Pages:
Author

Topic: Krediyle/borçla yatırım yapma ! - page 7. (Read 2427 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
June 17, 2018, 06:29:56 PM
Uyarıya gerek kalmayacak bu konuda yakın zamanda hemde bireysel kredi faizleri şimdiden el yakıyor bir kaç faiz artırımı daha yaşadığımızda zaten kimse kredi almayı düşünmez.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
June 17, 2018, 05:13:03 PM
Kredi ya da borçla yatırım yapmak çok büyük risk. Hakikaten yapılmaması gereken bir şey. Allahtan siz kurtarmışsınız zira o kadar borca girmek, hele ki garantinin faizleriye uğraşmak bir hayli zor olurdu.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
June 17, 2018, 03:58:17 PM
Ekonomik koşullar göz önünde bulundurulduğunda, kredi ve borçla yatırım yapmak mantıklı görünmüyor. İlle yapılacaksa da büyük miktarda borçlanmamak gerektiğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
June 17, 2018, 03:16:48 PM
Bu dönemde zaten kimse kredi çekerek yatırım falan yapmaz fakat beni korkutan boğa dönemi. Piyasa yükseldiği zaman buralar x3 x5 ler dolacak. Sonra birileri çıkıp lan paramı bir haftada 5e katlayabilirim diye balıklama atlayacaklar. Etmeyin eylemeyin. 100 lirayı bir haftada 300 lira yapmanız çekeceğiniz 30 bin liralık krediyi 1 ayda 90 bin lira yapacağınız anlamına gelmez. O x3'ün getirdiği özgüven patlaması ile kendinizi yakmayın.
Her zaman kötü ihtimalde var ve kredi ödeme riskiyle o kötü ihtimale koşarak yaklaşacaksınız.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
June 17, 2018, 03:10:41 PM
Bu şekilde yatırım olmaz zaten. Yatırım Ne kadar sürelik yatırım yapacaksan o süre için senin ihtiyacın olmayan riske edilebilir bir bütçe ile yapılır. Borçla yatırım yapılmaz. Sakın ha dikkatli olun. Kendinize de paranızı da yazık etmeyin.
full member
Activity: 406
Merit: 104
June 17, 2018, 02:32:13 PM
borçla yatırım yapmak kadar riskli bir durum yok, geçen aylarda kredi çekip eth-bitcoin alan insanlar vardı, bunların durumu ortada, resmen belediye yardımı ile geçinecek duruma geldiler
member
Activity: 196
Merit: 10
June 17, 2018, 02:27:27 PM
valla bana sorarsanız kriz var yani, kredi mıredi çekilmez diye dünüyorum hele hele,  kripto para ile kredi hiç ama hiç çekilmez.
member
Activity: 294
June 17, 2018, 12:02:36 PM
Faiz arttirimlari ile birlikte kredi çektiğin zaman ödeyeceğin para neredeyse 2 katını geçiyor. Şimdi öncelikli yapman gereken o kârı geçmek ve aylık olarak parayı çekmek. Bu durum da senin kâr oranını azaltacaktir. Kesinlikle yapilmamasi gereken bir şey. Kazandırır ama binde bir belki de.
member
Activity: 392
June 17, 2018, 11:58:58 AM
bir örnek verelim hemen 2017 nin son aylarında kredi çekip bu piyasaya yatırım yapan biri bugün iflas bayragını çekmiştir kesin. böyle risklere girmeye ne gerek var. paran varsa ucundan kıyısından alırsın birşeyler. yoksa borçla harçla olacak iş değil. sefil eder adamı bu piyasa tamamen.

Çok haklısın sonuna kadar katılıyorum. Mesela ben şöyle görüyorum piyasayı iddaa için kredi çekermisin çekmezsin bunun içinde çekme bunun tek artısı iddaya göre bunda sıfırlanmazsın sadece zarar yazar.
full member
Activity: 350
Merit: 102
June 17, 2018, 10:32:34 AM
bir örnek verelim hemen 2017 nin son aylarında kredi çekip bu piyasaya yatırım yapan biri bugün iflas bayragını çekmiştir kesin. böyle risklere girmeye ne gerek var. paran varsa ucundan kıyısından alırsın birşeyler. yoksa borçla harçla olacak iş değil. sefil eder adamı bu piyasa tamamen.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
June 17, 2018, 07:42:37 AM
Bu piyasaya yatırım yapıpta çok fazla kazanan da gördük fakat tersine batıran da gördük.Bu işler nasip kısmet işi.Eğer akıllı olan bir adam borçla krediyle bu işlere girmez girmemeli de.Elinde sermayesi bulunan adamlar girmeli piyasaya.Sonrası pişmanlık olur yoksa
member
Activity: 308
Merit: 11
June 15, 2018, 10:08:13 PM
boğa döneminde kredi kartı veya kredi ile yatırım yapanlar gerçekten çok şanslıydı. Tam zamanında piyasa yükseldi ve 1 ay gibi bir zamanda kredi- kart borcunu kapatım yatırdığı kadar para da kazanabildi. Fakat şimdi aynı şeyi yapmak gerçekten çok tehlikeli.
member
Activity: 280
June 15, 2018, 05:03:21 PM
Kredi ile yatırım yapan biri olarak belirtmeliyim ki gerçekten çok riskli bir durum. Havadan para kazanayim derken bir bakmışsın çok güvendiğin coin dibi boylayivermiş! Özellikle çaylakken bu durumdan kaçınmak lazım!
member
Activity: 539
Merit: 20
June 15, 2018, 04:01:20 PM
Kredi ile yatırım yapmak gerçekten çok riskli ve streslidir. Şahsen ilk yatırımımı kredi ile yapmıştım ama boğa dönemine denk geldiği için sanslıydım. Suan olsa boyle bir işe asla kalkışmam.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
June 15, 2018, 01:40:32 PM
kredi veya borçla yatırım yapmanın hiç bir çekiciliği olmadığı gibi ayrıca zarar etme ihtimali halinde büyük bir hayal kırıklığı gerçekleşebilir. elde olan sermaye miktarını önemsemeden mantılı yatırm yapmalı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
June 14, 2018, 09:45:11 AM
İbret verici dersler içeren önemli bir hikaye. Bu şekilde yatırım yapmak yüksek riskli bir tercihtir bunu kabul ederek girenler anlaşılabilir, neticede TL düzenli olarak değer kaybetmeye devam ediyor...

Ancak Mining'e krediyle girenler var ki o arkadaşların stratejik bir hata yaptığı tartışılmaz, çünkü mining işinde ancak kazdığınız coinleri büyük bir yükselişe kadar saklayarak önemli paralar kazanabilirsiniz, her ay coin bozdurup taksit ödeyerek Mining'e girmenizi tavsiye etmiyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
June 14, 2018, 07:43:58 AM
Havadan para beklentisi insanları bu hale getirdi, emek-çaba sarf etmeden yüksek gelirler elde etmek diye bir olgu yok herkes kendi araştırmasını düzgün yapıp ondan sonra kararını vermeli
full member
Activity: 602
Merit: 100
June 14, 2018, 06:44:06 AM
Yanlış hatırlamıyorsam amerikada da kredi kartı ile kripto para alımına yönelik bir yasaklama haberi vardı forumda, insanların sahip olmadıkları varlıklar üzerinden yatırım yapmaları yanlış artık bunun önüne geöilmeli
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
June 14, 2018, 05:41:46 AM
Kesinlikle uzak durulmasi gereken bir durum. Henuz kazanmadiginiz ve sizin olmayan parayla yatirim yapmak hele ki bugunlerde cok tehlikeli. Kaybettiginizde uzulmeyeceginiz miktardan fazlasini yatirmayin.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
June 14, 2018, 05:04:47 AM
Çok akıllıca bir iş değil borçla veya krediyle bu piyasaya girmek. Bu bir yatırım ve yatırım zaten elinde boşta olan parayla yapılır. Borçla bu piyasaya girmek biraz türklere has bir olay. Zaten bizim milletimizde var sürekli bir yırtma çabası.
Pages:
Jump to: