Pages:
Author

Topic: Koinim.com - page 86. (Read 223171 times)

member
Activity: 80
Merit: 10
January 22, 2014, 10:37:58 AM
aldığınız ltc ler değerlenınce satıcaksınız vergısını nasıl odıyceksınız bılgınız varmı?
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
January 20, 2014, 09:55:39 AM
koinimde btc 1790 tl satışta şu an 6 kadar kalmış durumda ilk defa btctürk den daha düşük fiyatla işlem yapılıyor. btctürk de ise 1810 dan alış yapılıyor. 20 tl lik fark var. bu da işlem hacmini arttırdı ilk defa 8 btc nin üstüne çıkıldı. ltc zaten her geçen gün artıyor. geçen gün 100 ltc nin üstüydü işlem hacmi

Bugün havale limiti doldurduğum için alamadım umarım yarına kalır bu fiyata Smiley
newbie
Activity: 38
Merit: 0
January 20, 2014, 05:37:45 AM
koinimde btc 1790 tl satışta şu an 6 kadar kalmış durumda ilk defa btctürk den daha düşük fiyatla işlem yapılıyor. btctürk de ise 1810 dan alış yapılıyor. 20 tl lik fark var. bu da işlem hacmini arttırdı ilk defa 8 btc nin üstüne çıkıldı. ltc zaten her geçen gün artıyor. geçen gün 100 ltc nin üstüydü işlem hacmi
member
Activity: 80
January 19, 2014, 04:14:59 PM
burda ilerde yaşayacağımız en önemlı sıkıntı olan vergi sıkıntısı hakkında bize biraz yol göstermenizi beklıyoruz belkı ilgili kişilerle görüşme vs bile olabilir
newbie
Activity: 36
January 19, 2014, 10:03:44 AM
siteye girişte sorun mu var mail adresimi ve şifremi giriyorum girmiyor tekrar giriş ekranına dönüyor

Siteye erişimde sorun yaşayan kullanıcılar tarayıcılarının cookielerini temizleyerek tekrar giriş yapabilirler. Yaşadığınız aksaklık için özür dileriz.

firefox da aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum çerezleride sildim.
chrome dan girdim sorunsuz

firefox'da ben de ayni sorunu yaşıyorum çerezleri sildim bir işe yaramadı, chrome sorunsuz. lütfen çözün bu problemi artık.

Teknik ekibimiz sorun üzerinde çalışıyor. Yaşadığınız problemden ötürü üzgünüz.
newbie
Activity: 3
January 19, 2014, 09:48:17 AM
siteye girişte sorun mu var mail adresimi ve şifremi giriyorum girmiyor tekrar giriş ekranına dönüyor

Siteye erişimde sorun yaşayan kullanıcılar tarayıcılarının cookielerini temizleyerek tekrar giriş yapabilirler. Yaşadığınız aksaklık için özür dileriz.

firefox'da ben de ayni sorunu yaşıyorum çerezleri sildim bir işe yaramadı, chrome sorunsuz. lütfen çözün bu problemi artık.
member
Activity: 103
January 18, 2014, 01:53:36 PM
bu sefer de "vay efendim adamlar kendileri btc alıp satıyor" şikayetleri gelir, "nasrettin hoca oğluyla eşeğe binmiş" fıkrası gibi, milleti memnun etmek zor...
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
January 18, 2014, 11:48:51 AM
derinliği kullanıcılardan ziyade bir süre konimin sağlaması lazım yurtdışı piyasadan btc alıp koinim piyasasında döndürmek derinliği ve derinliği devam ettirecek nufusu siteye çekecektir.
Fakat ben halen Türk exchange sitelerinin yurtdışı piyasalarınada açılmalarından yanayım.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
January 17, 2014, 07:23:35 AM

newbie
January 17, 2014, 04:18:14 AM

legendary
January 17, 2014, 03:42:07 AM
full member
Activity: 219
Merit: 100
January 16, 2014, 12:04:21 PM
derinlik tablosunda hiçbir şey gözükmüyor.  Huh  ne LTC ne BTC de.

şuan sitedeyim bi sorun gözükmüyor
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
January 16, 2014, 09:53:22 AM
derinlik tablosunda hiçbir şey gözükmüyor.  Huh  ne LTC ne BTC de.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
January 16, 2014, 06:10:17 AM
Koinim.com da satışta %0 komisyon devam ediyor. Alışta komisyon oranı ise en fazla %0,5.
Para çekerken de yüksek miktarda transfer ücreti ödemeyin.
Garanti Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası hesaplarınıza havale ücreti sadece 1 TL, diğer banka hesaplarına ise EFT 3 TL. .
Gece 23:00'e kadar yapılan para yatırma-para çekme işlemleri aynı gün içerisinde kısa bir sürede yapılır, anlık fırsatları kaçırmazsınız (EFT işlemi bankaların mesai saatleri dışında yapıldığında ertesi güne hesaba geçer.).

Çalışmalarınıza saygı ve hayranlıkla izliyorum bence Türkiye'de bu işi en iyi yapan sizsiniz. iki gün önce para çekme talebim 15 dakika içerisinde gerçekleşti ki alternatifiniz bu işlemin gerçekleşmesi için 2 gün istiyor tebrik ediyorum.
legendary
January 16, 2014, 04:18:24 AM
Koinim.com da satışta %0 komisyon devam ediyor. Alışta komisyon oranı ise en fazla %0,5.
Garanti Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası hesaplarınıza havale ücreti sadece 1 TL, diğer banka hesaplarına ise EFT 3 TL. .
Gece 23:00'e kadar yapılan para yatırma-para çekme işlemleri aynı gün içerisinde kısa bir sürede yapılır, anlık fırsatları kaçırmazsınız (EFT işlemi bankaların mesai saatleri dışında yapıldığında ertesi güne hesaba geçer.).

bu hızınızla fark yarattıyorsunuz ama problem şuki derinlik bi türlü artmıyor.,
1 btc bozdurayım derseniz fiyat neredeyse yarıya niyor hakeza alım içinde aynı durum geçerli yüksek miktarda alım yapayım dersen anında fiyat fırlıyor
bunun tek çareside ufaktanda olsa sizin alım satım yapmanız diye düşümüyorum
newbie
January 16, 2014, 03:01:53 AM
newbie
January 09, 2014, 04:59:12 AM
Koinim'de Windows phone kullanıcıları Microsoft Authenticator programını kullanarak çift aşamalı doğrulamayı etkinleştirebilirler.
Microsoft Authenticator programını şu linkten indirebilirsiniz:
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/authenticator/e7994dbc-2336-4950-91ba-ca22d653759b
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 07, 2014, 11:59:29 PM
Bence de altcoin işlemlerinin hangi ülke kökenli olduğunun önemi yok. Çogu altcoin btc ltc üzerinden işlem görüp hiç gerçek paraya dönüştürülmeden transfer ediliyor. Yani ne kadar çok altcoin o kadar dünya çapında reklam diyebilirim.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
January 07, 2014, 03:00:30 PM
URL site .co or .com ?
What you had the maximum transaction?

Koinim is a Turkish exchange service. If you want to contribute in Turkish section you have to write Turkish.
newbie
Activity: 3
January 07, 2014, 02:56:05 PM
URL site .co or .com ?
What you had the maximum transaction?
Pages:
Jump to: