Pages:
Author

Topic: KAYBETTİKÇE DAHA FAZLA HATA YAPARSINIZ.Sonunda BATARSINIZ - page 2. (Read 777 times)

member
Activity: 152
Merit: 12
Bende tüm paramı Rebellious'a yatırdım, attım cüzdana unuttum. Bence en az x10 potansiyeli olan bir coin. Yeni olmasına rağmen verdiği sözleri tutması ve airdrop ile çok iyi para kazandırması cezbetti  Grin
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bu piyasada en önemli olan şey panik yapmamak zaten. Sakin olmak lazım ne olursa olsun. Panik yaptığınız an belki de karlı çıkabilecek durumdan baya ciddi zararlı ayrılabiliyorsunuz. Zarara girdiyseniz bile sabredin sakin olun illa ki bir süre sonra toparlarsınız.
member
Activity: 210
Merit: 11
Güvendigim 4 coininm var bunları uzun vadeli olarak ledgere attım, onun haricindeki diger çerez olarak düşündüklerimi satıp btc ye geçtım btc nın artık yukselmesı gerekıyor
member
@dannybrown

Sıkma canını daha çok kazanacak piyasamız yeni tokenlerimiz mevcut . Elbirliğiyle zararını toparlarız . Ama öncesinde 1 hafta bir uzaklaş . Kafanı temizle .. Daha çok hırslanırsan zarar üstüne zarar olacak biliyorsun ..

Kesinlikle dostum. Sitelerden uzaklaştım, mobill uygulamalarına kadar sildim. Arada fiyatlarına bakıp çıkıyorum. O boğa birgün gelecek!  Grin
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
@dannybrown

Sıkma canını daha çok kazanacak piyasamız yeni tokenlerimiz mevcut . Elbirliğiyle zararını toparlarız . Ama öncesinde 1 hafta bir uzaklaş . Kafanı temizle .. Daha çok hırslanırsan zarar üstüne zarar olacak biliyorsun ..
member
Activity: 365
Merit: 10
Konuyu açan arkadaşın yaşadığı tecrübeyi ben de bu piyasada defalarca yaşadım. Ama şimdi artık portföyüme bile bakmıyorum. Portföyümün gidişattan kötü etkilendiğini biliyorum ama müdahale etsem çok daha kötü olacağından zararın daha da artacağından şüphem yok. Bıraktım kendi haline.
member
Hata hatayı doğuruyor lafına kesinlikle katılıyorum. Maalesef piyasaya yeni giren arkadaşlar için çok daha geçerli bir nokta bu. Herkes bir şekilde birilerinden duyarak piyasaya girip sürekli kazanacağını düşünüyor ancak ilk ayı sezonunda korkularıyla yüzleşiyor. Nacizane dost tavsiyesi alımda ve satımda araştırmadan birilerinin lafıyla hareket etmeyin Smiley
full member
Activity: 980
Merit: 207
Bu kesinlikle ibret alınması için önemli bir konu, inceleyin bence bu konuyu, arkadaşa mesaj atın sorun, kar hırsıyla nasıl gözü dönmüş, nasıl daha fazla daha fazla isteyerek doyumsuzluk onu böyle uçurumlara sürüklemiş, hayatına dengeyi ölçüyü oturtamamış insanlardan ders alırsınız.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Tecrubeni paylaştığın için öncelikle teşekkürler ve kaybınız için de geçmiş olsun.
Sizin de tecrube ile yaşadığınız gibi trade işlemine duygu karıştırmamak gerek. Zarar konusunda da fazla ısrarcı olmamak çoğu zaman kar getirir. Sürekli kayıp yaşanıldığında da alım satım olayına bir süre ar vermek sizi rahatlatabilir. Sonrasında daha pozitif şekilde devam edersiniz.
full member
Activity: 490
Merit: 100
aynen öyle bazen her yerden kaybetmeye başlayınca satıp güvenli bir limanda beklemek piyasanın ve kendinin sakinleşmesini beklemek en doğrusu hep kazanmak diye bir şey yok.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Doğru söze nedir? Bir şey denmez Smiley Evet ben prensip olarak zarar a satış yapmıyorum. Ancak bazen güvenmediğim koinler de bunu göze alıyorum. Zira öyle bir yerdeyiz ki  normal borsa da olsak bu mantıklı ama burda herzaman 2x2 = 4 yapmıyor. Bazen zararı gördüğümüz de çıkmak gerekiyor çünkü dibin dibi var hatta onunda dibi var. Şimdi btc de bir hareket bekleniyor birde o hareket ederse ilk çıkılacak koinler zayıf olanlar.
member
Activity: 168
bence her şeyden önce sabır benim gibi parayı görünce hemen bozdurmaya kalkarsak bu işler öyle yürümüyormuş zarın neresinden dösek kardır misali bu gün ne coin gelirse gelsin cüzdanımda tutmaya çalışıyorum önceden bunun  ceremesini çektim aklım başıma geldi çok şükür
member
Activity: 448
Batarsınızdan kastın ben bu piyasaya 0 yatırımla girdim 0 yatırımla çıkar benim için batmak zaman kaybından başika bişey olmaz oda koymaz boş insanız zaten
member
Activity: 279
hatalardan ders cıkarmadıgımız sürece herkonu için geçerli bu kaybetmeye mahkum kalırız
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Başlığın özeti yenilen pehlivan güreşe doymaz gibi olmuş.Yazılan çoğu şeyi okudum ve bu piyasada bunları yaşamadan inanın hiçbir yatırımcı dediklerinizi yapmayacak.Çoğu kişi beklemekten sabretmekten bahsetmiş, kimse erken sattığı için pişmanlık yaşamadan sabretmeyi öğrenemeyecek çünkü hepimizin geçtiği yollardan onlarda geçecek. Zamanında sattıklarımız şuan elimizde olsa dolar milyoneri olmuştuk resmen.Jeton geç düştü şimdi hold yapıyoruz ve 6 ay 1 sene sonra bu sefer voleyi vuracağız
member
Activity: 243
Son aylarda çoğu token katlayarak gitti uçanlar oldu ancak bundan sonra sağlam düzeltmeler olacak gibi geliyor bana yatırımların bir kısmı üst sıradaki demirbaşlara kaydırmakta fayda var.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Şu piyasada az yada çok kar etmek için bana diretilen ve zorla benimsetilen bir kural var: Eğer mevcut portföyünüzü bölümlerseniz, zarar etmezsiniz. Yapacağınız işlemi, yükseliş-düşüş-sabit seçeneklerine bölün. Her bir seçeneği farklı farklı değerlendirirseniz kayba uğramanızın en azami ölçüde önüne geçmiş olacaksınız.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
Aynı şeyleri son 2-3 gündür bende yapıyorum ve her şeyimi kaybetmek üzereyim. Sabırsızlık ve kaybı kurtarma hırsı bu işte gerçekten en büyük tehlike  Embarrassed
full member
Activity: 686
Merit: 111
yeni girenler için söylemek istediğim bi kaç şeylerden bitanesi de bu aslında.. hani bisiklet sürmeyi düşe kalka öğreniyoruz ya bence bu işde böyle bişey.. kaybederek öğreneceğiz...
full member
Activity: 266
Merit: 190
Kardesim öncelikle gecmis olsun bahsettigin para buyuk para nasil kaybettiginide anlatsaydin belki bircok kisiye yardimci olurdun.
Pages:
Jump to: