Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 12. (Read 3013 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
May 09, 2018, 04:01:23 PM
Yarın ilk 10 borsadan birine giricek bakalım hangi borsa giderler 10.borsaya girerlerse söverim o kadar beklettiler para topladılar az para versinlerde iyi bi borsaya girsinler

hocam bununla ilgili bir haber var mı yani kaynak nedir, ne gibi bir şey düşünüyorsunuz eğer girerse fiyatı ne kadar olur ?
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
May 09, 2018, 03:32:22 PM
Yarın ilk 10 borsadan birine giricek bakalım hangi borsa giderler 10.borsaya girerlerse söverim o kadar beklettiler para topladılar az para versinlerde iyi bi borsaya girsinler
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
May 09, 2018, 03:04:00 PM
1000 adet airdrop tan gelen Helbiz var , 1 dolarlar falan bahsedilince insan şaşırıyor , kısa bir süre sonra bedavadan 1000 dolar kazanmış mı olacağım , çok inandırıcı gelmiyor ama umarım öyle olur. Bir arkadaş 24 bin ödülden gelen diye bahsetmiş 1 dolarda ki sevincini düşenemiyorum , 3 bilenli Milli Piyango 10 numara çekilişi kazanmış gibi olacak Smiley

1 dolar zor keşke olsa.Belki 1 sene içinde, iyi borsa ve geliştirme süreci başarılı olursa olası.Tabi btc faktörünü göz ardı edersek.Daha zamana ihtiyacı var Helbizin önce güven vermesi lazım.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
May 09, 2018, 02:13:39 PM
1000 adet airdrop tan gelen Helbiz var , 1 dolarlar falan bahsedilince insan şaşırıyor , kısa bir süre sonra bedavadan 1000 dolar kazanmış mı olacağım , çok inandırıcı gelmiyor ama umarım öyle olur. Bir arkadaş 24 bin ödülden gelen diye bahsetmiş 1 dolarda ki sevincini düşenemiyorum , 3 bilenli Milli Piyango 10 numara çekilişi kazanmış gibi olacak Smiley
newbie
Activity: 82
Merit: 0
May 09, 2018, 12:54:10 PM
10 Mayıs'ta bir borsada daha listelenecek sanırım. İnşallah hacimli bir borsada eklenir. Toplam token adetine baktığımızda 1 dolar seviyeleri çok zor değil. Yeter ki sağlam bir borsaya eklensin.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
May 09, 2018, 12:34:46 PM

Yarın büyük bir haber açıklayacaklar.
Helbiz will release big news the 10th of May at 6pm EDT TIME. Tune in on all our social channels

Bizde bu saat 11 mayıs gece 01:00 falan oluyor herhalde . Bu seferde işe yaramaz bir borsa açıklarlarsa elimdeki tokenlerin hepsini satar çıkarım. Büyük beklenti oldu herkeste ismide duyuldu projenin. Artık tek yapmaları gereken adamakıllı bir borsaya girmeleri
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
May 09, 2018, 10:05:49 AM
3-4 cent den aşağıya saldılar hafif. saldılar derken yine helbizin son günlerde olduğu yerde saymasını diyorum. insanlar alıştı bir kere orası güçlü destek zannediyor. onun biraz altına sarkıttıklarında panik olup oradan maliyet yapanlar satmaya başlayacak. işte o vakit helbizde pumpları izleriz bence. maliyet yapan çok yatırımcı var onlardan kapmak için uğraşıyorlar bu ara.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
May 09, 2018, 09:24:51 AM
Bende ödül kampanyasından gelen 24000 token var. Öyle bir beklentiye sokuyorlar ki insanı araba sahibi olma planları yapıyorum.
Umarım hevesleri kursakta bırakmazlar ve hedefledik amaçlara ulaşırlar  Cheesy
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
May 09, 2018, 09:16:53 AM

Yarın büyük bir haber açıklayacaklar.
Helbiz will release big news the 10th of May at 6pm EDT TIME. Tune in on all our social channels
member
Activity: 504
May 09, 2018, 07:29:44 AM
Salak bunlar yaa temmuzda 1 dolar olacak diye yazıyorlar telegramda, hee olacak 1 dolar bırde ico fıyatından geri alım yapacaklarmış sözde, alsınlar hemen satarım hiç beklemem 1 dolar. Bırak 1 doları 10c bıle olsa satar kurtulurum
member
Activity: 448
Merit: 33
May 09, 2018, 07:20:50 AM
ben ekibin saf olduğunu düşünmüyorum. Yaptığı işlemlerin %90 nını bilinçli yapıyorlar gibi geliyor. Helbiz konusunda gelecek yıldan itibaren iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. O yüzden elimdekileri hold yapıcam. Ama elbetteki yanılabilirim.
newbie
Activity: 126
May 09, 2018, 07:14:16 AM
ekip fazlaca saf davranıyor, o kadar reklama bu iş yakışmıyor, potansiyel artacagını düşünüyorum yakın zamanda özellikle borsalardan sonra iyice hareketlenebilir. bir miktar portföye alacaktım fakat şu anki borsalarda satın almak ugrastırıcı olduğundan hic o işe girişmedim. umarım pişman olmam
member
Activity: 194
May 09, 2018, 05:11:57 AM
Girdikleri borsalar garip oldu. Kucoin bekledim ben fakat ilk 4 borsada kucoin olmayabilir. Aşırı değer kaybetti. Bence güzel proje ama güven baya sarsıldı şu anda
member
Activity: 532
Merit: 12
May 09, 2018, 02:32:20 AM
Nereye girerse girsin artık. Elimde 1000 adet vardı. Airdroptan gelen dün itibariyle forkdeltada şart gitti. İsterse uzaya gitsin isterse çöp olsun. Takibinden çıkarttım . Açıkladıkları borsalar hikaye masal. En kötü kucoin e girseydi belki iş yapabilirdi. Yatırım yapan arkadaslar mecburen hold olacaklar
full member
Activity: 350
Merit: 100
May 09, 2018, 02:23:45 AM
Nedense bana bu projede bişeyler eksik gibi geliyor. Ekibinin yetersizliği mi yoksa piyasaya girişllerindeki dump olayı mı bilemiyorum ama olmayan birşeyler var bu projede.
full member
Activity: 980
Merit: 152
May 08, 2018, 11:57:39 AM
Bu yılın ikinci çeyreğinde yalnızca Los Angeles şehrinde sistemi aktif hale getireceklerini, üçüncü çeyrekte de ikinci bir şehir ekleyeceklerini belirtmişler. İkinci çeyrek haziranda tamamlanıyor. Bu aşama sarkacak gibi. Kaldı ki ilk aktif olacak şehrin nüfusu da yaklaşık 4 milyon. Şehir hedefinden çok ülkeleri hedeflemeleri gerekiyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
May 08, 2018, 10:56:14 AM
edit 1: adamlar telegram kanallarında forkdelta , idex ve etherdelta bizim exchange partnerlerimiz değildir" diye bir pinned mesaj paylaşmışlar.

bu ne demek oluyor ? partneri değilken nasıl o borsa tokeni nasıl satabiliyor ?

smart contrat olduğu için tokenı isteyen isdeği şekilde alır satar, takım onlara karışamaz, karışması da doğru olmaz,   erc-20 alt yapısı buna müsait hocam isteyen borsasına ekler yani.

bana kalırsa bu açıklamayı yapmalarının sebebi,  bu tip borsalarda helbizin fiyatı 10 da birine düştü, bountyciler hemen dumpladı, bu yüzden uyuz olmuş olabilirler

Hocam zaten buralar borsa değil. Aralarında borsa olmaya en yakın idex var. Diğer ikisi borsa değil başka birşey onlar böyle tövbe estağfurullah Cheesy Arkadaşlar fiyat beklentiniz nedir bu token ile ilgili ?

Hocam ben ilk borsaya girdiği günden itibaren işlem yaptım. 0.04 eth oldu 25 eth.Şaka gibi ama hala yatırım yapıyorum çünkü 50milyonluk cüzdandan geliyordu o dumplar ve dün itibari ile son dumpı yapıp cüzdandaki Helbiz' i bitirmiş oldu.Bu süreçden sonra farklı bi hesapdan +5milyonluk dumplar gelmezse şuanki fiyatın her zaman yukarısını görücez.

Dumptan bende topladım biraz.Bundan sonra arkaya yaslayıp Haziran başına kadar beklemek kalıyor.10 Mayıs çok etki etmeyebilir ama top5 borsa ve 2 ay sonra ortaya çıkaracakları uygulama fiyatı birkaç katına çıkarabilir.Benim beklentim minimum 0,3 usd olması.
newbie
Activity: 154
May 08, 2018, 10:41:49 AM
10 mayısı heyecanla bekliyoruz artık hafif bir pump bizi tatmin etmez ya tavan ya dip yapsında gerginliğimizi atalım artık.
full member
Activity: 980
Merit: 152
May 08, 2018, 10:06:09 AM
Roadmapı inceledim biraz ama kısa sürede büyük ve gerçek bir yükselişin beklenmesi hayal kırıklığı yaratacağını düşünüyorum. Bir Helbiz bir de Origami kısa süreli çok fazla ani yükseliş ve düşüş yaşıyor. Şu İdex bakımı bu kadar uzamasaydı Helbiz'den iyi bir kar sağlayacaktım. Belki hodl bir token olabilir ama ekip oldukça ciddiyetsiz gibi geldi bana. 
newbie
Activity: 5
May 08, 2018, 09:23:47 AM
edit 1: adamlar telegram kanallarında forkdelta , idex ve etherdelta bizim exchange partnerlerimiz değildir" diye bir pinned mesaj paylaşmışlar.

bu ne demek oluyor ? partneri değilken nasıl o borsa tokeni nasıl satabiliyor ?

smart contrat olduğu için tokenı isteyen isdeği şekilde alır satar, takım onlara karışamaz, karışması da doğru olmaz,   erc-20 alt yapısı buna müsait hocam isteyen borsasına ekler yani.

bana kalırsa bu açıklamayı yapmalarının sebebi,  bu tip borsalarda helbizin fiyatı 10 da birine düştü, bountyciler hemen dumpladı, bu yüzden uyuz olmuş olabilirler

Hocam zaten buralar borsa değil. Aralarında borsa olmaya en yakın idex var. Diğer ikisi borsa değil başka birşey onlar böyle tövbe estağfurullah Cheesy Arkadaşlar fiyat beklentiniz nedir bu token ile ilgili ?

Hocam ben ilk borsaya girdiği günden itibaren işlem yaptım. 0.04 eth oldu 25 eth.Şaka gibi ama hala yatırım yapıyorum çünkü 50milyonluk cüzdandan geliyordu o dumplar ve dün itibari ile son dumpı yapıp cüzdandaki Helbiz' i bitirmiş oldu.Bu süreçden sonra farklı bi hesapdan +5milyonluk dumplar gelmezse şuanki fiyatın her zaman yukarısını görücez.
Pages:
Jump to: