Pages:
Author

Topic: Krediyle/borçla yatırım yapma ! - page 12. (Read 2432 times)

member
Activity: 302
Merit: 12
June 03, 2018, 04:47:51 AM
Kesinlikle önermiyorum.Bize zarar verecek,hayatımızı,ailemiz,,sağlığımızı bozacak paralarla asla kripto paralar alınmamalı.Özellikle bu konuya dikkat etmelisiniz.
member
Activity: 378
Merit: 11
June 03, 2018, 04:38:24 AM
Bu işte holder olabilmek için insanın kafasının rahat olması ilk kural, düşüşlerde panik yapmamak için kriptoda tuttuğun paraya ihtiyacın olmaması lazım
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 03, 2018, 04:35:37 AM
yatırım yapacaksan gözden çıkaracağın  yokluğunda sıkıntıya düşmeyeceğin bir parayla yapacaksın ve yaptığın yatırımı unutacaksın yoksa her an takip et insan kafayı yer hastalık sahibi olur

Yatırdığın para yokluğunda sıkıntıya düşmeyeceğin bir para dahi olsa her an takip ediyor insan Cheesy

Kripto paraların iki gün sonra ne olacağını bilemeyiz, eğer borcunuz varsa onu kapatın, sonra elinizde kalan para ile yatırımınızı yaparsınız Smiley
newbie
Activity: 196
Merit: 0
June 03, 2018, 04:29:11 AM
zaten faizler almış başını gitmiş getirisi garanti olmayan bir iş için bu kadar büyük bir risk almaya değmez miktar küçük bile olsa kaybettiğin anda havadan borç sahibi olacaksın
newbie
June 03, 2018, 04:28:14 AM
yatırım yapacaksan gözden çıkaracağın  yokluğunda sıkıntıya düşmeyeceğin bir parayla yapacaksın ve yaptığın yatırımı unutacaksın yoksa her an takip et insan kafayı yer hastalık sahibi olur
member
Activity: 252
Merit: 10
May 13, 2018, 07:37:31 AM
Bu düşünce sağlikli değil adı üstünde yatırım kendi paran ile olur kredi ile yatırımın bı mantık yok piyasalar ne olacağı belli değil
full member
Activity: 322
Merit: 100
May 13, 2018, 07:34:07 AM
Bu hatayı yapanlardan birisi de benim sanırım. Garanti bankasının uygulamasından geçenlerde rastgele bi kredi başvurusunda bulunmuştum hemen onaylanmıştı. İşin ilk başında krediyi iptal etmeyi düşünüyordum ancak btcnin çıkışını gördükten sonra yatırım yapabilirim aslıdna demiştim şu an zarardayım  Roll Eyes

Geçmiş olsun hocam.Düşerken o borcu ödemek insana çok koyar diye düşünüyorum.Ben bu halden dolayı yatırım yapmam galiba.Çünkü o düşecek ben borç ödeyecem.
newbie
May 13, 2018, 07:32:34 AM
Ben de bir miktar yaptım bu hatadan. Az miktar kredi çekerken biraz daha fazla çekip btc alayım çok düştü diye düşündüm. Şubat sonuydu. Ödeyemeyeceğim bir değer değil borcunu ödüyorum üstüne düşüşleri görmek daha da üzüyor. Gerek yokmuş bu riske
full member
Activity: 463
Merit: 107
May 13, 2018, 07:09:04 AM
Bu hatayı yapanlardan birisi de benim sanırım. Garanti bankasının uygulamasından geçenlerde rastgele bi kredi başvurusunda bulunmuştum hemen onaylanmıştı. İşin ilk başında krediyi iptal etmeyi düşünüyordum ancak btcnin çıkışını gördükten sonra yatırım yapabilirim aslıdna demiştim şu an zarardayım  Roll Eyes
full member
Activity: 700
Merit: 134
May 13, 2018, 06:44:41 AM
kredi ile yatırım yapmak çok büyük risk, çevremde görüyorum adam 0.140 dan kredi çekiyor bitcoine giriyor yani, bu yapılan da o kadar da doğru bir işlem değilmiş gibi geliyor bana

Banka kredisi çekip yatırım yapmanın garantisi olsa zaten dünyadaki herkes bankalardan parayı alır kripto para dünyasını canlandırırdı ve nakit para kullanımı kalmazdı (:
Borçla ya da krediyle yatırım yapmak büyük risk, burada yatırım yaptığınız paralar kaybolduğunda sizi üzmeyecek paralar olmalı yoksa her şeyinizi kaybedersiniz
full member
Activity: 406
May 13, 2018, 06:43:14 AM
Siz insanlara istediğinizi söyleyin, fomo olmuşlarsa bikere önünü alamıyorsunuz tepeden coine de girerler kredi vesaire de çekerler insanin yapısı böyle hep daha fazla kazanç isteği.
full member
Activity: 588
Merit: 125
May 13, 2018, 06:38:25 AM
Ya o kadar krediyle borçla yatırım yapmayın diyorum benden yatırım taktiği para biriktirin benim gibi bitcoin ucuzlayınca alın hem biriktirdiğiniz paradan alırsınız borç olmaz hem de risk olmaz
full member
Activity: 532
Merit: 102
May 13, 2018, 06:35:02 AM
Borçla harçla girilmez bu piyasaya, bu piyasada ne olacağı belli olmuyor içerdeki paraya ihtiyacınızın olmaması lazım sıkıntıya düşersiniz.
newbie
Activity: 238
May 13, 2018, 06:32:25 AM
kesinlikle doğru bir uyarı olmuş, özellikle gençler bu işlerde çok hevesliler ama ben bu hevesleri doğru bulmuyorum aksine yanlış buluyorum
full member
Activity: 406
Merit: 104
May 13, 2018, 06:14:14 AM
kredi ile yatırım yapmak çok büyük risk, çevremde görüyorum adam 0.140 dan kredi çekiyor bitcoine giriyor yani, bu yapılan da o kadar da doğru bir işlem değilmiş gibi geliyor bana
member
Activity: 195
Merit: 10
-
May 12, 2018, 11:17:06 PM
ben açıkça söylüyorum buradan yapmayın etmeyin beyler kendi ayağınıza sıkarsınız böyle yapmakla bence hiç de karlı bir olay değil
member
Activity: 252
Merit: 11
May 12, 2018, 11:12:07 PM
bu piyasaya krediyle borçla girmeyin olayı iyice çığrından çıktı. şekersiz çay içenler tarikatı gibi Smiley çayın tadına yeni vardım.kaşığı alabilirsin Smiley

yapmayın arkadaşlar insanlara krediyle girme demek insanların hakkını yemektir. evet bu bi tavsiyedir krediyle girmeyin diye bende söylüyorum. fakat birde mantıklı düşünmek lazım.

bi gelirim var aylık belli bir miktar ödeme yapabilirim. buda kredi taksidi kadar. beni üzmez bu tutarı ödeyebilirim ve bu riski alıcam diyebiliyosa bi insan portföyünü yönetebiliyosa bu adama sabaha kadar kredi çekme desende çeker. neden çeker çünkü dededen kalmamış hiç bişey.
borçla harçla kumrucu açmak gibi düşünün. belki kumrucu şevki olcan. belkide tostçu namık abi. denemeden bilemeyiz. belkide bu garibanın tek şansıdır  Undecided
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
May 12, 2018, 06:57:28 PM
 Krediyle/borçla yatırım yapmayın hocam, bu kadar açık ve net söylüyorum çünkü kredi ile yatırım yaparsanız bir de deli gibi faiz ödeyeceksiniz
full member
Activity: 336
May 12, 2018, 06:54:31 PM
Krediyle/borçla yatırım yapma kesinlikle ama kesinlikle çok riskli bir olaydır hocam, yani baktığınız zaman neler neler var bu piyasada, batmak an meselesi diyebilirim yani
full member
Activity: 350
May 12, 2018, 06:41:42 PM
 Krediyle/borçla yatırım yapılır ama yapan kişinin çok ama çok büyük riskin içine girdiğinin bilincinde olması gerekiyor, gerçekten önemli bir riskin altına giriyor
Pages:
Jump to: