derinlik sıfır gibi:)
300ltc/24s gerçekçi değil...
ltclerimi bende btce ye gönderdim.....
katılım var derinlik yok...
paralı adamları çekmeniz gerekiyor....
ortalama ltc fiyatı 37 lerdeyken sen tutup 40 tan satmak istersen tabi olmaz.
orada iş yapıyorsan ya sabret yada azar azar sat.
ben geçenlerde 5 LTC yi 39 dan satışa çıkardım ve ertesi günü bekledim, baktım satılmış.
ayrıca türkiye için 46 LTC de biraz fazla oluyor.
eğer 46 LTC yi satışa çıkardıktan sonra kısa sürede satabiliyor olsaydın zaten biz uçmuş olurduk
sen yazdıklarımı okumadan ezbere yazıyorum. bak yukarda ne yazıyor. 3-5 kademe aşağıdan 6 ltc denememe rağmen...
yani ltc 37 iken ben 34-35-36-37 den 6ltc sat vermeme rağmen gitmedi, yani kademelerde 0.1, 0.5, 1ltc gibi ltc ler duruyor.
e ltc sizde 37 iken ben 20 den emir verecek değilm yani..
bir günde gidecekse bi anlamı yok.
bak sitenin kalite konusuna lafım yok, şahane ama seninde dediğin gibi ülke pazarı dar..
yine iş yapıyor o ayrı ama benim işime yaramıyor.
belki ingilizce desteği verip yurtdışına da destek vermeniz gerekiyor, onu bilemem....
merhaba , öncelikle şunu söyleyeyim, koinim den birisiymişim gibi bir durum doğmuş sanırım. (sürekli siz diyince).
koinim ile ilgim yok ve ben şimdiye kadar ne zaman ihtiyaç duysam gerekli işlemi yaptım, Btcturk ve koinim i birlikte kullanıyorum.
bazı noktaları atlamışım kusura bakma, derinlik dar ve bunu çözecek kişilerde biziz yani trader lar.
tüm ülkede yaklaşık 3000 kişi bu iş ile uğraşıyor (yaklaşık btcturk üye sayısı) ve eminim bunların bir kısmı meraktan sitelere üye olanlardır.