Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 13. (Read 3013 times)

member
Activity: 434
Merit: 16
May 08, 2018, 08:29:43 AM
edit 1: adamlar telegram kanallarında forkdelta , idex ve etherdelta bizim exchange partnerlerimiz değildir" diye bir pinned mesaj paylaşmışlar.

bu ne demek oluyor ? partneri değilken nasıl o borsa tokeni nasıl satabiliyor ?

smart contrat olduğu için tokenı isteyen isdeği şekilde alır satar, takım onlara karışamaz, karışması da doğru olmaz,   erc-20 alt yapısı buna müsait hocam isteyen borsasına ekler yani.

bana kalırsa bu açıklamayı yapmalarının sebebi,  bu tip borsalarda helbizin fiyatı 10 da birine düştü, bountyciler hemen dumpladı, bu yüzden uyuz olmuş olabilirler

Hocam zaten buralar borsa değil. Aralarında borsa olmaya en yakın idex var. Diğer ikisi borsa değil başka birşey onlar böyle tövbe estağfurullah Cheesy Arkadaşlar fiyat beklentiniz nedir bu token ile ilgili ?
member
Activity: 336
Merit: 13
May 08, 2018, 05:13:34 AM
bu kadar airdroba ragmen iyi gidiyor bu aralar revacta adı cok duyuluyor. yuruyen koınlerden biri olabilir boga sezonunda.
member
Activity: 378
Merit: 11
May 08, 2018, 05:02:06 AM
Helbiz bence gerçekten gelmiş geçmiş en boktan ekibe sahip bir token, ya kardeşim ben yatırım yaptım sen neden 20bin kişiye airdrop yapıyorsun hayır bırak bırde bizimle aynı anda tokenleri serbest bırakıyorsun. Bu proje maliyetine gelse satarım bıraktım karı falan
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
May 08, 2018, 03:45:23 AM
helbiz diyelim 0.05 cente ulaştı forumda helbiz trendi kalktı diye konu açılır kesin.  Smiley taktiği iyi belirleyin. alırsın 0.01 cente geriler diye paranın tümüyle değil bir bölümü ile alınabilir. zararın ne kadar olacağını kesinlikle belirleyin. 0.01 centin altına da sarkabilir. buradan uçuşa da geçebilir.

Eskiden coinler çöp olurdu. İnerdi, inerdi 1 satoshi olduğunda BTC tabelası kapanır, LTC tabelasından devam ederdik. 2 BTC'ye satamaz, 2 LTC alır çıkardık. Hayaller, gerçekler...
0,01 cent'in altına sarkarsa Ethereum olarak bir değeri kalmaz. Ama olsun, ether classic'e geçeriz. Smiley
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
May 08, 2018, 03:38:07 AM
Bir tweet le iki katına çıktı ve borsa hacmi yeni çıkmasına rağmen inanılmaz yüksek 1-2milyon usd civarında ki piyasa bu haldeyken ve saçma bir borsadayken
member
Activity: 574
Merit: 14
May 08, 2018, 03:08:54 AM
helbiz diyelim 0.05 cente ulaştı forumda helbiz trendi kalktı diye konu açılır kesin.  Smiley taktiği iyi belirleyin. alırsın 0.01 cente geriler diye paranın tümüyle değil bir bölümü ile alınabilir. zararın ne kadar olacağını kesinlikle belirleyin. 0.01 centin altına da sarkabilir. buradan uçuşa da geçebilir.
member
Activity: 252
May 07, 2018, 07:51:50 PM
beklemekte fayda var özellikle bugün %150 çıkıs yaptı dinamik biir coine benziyor zamanla marketcapta ilk 100 girecek işallah
newbie
Activity: 82
Merit: 0
May 07, 2018, 03:32:05 PM
Airdroptan gelenleri tutmaya devam ediyorum. Aslında takviye de yapılabilir ama kararsızım. Sağlam bir borsaya girebilirse 5x-10x yapabilir gibi.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
May 07, 2018, 12:58:55 PM
borsaya girdiğinden beri neden düşüyor diyorduk pump yapanın coini çöp oldu. artık önü açıldı gibi. müthiş yükseliş yaptı hani etherim olsaydı alırdım %100 yükseldi iki kat etheriniz olurdu. hacim de fena değil yine satabilirdiniz.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
May 07, 2018, 12:48:47 PM
evet proje sahibi biraz spekülatif konuştu ama bana kalırsa, helbiz bu kadar fazla yükselmeyecek, bana düşecek gibi geliyor önümüzdeki aylarda
sr. member
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
May 07, 2018, 12:44:29 PM
Bugün ki ve dün geceki yükselişin ana nedeni proje sahibinin yaptığı açıklamalar oldu. Dump yapan kişinin hesabının borsalarca yasaklandığını duyurması oldu.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
May 07, 2018, 10:35:19 AM
edit 1: adamlar telegram kanallarında forkdelta , idex ve etherdelta bizim exchange partnerlerimiz değildir" diye bir pinned mesaj paylaşmışlar.

bu ne demek oluyor ? partneri değilken nasıl o borsa tokeni nasıl satabiliyor ?

smart contrat olduğu için tokenı isteyen isdeği şekilde alır satar, takım onlara karışamaz, karışması da doğru olmaz,   erc-20 alt yapısı buna müsait hocam isteyen borsasına ekler yani.

bana kalırsa bu açıklamayı yapmalarının sebebi,  bu tip borsalarda helbizin fiyatı 10 da birine düştü, bountyciler hemen dumpladı, bu yüzden uyuz olmuş olabilirler
jr. member
Activity: 154
May 07, 2018, 10:26:55 AM
Bir miktar yatırım yapacagım beklediğiniz fiyat nedir hangi borsadan alalım birde eth tabanlımı ?
member
Merit: 16
May 07, 2018, 10:13:27 AM
Arkadaşlar herkes çok büyütmüş bu projeyi. Belki de hakediyordur bilemem lakin sizin beklediğiniz fiyatlar nedir? Binance/Bitfinex/Bitrex bunlardan birine girerse pump ve dumb dışında stabil olacağı değeri ne olacaktır ? Var mı fikri olan?
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
May 07, 2018, 09:28:13 AM
Büyük borsalardan birisine girerse fiyat çok daha iyi yerlere gelecektir hele binance olursa bu borsa bayağı iş yapar. Proje ne kadar iyi hiç araştırmadım, sadece airdoptan gelen bir miktar var uzun bir süre tutmayı düşünüyorum. Bakalım geleceği nasıl olacak.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
May 07, 2018, 09:14:57 AM
bugun iyi yükseldi ama ortada yeni borsa yok. sanırım beklenti yükselişi oluyor. Dikkatli olmak lazım set düşüşler yaşanabilir.  çok fazla paranızı riske atmayın. ne olur ne olmaz
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
May 07, 2018, 09:01:15 AM
%130 yaptı bile alan varsa hayırlı ugurlu olsun.
ben tek bir adet bile satmadım.
10 mayısta bitfinexe girecekleri soylentisi var.
oyle birşey olursa uçar fiyat.

Öncelikle bu marketlerden biri umarım HitBTC olmaz diye temennilerimi ileteyim Smiley

Aşağıda Helbiz'in resmi twitter hesabından takip ettiği diğer kullanıcılar var. Sadece partnerlerini takip ediyorlar gibi görünüyor. Bunların içinde 5 tane market var. İkisini partnerimiz diye açıkladılar. Herhangi bir açıklama yapılmamış 3 market kalıyor. Bence 10 ve 30 Mayıs'ta açıklayacakları Bitfinex ve Binance. Bittrex'de aynı süreçte açıklanacak.
https://twitter.com/helbizofficial/following

* Sistemcoini saymamışım, ayıp etmişim. Ama mantığı bozmuyor Smiley

bittrexi takip etmiyorladı yeni almışlar takibe.
hitbtc benimde korkum umarım olmaz.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
May 07, 2018, 07:56:13 AM
helbiz güzel potansiyel proje bounty den gelene bir miktar daha yatırım yapacaktım , fırsatını bulamadım. şuan dipten 2 x yapmış gibi görünüyor belki borsa haberleriyle ico fiyatlarına dönüş yapar ufkta olsa bi getiri sağlar bize
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
May 07, 2018, 07:39:24 AM
%130 yaptı bile alan varsa hayırlı ugurlu olsun.
ben tek bir adet bile satmadım.
10 mayısta bitfinexe girecekleri soylentisi var.
oyle birşey olursa uçar fiyat.

Öncelikle bu marketlerden biri umarım HitBTC olmaz diye temennilerimi ileteyim Smiley

Aşağıda Helbiz'in resmi twitter hesabından takip ettiği diğer kullanıcılar var. Sadece partnerlerini takip ediyorlar gibi görünüyor. Bunların içinde 5 tane market var. İkisini partnerimiz diye açıkladılar. Herhangi bir açıklama yapılmamış 3 market kalıyor. Bence 10 ve 30 Mayıs'ta açıklayacakları Bitfinex ve Binance. Bittrex'de aynı süreçte açıklanacak.
https://twitter.com/helbizofficial/following

* Sistemcoini saymamışım, ayıp etmişim. Ama mantığı bozmuyor Smiley
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
May 07, 2018, 07:27:50 AM
Bunların hataları ICO Tokenlerini salarsında bountyleri niye hemen salıyorsun işi bilmiyomusun bountyden alanlarda dumpladılar, benim gözüme amatör gözüktü ekip.
Pages:
Jump to: