Pages:
Author

Topic: Koji level moram biti za kampanje? - page 4. (Read 2956 times)

full member
Activity: 238
Merit: 106
October 05, 2017, 03:30:39 PM
Kakve veze ima kvalitet posta sa marketingom
Bitno je da se ostavi bilo kakav post i da ispod  u potpisu svi vidimo te reklame i to je to

Koje reklame!? Ja izgleda nemam dovoljnu rezoluciju na mobilnom da bi video reklame ili je pre mali ekran?
member
Activity: 210
Merit: 10
October 05, 2017, 03:13:41 PM
Koliko se moze zaraditi mjesečno kao junior member? Ako imam viši status, bolja je i zarada?
member
Activity: 112
October 05, 2017, 01:59:29 PM
Shvatila sam da trebaš biti minimalno JR member za kampanje, no ne znam kako odabrati dobru kampanju. Imate li neke preporuke za to?

jr. member? Ozbiljno? ja sam čuo da se mora biti bar senior ili hero. A koje kampanje prihvaćaju junior membere?

Tek sam počela proučavati temu, tako da za sad znam za dvije. Evo pošaljem na pp, jer ne znam smije li se tu pisati. Ono što ne znam je kako odabrati dobru kampanju, da nije neki scam npr.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Janinjo tips
October 05, 2017, 01:25:45 PM
Shvatila sam da trebaš biti minimalno JR member za kampanje, no ne znam kako odabrati dobru kampanju. Imate li neke preporuke za to?

jr. member? Ozbiljno? ja sam čuo da se mora biti bar senior ili hero. A koje kampanje prihvaćaju junior membere?
member
Activity: 112
October 05, 2017, 01:16:25 PM
full member
Activity: 140
October 05, 2017, 06:24:33 AM
Slažem se sa predhodnim stavovima. Sve je na neki način povezano. Ljudi iz sveta reklama jako dobro znaju šta prodaje proizvod i spremni su da plate i nagrade trud na neki način. Sve se "vrti" oko protoka informacija.   Wink
legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
August 27, 2017, 03:15:58 AM
Bitno je da se ostavi bilo kakav post i da ispod  u potpisu svi vidimo te reklame i to je to

Ima, i te kako Smiley
Kvalitetniji postovi se puno više čitaju, ima i više odgovora na njih, a samim tim privlače i veću pažnju korisnika foruma, te samim time i više ''pogleda''.
Više čitanja i više ljudi koji vide neki post, za managera signature kampanje znači i veću šansu da ''proda'' svoj proizvod.
Oni nisu ''karitativna'' organizacija da plaćaju druge ako od njihovog rada nema puno ''efekta'' za njihov business tj. prodaja i zarada.
Ako kampanja ne ostvaruje zaradu, nema je ni smisla voditi.
sr. member
Activity: 560
Merit: 273
August 27, 2017, 03:06:54 AM

Ima veze. Kvalitetniji postovi privlače više čitatelja a time i reklama ima više pogleda.

Siguran sam da svi manageri signature kampanja i te kako kontroliraju i provjeravaju kvalitetu postova sudionika kampanja i da ne plaćaju nekvalitetne postove.
Kad nešto plaćaš, imaš pravo tražiti određene kriterije i kvalitetu Smiley

member
Activity: 126
Merit: 23
August 27, 2017, 01:19:48 AM
legendary
August 26, 2017, 02:39:09 PM
[...]nije dovoljno samo ''piskarati', traže se i konstruktivni i kvalitetni postovi, te dobar engleski.
A s obzirom da ja i ti ovde ne pišemo konstruktivno, niti na dobrom engleskom
znači da im kriterijumi i nisu baš tako oštri :p [...]

To je samo zato što nemamo više moderatora u ovoj sekciji. A i dobar menadžer kampanje ti ne bi tolerisao (nit isplačivao) ovakve postove...   Grin

Siguran sam da svi manageri signature kampanja i te kako kontroliraju i provjeravaju kvalitetu postova sudionika kampanja i da ne plaćaju nekvalitetne postove.
Kad nešto plaćaš, imaš pravo tražiti određene kriterije i kvalitetu Smiley
full member
Activity: 602
August 26, 2017, 07:54:55 AM
Samo polako...Ništa brže od života Smiley uvek ima copy , paste... Wink
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
August 26, 2017, 05:06:28 AM
[...]nije dovoljno samo ''piskarati', traže se i konstruktivni i kvalitetni postovi, te dobar engleski.
znači da im kriterijumi i nisu baš tako oštri :p [...]

To je samo zato što nemamo više moderatora u ovoj sekciji. A i dobar menadžer kampanje ti ne bi tolerisao (nit isplačivao) ovakve postove...   Grin
sr. member
Activity: 378
Merit: 258
August 25, 2017, 11:23:14 PM
Vidim i da se ovo sa činovima pretvara u veliki biznis. Ko bi rekao da se jednostavnim
piskaranjem po forumu sa vremena na vreme može daleko više zaraditi nego je plata u zemlji,
Ali i u okruženju Smiley

U početku to i nije bila tolika zarada, ali sa porastom vrijednosti bitcoina ispada da se može zaraditi i prosječna mjesečna plaća u RH Smiley
Ipak, nije dovoljno samo ''piskarati', traže se i konstruktivni i kvalitetni postovi, te dobar engleski.

znači da im kriterijumi i nisu baš tako oštri :p
Sve u svemu ovo se polako pretvara u posao kao i kopanje, ponekad čak i unosniji Smiley
legendary
August 25, 2017, 02:54:41 PM
Vidim i da se ovo sa činovima pretvara u veliki biznis. Ko bi rekao da se jednostavnim
piskaranjem po forumu sa vremena na vreme može daleko više zaraditi nego je plata u zemlji,
Ali i u okruženju Smiley

U početku to i nije bila tolika zarada, ali sa porastom vrijednosti bitcoina ispada da se može zaraditi i prosječna mjesečna plaća u RH Smiley
Ipak, nije dovoljno samo ''piskarati', traže se i konstruktivni i kvalitetni postovi, te dobar engleski.
sr. member
Activity: 378
Merit: 258
August 25, 2017, 12:20:24 PM
Ali i u okruženju Smiley
full member
August 25, 2017, 02:11:17 AM
Bas tako 😃 jednog Dana ce svakako isplatiti Ali uvek ima nesto novo na forumima gde moze covek nesto pametno da nauci.
full member
Activity: 280
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
August 24, 2017, 01:40:10 AM
Res Rad i Diciplina  Wink

..i nikako drugacije!  Smiley
full member
Activity: 280
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
August 24, 2017, 01:18:11 AM
Što ti je veći čin to ti je i veća zarada, idealno bi bilo full member i više.
E sad ako navališ ko lud od jednom da pišeš neće ti puno pomoći
Jer ima nedeljna ograničenja pa će čin svakako sporo ići.

Aha razumijem, hvala. Malo po malo, cigla po cigla..  Cool
full member
Activity: 588
Merit: 104
August 23, 2017, 05:20:43 PM
Res Rad i Diciplina  Wink
full member
August 23, 2017, 03:56:00 PM
Thanks Smiley
Pages: