Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 10. (Read 3013 times)

full member
Activity: 420
Merit: 101
May 11, 2018, 04:14:06 PM
fiyatı bu kadar düşükken gözden çıkarılabilecek bir miktarı riske edip köşeye biraz atılabilir. belki kısa vadede olmaz sabredilirse ico fiyatına yaklaşmasa bile güzel kazanç bırakabilir. bazen bu tarz riskleri almak iyi kazandırabiliyor.
member
Activity: 406
Merit: 14
May 11, 2018, 03:58:39 PM
O kadar airdropa girdim bir bunu es geçmişim şansa bak ya. Neyse belki bizim airdrobuna girdiğimiz coinlerde böyle borsalara girerde yolumuzu buluruz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
May 11, 2018, 03:54:09 PM
Bitlish de adam 3.7m e yakın alım koymus.Ekip acemi hareketler yapmış olsada bu aydan sonra hareketlenir bence.Scam çıkmadığı sürece -10x fiyatta kalması imkansız bir noktadan sonra mutlaka artar.Snm de aynı süreçten geçti.

şu 10x ci tayfa da bir bitmedi ya,  hocam hiç de öyle kolay kolay 10x yapmaz, 10x yapması için hacimli sağlam muteber borsaya girmesi gerekiyor, scam değil sen kafanı yorma

10x yapar demedim iyi okuyun.İco fiyatının 10 da 1 inde kalmaz dedim şimdiki fiyat için.Ekip angutluk yapmazsa değeri şimdiye göre birkaç kat artar.He ico fiyatına gelirse şimdi alanlar 10x yapar o ayrı.
member
Activity: 280
Merit: 10
May 11, 2018, 03:39:30 PM
Bitlish de adam 3.7m e yakın alım koymus.Ekip acemi hareketler yapmış olsada bu aydan sonra hareketlenir bence.Scam çıkmadığı sürece -10x fiyatta kalması imkansız bir noktadan sonra mutlaka artar.Snm de aynı süreçten geçti.

şu 10x ci tayfa da bir bitmedi ya,  hocam hiç de öyle kolay kolay 10x yapmaz, 10x yapması için hacimli sağlam muteber borsaya girmesi gerekiyor, scam değil sen kafanı yorma
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
May 11, 2018, 02:41:24 PM
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
May 11, 2018, 01:43:42 PM
Çok büyük hayal kırıklığı yaratan bir proje oldu. Dumplayan hesabı tespit edip banlamışlar ama artık olan oldu bir de geri alırız gibi bir şeyler konuşmuşlar ama bu saatten sonra nasıl güvenilecek onu bilmiyorum.

Dumpları kendi yaptılar hocam onlar satılmayan tokenlerdi bu adamların paraya falan ihtiyacı yok hem zenginler hem de sağlam sponsorları var airdrop bounty falan hep isimlerini geniş kitlelere duyurma çabasıydı yoksa kimse yok pahasına tokenleri satıp geri almaz daha pahalıya (dump yapan kişi sattiktan hemen sonra geri alıyordu pahalıdan).

Dolaşımdaki token sayısı son 1 gün içinde 50 milyon arttı ana cüzdandan aktarılan cüzdana baktım oradan 2.5 milyon token 501caf ile başlayan adrese gönderilmiş bu adres son 1 hafta içerisinde yaklaşık olarak 50 milyon token dumpladı.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
May 11, 2018, 01:08:33 PM
Bence bir numarası yok, dump yiyecek alım fırsatı olabilir iyi takip etmek lazım
full member
Activity: 980
Merit: 152
May 11, 2018, 11:58:01 AM
Bu projeyi biraz bizdeki ege bank reklamlarına benzetiyorum. O zaman reklamlarında Metin akpınar oynardı. Tabi çocuk kafamızla anlamazdık, sonra banka bir gece de uçtu gitti. Bunlarda iki ünlü futbolcuyla güzel bir reklam yaptı, belki dikkat çekmek iyi bir şey ama daha projenin en başında bu kadar defekt verilmesi şüphe uyandırmaya başladı. Proje son derece iyi, ona lafım yok ama ekip biraz amatör. Yatırımı olan arkadaşlar çok aceleci olmasın.
member
May 11, 2018, 11:00:51 AM
Çok büyük hayal kırıklığı yaratan bir proje oldu. Dumplayan hesabı tespit edip banlamışlar ama artık olan oldu bir de geri alırız gibi bir şeyler konuşmuşlar ama bu saatten sonra nasıl güvenilecek onu bilmiyorum.

Sırasıyla yazacak olursak yaptıkları failler:

0,7 dolardan piyasaya gireceklerini söylediler.
50M dolar hacimde piyasaya gireceklerini söylediler, coinhub gibi 12M civarında bi borsaya girdiler.
Son olarak da, dün top10 piyasa açıklanacaktı sadece wallet açıklandı.

Belki proje iyi ve şu ankinden çok daha iyi noktalara gelecek ama takımda sözünü tutmama var.
member
Activity: 448
May 11, 2018, 08:38:02 AM
member
May 11, 2018, 08:35:30 AM
TR saati ile 1 am dediler top10 borsayı açıklamak için. Bekledik, wallet açıkladılar. Takımın samimiyetine inanmamaya başladım.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
May 11, 2018, 04:58:42 AM
5 gün önce denemeleri yapmaya başladık dediler . Bunlar son günü mü bulmuşlar borsaya test yapmak için anlamıyorum. Testini yaparsın açıkladığın tarihte borsaya girersin
newbie
Activity: 22
Merit: 0
May 11, 2018, 04:52:21 AM
Ya hellbiz falan hikaye. Temmuzda 1 dolar nereye oluyo bu boru mu?
member
Activity: 156
May 11, 2018, 04:26:38 AM
Çok garip bi ICO oldu helbiz benim için hypesi güzeldi ama borsaya çıktığında istedikleri başarıyı yakalayamadılar nedenini anlamış değilim.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
May 11, 2018, 02:09:44 AM
helbiz başta istenilen atağı bir türlü yapamadı. tokeni dump amacı ile satan o gereksiz fitili ateşleyip, bounty ve icoya katılanların bir bölümünü panik yaptırdı. bountyleri fazla fazla dağıtmalarından dolayı ellerinden kapmak için danışıklı dövüş ihtimali de var.
member
Activity: 196
May 11, 2018, 02:04:54 AM
helbiz koin için oldukça fazla şey konuşuluyor, bakalım hangi borsaya girecek, herkes nefesini tutmuş bekliyor ama ortada daha doğru düzgün bir şey yok, o yüzden çok da beklentiyi yükseltmemek lazım
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 10, 2018, 11:44:13 PM
bu borsa işlerini de iyice çorbaya çevirdiler, yani ben anlamıyorum neden bu işleri sanki devlet sırrı gibi saklıyorlar, ne gereği var anlamadım bu şekilde sürünmecede bırakıp, bu şekilde insanları meşgul etmeye
full member
Activity: 504
Merit: 120
May 10, 2018, 06:29:49 PM
hitbtc diyorduk adamlar jaxxexchange diye br yerde listelendi.
para yatıran varsa benim gibi cumleten geçmiş olsun.

Jaxx exchange değil cüzdan uygulaması.

jaxx cuzdan içine entegre bir çok borsa bulunmaktadır,cuzdan shapeshift kullanarak borsa olarak kullanılabilir.
biraz araştırırsanız sizde kolaylıkla bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Direkt olarak borsa değil, cüzdan ama içerisinde değişim de yapılabiliyor.

hayır yanlış biliyorsun hocam.direkt borsa.değişim oranlarını direk anlaşmalı oldugu borsalardan alır.(bittrex mesela,bittrex bunlrla anlaşmalı diye herkes bittrexte listelenecek şimdi diyor.)

tek farkı sen fiyat yazmazsın borsada en uygun üstteki fiyatı sana sunar ok dersen exchange gerçekleşir.jaxx kuruluş amacı bu zaten.paranı sakla istediğin zaman minumum kayıpla değişimini yap.

Direkt borsa değil işte kendiniz de doğruluyorsunuz. Üçüncü taraf bir yeri kullanıyor değişim için. O da shapeshift. Herneyse ne tartıştık ya. Size göre borsa bana göre cüzdan Cheesy İkisi de var neticede.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
May 10, 2018, 06:15:02 PM
hitbtc diyorduk adamlar jaxxexchange diye br yerde listelendi.
para yatıran varsa benim gibi cumleten geçmiş olsun.

Jaxx exchange değil cüzdan uygulaması.

jaxx cuzdan içine entegre bir çok borsa bulunmaktadır,cuzdan shapeshift kullanarak borsa olarak kullanılabilir.
biraz araştırırsanız sizde kolaylıkla bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Direkt olarak borsa değil, cüzdan ama içerisinde değişim de yapılabiliyor.

hayır yanlış biliyorsun hocam.direkt borsa.değişim oranlarını direk anlaşmalı oldugu borsalardan alır.(bittrex mesela,bittrex bunlrla anlaşmalı diye herkes bittrexte listelenecek şimdi diyor.)

tek farkı sen fiyat yazmazsın borsada en uygun üstteki fiyatı sana sunar ok dersen exchange gerçekleşir.jaxx kuruluş amacı bu zaten.paranı sakla istediğin zaman minumum kayıpla değişimini yap.

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
May 10, 2018, 06:14:30 PM
bu sene bitterex olursa kaç bekliyorsunuz fiyatı ?
Pages:
Jump to: