Pages:
Author

Topic: Krediyle/borçla yatırım yapma ! - page 15. (Read 2427 times)

full member
Activity: 294
Merit: 101
April 22, 2018, 03:04:42 PM
Güzel yazı olmuş teşekkürler kısacası arkadaşlar borç ile borç ödenmediği gibi borç ilede yatırım olmaz bunu yazın kafanızın bir yerinede sonra pişman olmayın.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
April 22, 2018, 02:59:01 PM
Ne yazık ki bir arkadaşım daha bu şekilde battı arkadaşlar dikkatli hareket edin aç gözlü olmayın herkese bol kazançlar bilinçli bir başlık teşekkürler.
newbie
Activity: 152
April 18, 2018, 05:53:48 PM
bountylerden gelen rakamlarla sabretmek  kolay lakin kredili iş yapılacaksa mining işine yatırım daha akılcı herşey batsada makine veya ekran kartları elinde arkadaşın stresini okurken hissetim geçmiş olsun
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
April 18, 2018, 05:08:41 PM
cok mantikli bir yatirim bu sekilde bankalarida kriptolara cekmis oluyoruz hadi beyler herkes kredi cekmeye.
full member
Activity: 350
Merit: 106
April 18, 2018, 04:56:41 PM
Bi arkadaş zamanında ripple üzerinde 90k civarı kar yaptı. Tabii bu karı görünce 35k civarı kredi çekip coine gömdü ve şu an 100k üzerinde zararı oldu. O yüzden siz siz olun kredi borç morç bunlarla bu işe girişmeyin.

sizin arkadaş nasıl bir insanmış merak ettim.ben içim rahat etmiyor diye 400 dolardan eth satıp krediyi kapattım eleman o kadar kar etmesine rağmen daha üstüne kredi çekmiş.enteresan bir durum.çok şükür pundix sayesinde dahada katladım parayı borç sıfır ve kafam rahat artık
member
Activity: 448
Merit: 33
April 18, 2018, 04:54:21 PM
Krediyle, borçla, kaybettiğimde üzüleceğim para ile bu işlere girmem, girilmesinide tavsiye etmem. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.
newbie
Activity: 154
April 18, 2018, 03:29:51 PM
Herhangi bir yüklü kayıpta, kredi veya borç ödemesi zora girecekse hiç gerek yok. İnsanın psikolojisi bozulur sağlığından olur.
Kenardaki para ile yatırım yapılır.
full member
Activity: 406
Merit: 102
April 18, 2018, 02:38:15 PM
Paranı katlaman güzel ama borç kredi vs yatırım yapman bence hiç saglıklı degil işin ucunda kredi ile aldıgın parayı kaybetmek var.
member
Activity: 285
Merit: 12
April 18, 2018, 10:52:54 AM
Bi arkadaş zamanında ripple üzerinde 90k civarı kar yaptı. Tabii bu karı görünce 35k civarı kredi çekip coine gömdü ve şu an 100k üzerinde zararı oldu. O yüzden siz siz olun kredi borç morç bunlarla bu işe girişmeyin.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
April 18, 2018, 06:13:28 AM
Aslında doğru söylüyorsunuz bountylerden bile sermaye yapılıp bu işe girilebilir ama şimdiki dönemde biraz zor gibi sosyal medyadan kuş kadar ödül dağıtılıyor ayrıca yeni kişilerin imzaya girmeside artık imkansız hale geldi merit yüzünden.Ancak ingilizcesi olanlar çeviri falan yaparsa bişeyler kazanabilirler veya tüm bountylerin sosyal medyasına girerek piyango gibi tutturmaları lazım
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
April 18, 2018, 02:23:36 AM
Bu işe bütçe ayıramayan yada çekinen arkadaşlar bountyleri , airdropları bir şekilde takip edip başlangıç bütçesini buradan çıkarabilirler. Trade ve hodl da zaman zaman kendime göre büyük kayıplar yaşadım bunların bir kısmını bu şekilde telafi edebildim.
member
Activity: 392
Merit: 24
April 17, 2018, 11:54:40 PM
Arkadaşlar öncelikle başlangıç mesajında anlatılandan herkes güzel bir ders çıkarmıştır kendine umarım.
Özetle kripto piyasası çok riskli bu nedenle mümkünse borçlanarak iş yapmayın ya da borcunuzu yine buradan gelecek para ile ödemeye çalışmayın başka ödeme yolunuz varsa o ayrı.
Diğeri sinirlerin sağlam olmasından bahsedilmiş. Burada sinirlerinizin sağlam olması olumlu bir etki yaratır ama sinirleri dünyanın en sağlam insanı olsanız da o sinirler mahvolur neden biliyor musunuz :
Eğer bir alım satım stratejiniz zarardan çıkış kardan realize stratejileriniz yok ise.
Bu nedenle birşeyler alıp satarken kendinize hedefler belirleyin. Normal alım ve satım ayrıca acil durum alım ve satım gibi en az 4 adet kritik hedefiniz noktanız bulunsun.
Böylelikle ne yapacağınızı bilirsiniz ve piyasanın bilinmezliğinden sinirlerinizi yıpratmazsınız ve daha az dayanıklı sinirlerinizle bile yolunuza devam edersiniz.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
April 17, 2018, 11:21:32 PM
Malesef ki kazanmak kadar kaybetmek de mümkün olduğundan zaman zaman kamu spotu gibi bu uyarıyı yapma sorumluluğunu ben de çevreme karşı hissediyorum. Yatırım yaptığım coinlerin fiyatı düşmeye başladığında ciddi manada stres yaşıyorum, üstelik kredi veya borçla yatırım yapmadığım halde. Borç alarak yatırım yapmış olsam bu stresin onlarca katını yaşarım diye tahmin ediyorum. Paranız yoksa borç ve kredi almayın, ille de kripto paralara yatırım yapmak istiyorsanız harçlığınızla küçük bir yatırım yapın ve asla ilave para yatırmayın, sabırla bekleyin ve kazandıkça yatırım portföyünüzü genişletin, aceleci olmayın. Belki uzun zaman alabilir ama siz de bu yöntemle şansınızı deneyebilir fakat kayıp yaşamazsınız. Büyük kayıplar yaşayan insanların çoğu yüksek kazanç peşinde koşan, aceleci insanlar ve çok kazanma hırsıyla büyük paralar yatırıyorlar, bu nedenle kayıpları da büyük olabiliyor, asla hırs yapmayın, sabrederseniz küçük bir yatırımla da illaki güzel bir çıkışa denk gelirsiniz.
member
Merit: 10
April 17, 2018, 07:41:13 PM
Böyle bi mantıkla hareket eden varsa zaten sıkıntılı borçla yatırım mı olur bu mantık borçla kurban kesme ile aynı görüyorum senin olmayan şeyle bişey yapma biriktir paranı bi miktar sonra gir
member
Activity: 210
Merit: 10
April 17, 2018, 06:46:13 PM
Kesinlikle çok bilinçli ve bilgilendirici bir başlık arkadaşımın teki 30.000tl kredi çekip yatırdı ve şuanda 2 bitcoini 0.40 lara düştü, akıllı olalım herkese bol kazançlar arkadaşlar.

İşte tam da bundan bahsediyorum işte. Yazık günahtır yaa. Umarım toparlar uzun vadede daha ters kararlar almayıp da... Geçmiş olsun ne denir ki. Borç paralarla olacak işler değil. Artıya geçip, çekip kredilerinden kurtulduğu günleri de yazmanız dileğiyle...
30.000 tl ile 2 bitcoin alinamiyor ki bir yanlislik var 9 bin dolardan alsa tahmini olarak 0.4 bitcoin alabilir. Belki ortalamayi dusurmek istemistir o yada anaparayi arttirip tekrar dusmustur.
full member
send and receive money instantly, w/no hidden cost
April 17, 2018, 04:47:00 PM
Özellikle enflasyonun, faizlerin, işsizliğin ve belirsizliğin tavan yaptığı şu dönemde kredi çekip bu işe girmekle rus rileti oynamak aynı şey gibi. Biraz daha akılcı davranmak daha iyi olur kanaatindeyim.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
April 17, 2018, 04:28:54 PM
kredi çekip işlemlere başlamak gerçekten büyük cesaret şahsen ben olsam yapamazdım heralde.bu kadar kırılgan piyasada o parayı çok kolayca kaybedebilirdiniz ama allahtan şansınız yaver gitmişte parayı katlamışsınız.ama herkes sizin kadar şanslı olmayabilir o yüzden bende kesinlikle kredi falan tavsiye etmiyorum.kaybedince o borç yükü insanı çok kötü yapar çünkü
full member
Activity: 350
Merit: 171
April 17, 2018, 12:55:45 AM
Borçlu olduğunuz para için strese girmeniz normal. Ama birkaç ay önce sizin olmayan sadece bir bilgisayar ekranında gördüğünüz 5 katına çıkmış para için üzülmeniz mantıksız zaten hızlı kazanıldı hızlı da kaybedilebilir unutmamak lazım.
full member
Activity: 462
April 16, 2018, 11:39:45 PM
krediyle ya da borçlanma ile kriptopara piyasasına girmek o kadar saçma ki. Buraya girerken ilk kuralımız kaybedince arkasından üzülmeyeceğin parayla girmektir. Borçla bu işe girmek tefeciye para kaptırmak gibi bişey bence
full member
Activity: 686
Merit: 101
April 16, 2018, 06:09:58 PM
Yine ufaktan bir boğa sezonu sinyali geliyor çok dikkatli olmak lazım aman fırsatlar kaçıyor biraz para ile girdim ama kredi çekeyim daha çok kazanayım derseniz çok ciddi sıkıntı çekebilirsiniz, yapmayın!
Pages:
Jump to: