Pages:
Author

Topic: KAYBETTİKÇE DAHA FAZLA HATA YAPARSINIZ.Sonunda BATARSINIZ - page 5. (Read 777 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Acele işe şeytan karışır diye boşa dememişler.piyasaya ilk girdiğim sıralarda özellikle çok aceleci davranıyordum tabiri caizse emir girmek diye bişey kitabımda yoktu anında al-sat yapardım.Sonra baktım ki ben alıyorum fiyat düşüyor, satıyorum yükseliyor amk.ondan sonra alış ve satış için hedefler belirleyip emir girerek işlem yapmaya başladım ve işe yaradı.Sabırsız olmanın anlamı yok.Yeri geldi 3 gün bekledim ama ucuzdan aldım.Yeri geldi 1 hafta bekledim pahalıdan sattım.Sabır işin anahtarı  Wink
full member
Activity: 149
Merit: 100
Öncelikle geçmiş olsun, başlıkta dediğiniz gibi hata yapınca daha fazla yapıyorsunuz. Unutmayın ki borsa sabır işidir. Kafanıza takmayın bu piyasada fırsatlar bitmez.
member
Activity: 560
Merit: 12
Aynen hocam.Bu piyasada heyecan yapmayacaksın sakin kararlar vereceksin. Aldığın coin elbet aldığınız fiyata geri dönecektir
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Hata hatayı doğuruyor bu piyasa da maalesef. Sabır ve sukunetli bir şekilde ilerlemek adına ara ara kafanızı dağıtın . Geçmişe dönmeyin. Tamam kabul üzücü 50 K TL kaybetmek fakat yeni fırsatlar olacaktır . Biraz ara verin uzaklaşın .
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu işlerin içinde uzunca bir süredir varım.
Ama şu 1 hafta içerisinde öyle salakça şeyler yaptım ki.
Ettiğim zararın hattı hesabı yok.
45-50 bin tl civarı bi zararım var sırf aceleciliğim yüzünden.
Siz siz olun moraliniz bozukken ve kaybettikten hemen sonra manevra yapmayın.
Tükenmişlik sizi daha çok batıracaktır.

Pages:
Jump to: