Da, i ja sam tako naučio da nalazim kampanje pre svega gledajući koji se potpisi tj signature najčešće sreću
kod ovih sa većim činovima.
Jer ako ovi veliki imaju živaca sa nečim da se bakću to je sigurno i unosno i ima budućnost.
Nije uvek tako, al za sada daleko da imam razlog da se žalim da trenutnu kampanju
Taktika može funkcionirati za velike kampanje poput Deep Onion-a ali u većini slučajeva ćeš zakasniti. Dobro plaćene kampanje uglavnom imaju ograničen broj slobodnih mjesta za svaki rank i kada vidiš potpise kod drugih članova vjerojatno je već kasno.
Ako tražiš kampanju za sudjelovanje trebaš aktivno pratiti 'Services' podforum i prijaviti se u roku od nekoliko dana. Drugi način je da pratiš aktivne kampanje koje plaćaju na tjednoj bazi i čekaš da se pojavi slobodno mjesto. Skoro svaki tjedan nekoliko sudionika 'ispadne' iz dobro plaćenih kampanja zbog kršenja pravila i sl.
Dobre kampanje možeš prepoznati i prema menađerima koji ih vode (iako nije pravilo). Menađeri u većini slučajeva djeluju i kao posrednici pri plaćanju.
Neki od poznatih i priznatih menađera kampanja su: aTriz, yahoo62278, Lutpin, LoyceV, Lauda, DarkStar, Joel_Jantsen...