Pages:
Author

Topic: Koinim.com - page 80. (Read 223130 times)

EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
September 03, 2014, 04:09:40 PM
Dogecoin'i ilk çıktığında 10 satoshideyken ben tanıtmıştım zaten. Smiley
Koinim konusundayız, konu dışına çıkmayalım. Doge hakkında konuşmaya buradan devam edebilirsiniz. Koinim'in Doge gibi tamamen klon coinlerle vakit kaybetmemesi gerekir. İlle yeni bir altcoin eklenecekse CN coinlerinden XMR olabilir.
sr. member
Activity: 381
Merit: 250
September 03, 2014, 03:46:10 PM
dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse  düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı?

Hiçbir işe yaramayan P&D coini olduğu için.
P&D (pump-dump) coini olduğunu düşünmüyorum ben doge'nin.
doge'nin arkasında bitcoin'in 4 yılda oluşturabildiği bir komünite var 3-5 ayda oluşmuş.

ayrıca 200+ satoshi'yi görmüş bir coindir doge.
ispatı bittrex'in ana sayfasında mevcuttur Grin

haa şu sıralar ne olur fiyatı derseniz 100 satoshi'yi tekrar görebilir. sadece scrypt asic'lerin piyasada yarattığı düşüş trendinin kırılması lazım.

oo fena değilmiş o zamanlarda alıp satsaymışız iyi para kazanırdık ama nerden bilebilirdik o kadar düşeceğini
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
September 03, 2014, 03:35:50 PM
dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse  düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı?

P&D (pump-dump) coini olduğunu düşünmüyorum ben doge'nin.
doge'nin arkasında bitcoin'in 4 yılda oluşturabildiği bir komünite var 3-5 ayda oluşmuş.

ayrıca 200+ satoshi'yi görmüş bir coindir doge.
ispatı bittrex'in ana sayfasında mevcuttur Grin

haa şu sıralar ne olur fiyatı derseniz 100 satoshi'yi tekrar görebilir. sadece scrypt asic'lerin piyasada yarattığı düşüş trendinin kırılması lazım.
sr. member
September 03, 2014, 03:18:39 PM

hocam şuan yeni olan altcoinlerden vede kazançlı hangisidir hocam ona yatırım yapmak istiyorum
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
September 03, 2014, 03:15:58 PM

sr. member
September 03, 2014, 03:11:35 PM
Dogecoin eklenmesi elbette siteye canlılık getirir ama eğer çöp olursa coin bu sefer yeni yatırımcıların iyice gözü korkacaktır. Koinim için en güzel senaryo şu olabilir, DogeCoin tekrar atağa kalkıcak şöyle yapıcak böyle yapıcak diyorlar eğer gerçekten olursa ve eski fiyatlarına yaklaşırsa TL ile hemen DogeCoin alma imkanı sağladıkları için çok ciddi bir hacim olur. Halamın bıyığı olsa olayı gibi oldu ama napalım artık Smiley
sr. member
September 03, 2014, 02:30:12 PM
bence dogecoin eklenirse fena olmaz her ne kadar düşük olsa tahmin ediyorumki sitede biraz canlılık olur
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
September 02, 2014, 12:32:35 AM
Sayet kullanicilar tercih etmiyorsa koinim ne yapabilir ki ?
full member
Activity: 210
Merit: 100
September 01, 2014, 10:04:49 AM
Koinim hacimsizlikten ölecek LTC'nin 3 gündür 0 olması hadi doğal diyelim önceden alanlar düşükten satmak istemiyor; ama BTC için 3-4 gündür 2-3 BTC'lerdeki 24 saatlik hacime diyebilecek çok fazla bişey yok herhalde tüm kullanıcılar yurtdışı bürolara kaçsın diye bekliyorlar Smiley
hero member
Activity: 826
August 29, 2014, 04:42:13 PM
ben de şimdiye kadar koinimde hiç sorun yaşamadım hep zamanında işlem yapıyorlar benim için 1 numaralar.

Hafta sonu anlasmali bankalar ile talep edilirse odeme gerceklestirilir diye eski sozluk dahil her yerde reklam yapmislar. Cumartesi sabah verdigim para cekme talebim onlarin belirttigi banka uzerinden bunun altini ciziyorum, aksam 9 10 gibi gerceklesti yine cumartesi gece verdigim para cekme talebim ise pazar gunu hala gece gerceklesmedigi icin iptal edip yatirdigim btc yi geri cektim. Kesinlikle ne skype uzerinden ne de email uzerinden destekleri var. BTC turk ile kiyaslanamayacak kadar amatorler. Islem yapmadan once iki kere dusunun. Ufak miktarlarda sorun yok 1/2 btc peki 15/20BTC lik islem yapmaya kalktiginiz zaman ne olacak? Siz siz olun iki kere dusunun.

3 kere islem yapmaya calistim 2sini mecburen beklemek zorunda kaldim. 3. islemi iptal ettim. Kesinlikle cok yavas ve soyledikleri gibi degiller.

Bildiğim kadarıyla btcturk de haftasonu banka transfer işlemleri yapmıyor haksızlık yapmayın.
sr. member
Activity: 573
August 29, 2014, 04:01:45 PM
ben de şimdiye kadar koinimde hiç sorun yaşamadım hep zamanında işlem yapıyorlar benim için 1 numaralar.

Hafta sonu anlasmali bankalar ile talep edilirse odeme gerceklestirilir diye eski sozluk dahil her yerde reklam yapmislar. Cumartesi sabah verdigim para cekme talebim onlarin belirttigi banka uzerinden bunun altini ciziyorum, aksam 9 10 gibi gerceklesti yine cumartesi gece verdigim para cekme talebim ise pazar gunu hala gece gerceklesmedigi icin iptal edip yatirdigim btc yi geri cektim. Kesinlikle ne skype uzerinden ne de email uzerinden destekleri var. BTC turk ile kiyaslanamayacak kadar amatorler. Islem yapmadan once iki kere dusunun. Ufak miktarlarda sorun yok 1/2 btc peki 15/20BTC lik islem yapmaya kalktiginiz zaman ne olacak? Siz siz olun iki kere dusunun.

3 kere islem yapmaya calistim 2sini mecburen beklemek zorunda kaldim. 3. islemi iptal ettim. Kesinlikle cok yavas ve soyledikleri gibi degiller.
hero member
Activity: 826
August 29, 2014, 01:30:31 PM
sr. member
August 29, 2014, 08:41:56 AM
hesaba eklendiaz önce saolsunlar
sr. member
August 29, 2014, 08:10:27 AM
bitcoin almak için ufak miktar işbankası hesblarına para yatırdım hala hesabıma eklenecek gerçekten iyice sıkmaya başladılar yok böyle saçmalık
legendary
Activity: 1484
August 20, 2014, 05:08:31 AM
Dün 16:48 de ve gece 4 civarı ödeme talep ettim daha onaylanmadılar da, eskiden kullanmıştım hızlı yatırıyorlardı.

(bilgilendirme) iki ödeme 13,41 civarı geldi.
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
August 20, 2014, 05:00:21 AM
Merhaba ödeme hızı ne durumda şu sıralar koinimde acaba ?

genelde destekleri iyidir, benim şimdiye kadar attığım tüm mailerde yaklaşık ilk yarım saatte döndüler.
mesai saatlari içerisinde genelde parayıda ilk yarım saatte yatırırlar
sr. member
Activity: 573
August 20, 2014, 04:50:32 AM
legendary
Activity: 1484
August 20, 2014, 04:10:59 AM
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
July 13, 2014, 02:55:34 AM
sevgili koinim ekibi,

piyasa, hacim konusunda sıkıntılarınız olduğunu gözlemliyor. sanırım bunu aşmanın bir yolu, btcturk ile (piyasa yapıcı 0 komisyon ile beraber) birebir aynı komisyon şemasını belirlemek olacaktır. bunu neden bu şekilde tercih etmiyorsunuz bilemiyorum ama tahmin ediyorum. sanırım işlem miktarının yüksek olmasından ve personel ihtiyacına girmekten imtina ediyorsunuz. şu 0.50 TL komisyon da gerçekten can sıkıcı bir konu, onun yüzünden de hacminiz düşük kalıyor olabilir. lütfen dikkate alınız.
piyasa yapıcı 0 komisyon yaygınlaştırılabilir. netice itibariyle mutlaka 1 taraftan komisyon alınabiliyor.
böylece esnek ve arbitraja da müsait bir piyasamız olacaktır. ha arbitrajın 100% savunucusu değilim ama hacmin artmasına katkıda bulunabilecek her türlü fikri de destekliyorum.

saygılar,
coaex precious metals
newbie
Activity: 36
Merit: 0
July 09, 2014, 12:08:31 PM
koinime tl yatırınca şirket hesabına para gönderilmiş oluyor.
şirket vergilendirme zorunluluğu karşısında bunu ne olarak gösteriyor.
fatura kesmiyor mu bu gelen paraya?
giden paraları da aynı şekilde çıkış faturası düzenlemiyor mu?
yatırdığımız paralar için fatura istesek firma bize verebilir mi?

Faturalar sadece komisyondan alınan tutar üzerinden hizmet bedeli olarak kesilip vergilendiriliyor. Faturalar aylık olarak kesiliyor. Fatura talep ederseniz iletişime geçebilirsiniz.
Pages:
Jump to: