Pages:
Author

Topic: KAYBETTİKÇE DAHA FAZLA HATA YAPARSINIZ.Sonunda BATARSINIZ - page 3. (Read 777 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Beklerim arkadaş, ister bir hafta, ister bir ay, ister bir yıl beklerim, hiç de kasmam. Şu piyasada bir kez acelecilik ettim, başka konularda da yazmıştım, Neblio imzasından geleni ilk imza acemiliği ve aceleciliğiyle (aslında gayet sakin ve sabırlı bir yatırımcıyken)  4.500TL ye ilk günden sattım, ve tutsaydım en yüksek noktada 440.000 olmuştu, haydi en tepe noktayı bilemezdim ve kademeli satış yapmış olurdum diyelim, yine de en kötü 250.000 kazandırırdı. O ders kıçıma girdiği kadar kafama da girdi neyse ki, satın aldığım ya da bounty gelmiş olsun, artık hayatta öyle bir şey yapmam.
member
Activity: 266
Merit: 12
Sizde bendensiniz bazı insanlar yapısı gereği bu iş için uygun olmuyor. İlk denememde zarar ettim uzun süre trade den uzak durdum şimdi ufak bir rakamla tekrar başladım kar yaptım ve acelecilik ettiğim için karımdan zarar ettim. Şuan daha sabırlı davranıyorum hala ilk yaptığım karı geçecek bir zararım olmadı ama gene ana paradan zarara geçersem bırakacağım Cheesy
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Zarar ettiğiniz zamanlarda aynı coin sürekli gir çık yapmayın tekrar zararımı çıkarayım diye, böyle durumlarda paniği bırakıp mantıklı düşünmek gerekir, zarar anlık çıkarılmaz çünkü, 1 ayda biriktirdiğiniz btc yi 1 günde zarara uğratabilirsiniz.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hiç çok büyük paralarla bir şeyler yapmadığım için kayıplarımda büyük olmuyor ama herkesin başına gelebilecek çok dikkat edilmesi gereken bir şeyi anlatmışsınız. Ayrıca geçmiş olsun Smiley
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda kaybınızı telafi edecek kazançlar elde edersiniz. Al satta acele etme kısmı gerçekten mühim aldığımız coinin yükselme garantisi yok netcede ve alınca hemen düşmeye başlayınca girilen panik havası sermaye erimesi açısından ölümcül hatalara sebep oluyor.
full member
Activity: 630
Merit: 104
traderlık bi sanattır yıllar boyunca yıllar boyu eğitimle kazanılır o yüzden siz siz olun makrocu olun temel analizci olun tabi herkesin kendi parası kendi inancı ama arkadaşı örnek alın trader işine bulaşmayın giden piyasada herkes trader
full member
Activity: 366
Merit: 101
Geçmiş olsun gerçekten, insan bazen neler yaptığının farkına varamıyor işte bu gibi durumlarda, offline cüzdanın önemi biraz daha anlaşılıyor al-sat yapmayı bırakıp kenarda köşede unutmak gerek artık.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Üzücü bir durum gerçekten adınıza üzüldüm . En azından piyasa da stabil bir şekilde döne dolaşa yine paralar balinalara gidiyor . Daimi olarak güçlendiriyoruz ister istemez . Bu konuda çelik gibi bir sabıra ihtiyaç var gerçekten ..

Sabır sabır diyoruz demeye de devam edeceğiz ..
member
Activity: 756
Merit: 16
Yapılan en büyük hata acele etmek sabırsızlık acele etmeye neden oluyor. bundan dolayı acele etmemek gerek aksi takdirde örnekteki gibi yüklü miktarda kayıp olabilir.
member
Activity: 336
Merit: 10
arkadaşlar benim önerim, düştüğünü görünce panikle satmamanız. altcoinler uzun vadede kar getiriyor. baktınız grafik aşağı doğru, bakmayın.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Satmadığınız süreçte sıkıntı yok arkadaşlar . düştü mü daha mı düşüyor bekleyin . Projelerin veyahut ne zaman tekrardan yükselişe geçeceği az çok belli . Düşük fiyatlardan çıkartmadığınız süreçte zarar da sayılmazsınız ..
full member
Activity: 532
Merit: 151
Benimde al-sattan yana çok yüzüm gülmedi zamanında yok fiyatına sattıklarımı düşününce uykularım kaçıyor valla. Geçmiş olsun ...
full member
Activity: 266
Merit: 242
Son zamanlarda artık btc'nin veya kripto piyasasının gaz kaçırdığını düşünmeye başlıyorum. Inancımı kaybetmek üzereyim günden güne eriyor portföy ve nedense sürekli bir para çıkışı var.
member
Activity: 84
yanı mantıklı hareket etmek gerekıyor tabıkı , ıyı analız yaparsan zarar etsen bıle bekleyıp zararını toparlayabılırsın, sadece bu ıs ıcın degıl hayatın temel kuraallarından bırısı sonucta stabıl olmak lazım
member
Activity: 336
Merit: 11
Kaybettiğinde insan bu sefer kazanacağım der, tekrar kaybeder. Sonrasında, kaybettiklerimi en azından kazanayım diye düşünür. Şansı varsa çıkar ama acele ettikçe daha da dibe batar. Dikkat etmek lazım.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Evet benimde kendime göre zararım var ama acıp bile bakmıyorum tek bir hamle yapmak istemiyorum bu piyasada çünkü ne yaparsam kaybetcegimi biliyorum bu dengesiz piyasada elini ayagını çekmek en iyisi
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bu isler kaybetmeden zaten olmuyor kazanmak kadar kaybetmekte var onemli olan panik alicisi veya satisi olmamak. Yukselio satyim veya dusuyo hemen almaliyim genel trend izlenmiyorsa genellikle yanlis yorumlamaktan dolayi zararlar artiyor
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Bu son hafta herkes kaybediyor sanırım. Ayağım uğursuz geldi Smiley Kusura bakmayın.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Yazık günah hocam, 50k para az para değil, orta ölçekli bir ailenin 10 senesini mahfedebilir bu miktar para, bence yatırım yaparken borsayı bir oyun olarak görmeyin, borsa oyun değildir, hayatın ta kendisidir,

''borsa oynuyorum'' kelimesini kullanan mal insanlardan kendinizi ivedilikle uzaklaştırın
member
Activity: 140
50k çok para geçmiş olsun. Kısa süreli trading akıl karı değil.
Pages:
Jump to: