesabından kayıt olmuştum sonra kendim sosyal medya üzerinden reklam vererek referans kazandım. Bu arada telefondan hesap doğrulaması basit ve 2 dakikanızı almıyor. Kimlik ön arka çekiyorsunuz, yüzünüzü çekiyorsunuz ve adres isim girip gönderiyorsunuz. çok basit ve hızlı işlem.

@CTRLX kararsız kaldım aslında önce bir almak istedim ama sonra düşünce çok mantıklı gelmiyor. bnb alacağım IEO sonrası satma derdi var ve muhtemeldir bana bilet çıkmayacak zarar edeceğim. maceraya gerek yok Smiley gayet iyi anlattınız bu arada çok çok teşekkür ederim.

38 referans sayısı çok iyi bir rakam. Bunlardan 5i bile aktif al sat yapsa asgari ücret kadar komisyon geliri bırakması lazım. Sorması ayıptır gelir düşündüğüm gibimi? Yoksa üye olup 2018den beri uğramayan tarzı üyelikler mi? Bende btc yükselişini yaparken 3-4 kişiyi referans yapıp kasmıştım ama btc düşüşü başlayınca hepsi satıp çıktılar.
hero member

Demek ki artık binance yeni kullanıcıyı havada kapıyor. Bu aralar launcpad'te bir kampanya daha var. Yeni kayıt olan kullanıcılar arasında trade yapanlara 3000 bnb dağıtacaklar. Keşke yeni bir üyelik açsaydınız hatta size referansta olabilirim yada kendi referansınız da olabilirsiniz fark etmez.

Yeni kullanıcı değilim aslında hesabım 2017 eylül-kasım arasında açıldı ama onaylamaya hiç ihtiyacım yoktu. Referans konusunda iyi olabilirdi ama dediğim gibi oldukça eskiyim binance üzerine abimin hesabından kayıt olmuştum sonra kendim sosyal medya üzerinden reklam vererek referans kazandım. Bu arada telefondan hesap doğrulaması basit ve 2 dakikanızı almıyor. Kimlik ön arka çekiyorsunuz, yüzünüzü çekiyorsunuz ve adres isim girip gönderiyorsunuz. çok basit ve hızlı işlem.

@CTRLX kararsız kaldım aslında önce bir almak istedim ama sonra düşünce çok mantıklı gelmiyor. bnb alacağım IEO sonrası satma derdi var ve muhtemeldir bana bilet çıkmayacak zarar edeceğim. maceraya gerek yok Smiley gayet iyi anlattınız bu arada çok çok teşekkür ederim.
legendary

Hayırlı olsun ama baya şaşırdım kyc'nin 5 dakikada onaylanmasına. Demek ki artık binance yeni kullanıcıyı havada kapıyor. Bu aralar launcpad'te bir kampanya daha var. Yeni kayıt olan kullanıcılar arasında trade yapanlara 3000 bnb dağıtacaklar. Keşke yeni bir üyelik açsaydınız hatta size referansta olabilirim yada kendi referansınız da olabilirsiniz fark etmez. Trade yapacaksanız bu kampanyadan da yararlanabilirsiniz. Havuz olarak tüm yeni kullanıcılara bölünecek.
Binance uzun zamandır otomatik kyc yapıyor. Sanırım herhangi bir kişi onaylamıyor herşey otomatik kyc basvurunuzu yapıyorsunuz 1-2 dk icinde ya onaylanmış oluyorsunuz yada onaylanmama sebebini bildiren bir mail alıyorsunuz. Tüm sitelerinde bu sistem mevcut.
hero member
Activity: 910
Merit: 503

Teşekkür ederim bilgiler için. biraz araştırınca sizin yazdıklarınıza yakın şeyler buldum ama detaylı yazmanız daha iyi oldu. bunların dışında hesabı onaylamak gerekiyormuş bunu bilmiyordum şimdi onayladım bekliyorum bakalım..

Rica ederim. Daha bir çok detayı olabilir ben üstün körü bildiğim kadarıyla anlattım çekiliş sistemini. Zaten her ieo için yeni kurallar getiriyorlar, yeni güncellemeler yapıyorlar. Çoğu zaman bizde takip edemiyoruz. Ama en önemli detay işte ortalamayı tutturabilmek. 1 bnb bile altında kalırsanız çekiliş bileti vermiyor. Birde şöyle bir şey var eğer 1 2 5 bilet için giriyorsanız bnb tutmak mantıklı olmayabilir. Sırf ieo için bnb tutulmaz yani zarar etme riskiniz de var toplam paradan.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250

Hayırlı olsun ama baya şaşırdım kyc'nin 5 dakikada onaylanmasına. Demek ki artık binance yeni kullanıcıyı havada kapıyor. Bu aralar launcpad'te bir kampanya daha var. Yeni kayıt olan kullanıcılar arasında trade yapanlara 3000 bnb dağıtacaklar. Keşke yeni bir üyelik açsaydınız hatta size referansta olabilirim yada kendi referansınız da olabilirsiniz fark etmez. Trade yapacaksanız bu kampanyadan da yararlanabilirsiniz. Havuz olarak tüm yeni kullanıcılara bölünecek.
hero member
Bugün binance şöyle bir bilgi paylaştı. Asıl sormak istediğim KAVA almak istersek nasıl alacağız? bir miktar almak istiyorum ama kafam karıştı şimdi. 0.075, 0.25, 040  brim fiyatı yazılmış. Satış ne zaman başlayacak nasıl alabiliriz? bu konuda işlem yapan birisi var mı?

Satışı yok şuanda. Satış için yatırımcılar çekiliş ile belirlenecek. Çekiliş için biletler dağıtılıyor. Biletleri alabilmek için elinizde 30 gün ortalamada en az 50 bnb tutmanız gerekiyor. Karşılığında 1 bilet alabiliyorsunuz. 30 gün ortalamasında tuttuğunuz her 50 bnb için 1 bilet hakkı daha kazanıyorsunuz. En fazla 500 bnb'ye 10 bilet kazanma hakkınız var. Süre sonunda her gün tuttuğunuz bnb'lerin toplamı 30'a bölünür ve ortalama bnb hold sayısınız ortaya çıkar önrneğin bu rakam 277 olursa 277/50: 5 bilet hakkınız olur.

5 biletten 1 tanesine çıkarsa şanslısınız. 200 dolarlık yatırım yapma hakkınız oluyor o ico'ya. BNB'ler otomatik hesabınızdan düşülür ve KAVA tokenı hesabınıza gelir. 1 2 gün sonra borsada KAVA pariteleri açıldığında satabilir yada daha fazla KAVA alabilirsiniz. Borsada açıldığında herkes alabiliyor artık.

Teşekkür ederim bilgiler için. biraz araştırınca sizin yazdıklarınıza yakın şeyler buldum ama detaylı yazmanız daha iyi oldu. bunların dışında hesabı onaylamak gerekiyormuş bunu bilmiyordum şimdi onayladım bekliyorum bakalım.. eğer onaylanırsa şansımı deneyeceğim. bu ara çok şanssızımdır yani olur yatırım yapma hakkı kazanırsam filan iki kere düşünün Smiley maşallah dediğim bırakın 2 günü 15 dakika yaşamıyor.

hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bugün binance şöyle bir bilgi paylaştı. Asıl sormak istediğim KAVA almak istersek nasıl alacağız? bir miktar almak istiyorum ama kafam karıştı şimdi. 0.075, 0.25, 040  brim fiyatı yazılmış. Satış ne zaman başlayacak nasıl alabiliriz? bu konuda işlem yapan birisi var mı?

Satışı yok şuanda. Satış için yatırımcılar çekiliş ile belirlenecek. Çekiliş için biletler dağıtılıyor. Biletleri alabilmek için elinizde 30 gün ortalamada en az 50 bnb tutmanız gerekiyor. Karşılığında 1 bilet alabiliyorsunuz. 30 gün ortalamasında tuttuğunuz her 50 bnb için 1 bilet hakkı daha kazanıyorsunuz. En fazla 500 bnb'ye 10 bilet kazanma hakkınız var. Süre sonunda her gün tuttuğunuz bnb'lerin toplamı 30'a bölünür ve ortalama bnb hold sayısınız ortaya çıkar önrneğin bu rakam 277 olursa 277/50: 5 bilet hakkınız olur.

5 biletten 1 tanesine çıkarsa şanslısınız. 200 dolarlık yatırım yapma hakkınız oluyor o ico'ya. BNB'ler otomatik hesabınızdan düşülür ve KAVA tokenı hesabınıza gelir. 1 2 gün sonra borsada KAVA pariteleri açıldığında satabilir yada daha fazla KAVA alabilirsiniz. Borsada açıldığında herkes alabiliyor artık.

hero member
Bugün binance şöyle bir bilgi paylaştı. Asıl sormak istediğim KAVA almak istersek nasıl alacağız? bir miktar almak istiyorum ama kafam karıştı şimdi. 0.075, 0.25, 040  brim fiyatı yazılmış. Satış ne zaman başlayacak nasıl alabiliriz? bu konuda işlem yapan birisi var mı?

Fotoğrafı isterseniz konu girişine ekleyebilirsiniz.

Bilgi : https://launchpad.binance.com/en/lottery/775054cbce554a379a26a66fc6787f0c/

full member
Activity: 1358
Merit: 193
tek şey kesin. binance ieo ları için dönüm noktası olacak.  peki ne tarafa doğru olacak dönüş.
onu binance üst yönetiminin finansal gelecek vizyonu belirleyecek.
token metric ler fecaat fakat çok takılmayın dışardan yapay müdahale ile her şey olur bu piyasada.
full member
Activity: 287
Merit: 100
proje pek bir şeye benzemiyor, gerçi öncekilerde öyleydi ama kar bıraktı, çıkarsa alırız...
sr. member
Activity: 494
Merit: 250
Zaten basit projelerin yani çok fazla teknik detayı olmayan projelerin whitepaperları da kısa olur. Bence olması gereken de bu 80 90 sayfalık whitepaperları insan okurken sıkılıyor arkadaş ve genelde şişirilmiş bilgiler oluyor. Binance ieosu sonuçta kazandıracak, takmayın kafaya whitepaperı
Pages:
Jump to: