Pages:
Author

Topic: Krediyle/borçla yatırım yapma ! - page 2. (Read 2427 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
December 31, 2018, 02:38:00 PM
Bu tür piyasalarda riskin payı herzaman çok olur bu yüzden dahada riskli hale getirerek borçla yatırım yapmak tamamen olumsuz etki yaratacaktır.
member
Activity: 680
Merit: 10
December 31, 2018, 02:07:20 PM
Kripto para gibi çok oynak bir piyasaya borçla girmek yürek ister. Sen daha düşmez tamam dediğinde yarıya bile inebilir ya da tam tersi artık çıkmaz dediğinde 3x yapabilir. O yüzden kendi paranla battığında üzülmeyeceğin parayla girmek lazım
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
December 31, 2018, 01:53:03 PM
Krediyle borçla yatırım yapmak akıl işi değil.Hele böyle bir piyasa da .Ne zaman düzeleceği de meçhul piyasanın.2019 yılından umutluyuz ama işler öyle hep hesapladığımız gibi gitmiyor.Bizden sabırlı olan balinalar sıkışanların coinlerini ucuza topluyorlar.Zararına satmak zorunda kalıyorsunuz tıkandığınızda.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
December 31, 2018, 01:03:01 PM
kredi ile bir yatırım yapmak, düşük riskli yatırımlarda geçerlidir. kripto para gibi öngörülemeyen bir piyasaya kredi çekip yatırım yapmak cidden çılgınlık. boğaya denk gelip zengin de olabilirsiniz veya ayıya denk gelip eldeki avuçtaki her şeyi kaptırabilirsiniz. bu yüzden kendi paranız bile olsa temkinli olmak gerekmekte zira maddi bir  emtiadan değil kripto para gibi sanal bir gerçeklikten söz ediyoruz.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
December 30, 2018, 03:03:13 AM
Kredi faizleri bu kadar çokken hele böyle bir piyasada işlem yapmak tamamen şansa oynamaktır kısa dönemli al sat ayrı bir şey fakat kısa dönemde yüksek kar beklemek tamamen şanstır.
member
Activity: 228
Merit: 10
December 30, 2018, 01:12:32 AM
Krediyle yada borçla yatırım yapma taraftarı değilim. Şayet üzülmeyecek boşta bir tutarınız varsa örn. 1000 TL,
bu aralar ayı piyasası ve herşey değer kaybetmiş durumdayken yatırım yapılabilir. Geçen sene boğada en dandik tokenler 100 milyon market cap değerlerini görmüşlerdi. Boğa geldiğinde 30x - 50x hayal değil.. Sadece biraz sabırlı olmak lazım ve scam çöp projelerden uzak durun derim.
Neo, Npxs, Wan, Eth bunlara şu an yatırım yapılabilir.
jr. member
Activity: 532
December 29, 2018, 11:28:27 AM
Hiç bir zaman kredi çekerek ve ya kimdense borç alarak bu piyasaya girilmez. Adam bir anda ters köşe olur.
full member
Activity: 361
Merit: 100
December 29, 2018, 11:22:25 AM
Kesinlikle borç kredi ile girilecek bir piyasa değil sinir sabır da değil de durumu kötü ise borç ile yatırım olmaz. İntihar haberi de görüyoruz bir sürü BTC olmasa bile borç ile kumar oynama aynı yani olay farklı olsa da yapılan aynı bekleme gücü olacak maddi durum yerinde olmalı sabırla beklemek ondan sonra geliyor. Allah korusun geri alınamaz ise ana para batağa götürür insanı. İyi düşünmek lazım burası göz karartılacak yer değil pek de.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
December 29, 2018, 11:19:13 AM
10 bin tl çekip adtoken almıştım. 208 sattan sabah kalktım 1010 satoshide pump yemiş . 1 akşamda 40 bin tl oldu borcu kapattım para bana kaldı. Ama10 beni üzmezdi siz böyle yapmayın
member
Activity: 365
Merit: 40
December 29, 2018, 11:16:43 AM
gerçekten çok önemki bir konuya değinmişssiniz . Bir ara Türkiye'de bir adam intihar etmişti bunun yüzünden haberlere çıkmışt. Üzülmeyeceğiniz miktarlarda yatırım yapın
full member
Activity: 756
Merit: 104
December 29, 2018, 09:13:36 AM
Yatırım riskli bir iştir ancak gerçek bir yatırım bence o kadar da riskli olmamalıdır. Şöyle ki sermayenin tamamı ile girilmez zaten düşme ihtimali her zaman vardır bu sebeple mantıklı yatırımcı ortalama düşürmek için cephane tutar yanında.
member
Activity: 560
Merit: 11
December 29, 2018, 08:25:23 AM
kredi ile borç yapma olayı eğer rallideysen ve toplam faiz miktarından fazla kazanabileceksen karlı. ama unutmayalım ki bu sene kim hold etmek için bile olsa kredi alsa elinde patladı. zamanlama hayati önemde.
jr. member
Activity: 560
December 29, 2018, 07:42:49 AM
Tüm dünyada riskli yatırım yapma oranı kendi sermayenin %10 geçmez, bizim ülkemizde ise maalesef bırakın öz sermayenin %10'unu, millet borç alıyor hatat kredi çekip böyle kendisini ispat etmemiş bir sektöre yatırım yapıyor bu son derece tehlikeli bir durum.
full member
Activity: 378
Merit: 102
December 29, 2018, 07:40:23 AM
Kişinin çevresi ile yaşadığını anlaması durumunda kimse kredi ile risk zorlayarak all in yatırım yapmayacak, gelecekte olası fırsatları beklerken oyalanacak günlük ticaret işlemlerine ağırlık verecektir.
Hocam ne yazıyorsunuz Türkçe mi bu cümle anlamakta zorlanıyorum, postları okuyorum çoğu böyle anlamsız ne anlatıyor cümle anlamıyorsun bile.

Konuya dönecek olursak krediyle borçla yatırım yapan varsa artık komple kaybetmiştir zaten, piyasa düzelene kadar anca borçları bitirirler heralde.
jr. member
Activity: 168
December 29, 2018, 06:37:54 AM
Sadece bu piyasa için değil hayatınızın her yerinde ve her piyasada bir para beklentiniz olan bir yere başkasından aldığın ve ya ödün olarak aldığınız para ile beklenti içine girmeyin derim.Çünkü yatırım borç ile ve ya size lazım olan hayatınızı idare ettirdiğiniz para ile değil elinizdeki paranın dışında olan bir gelirle veyahut birikmiş bir para ile yapılması en mantıklıdır.
full member
Activity: 567
Merit: 148
November 03, 2018, 04:32:10 PM
Normal insanlar güçlü karar vermeyi ister kredi ile borçla yatırım yapan normal bir insan davranışı sonucunda kazanç getiri peşinde koşar. Dünyada eşi olmayacak kriz kripto para büyümesi için kutsal bekleme lazım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 08, 2018, 06:50:21 AM
kredi borcu yüzünden dağılan inanları geçmişte defalarca gördüm kimseye borç para ile riskli yatırımlar yapmasını önermem size de önermenizi tavsiye etmem zira kazanırsa sizden bilmez kaybederse direk sizden bilir.
full member
Activity: 387
Merit: 186
November 04, 2018, 01:46:34 PM
Piyasaya güven geleceğe itimât kalmadı, kredi çekmek istersem gelecekte para kazanacağıma inanmam şarttır. Yalnızca kazanacağına olan inanç ile yola çıkamazsın. Kredi işi defalarca ocak söndürmüştür. Gelirler azalır giderler artar trendindeyiz.
member
Activity: 406
Merit: 14
November 03, 2018, 05:33:58 PM
O kişinin gelirine ve sabır düzeyine bağlı diye düşünüyorum. Aylık 5-6 bin geliri olan kişiye bence 25 bin kredi çok koymaz zaten maaşı veya geliriyle onu rahat rahat ödeyecektir. Ancak asgari ücretli birisi o krediyi çeker ve işler kötü giderse hayat ona zindan olabilir. Kısacası önce bir gelirine bakacaksın sonrada böyle bir şekilde yatırım yapıp yapmayacağına karar vereceksin.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 03, 2018, 04:54:20 PM
İlk görüşte aşk yaşadığım zaman pazarın 2017 yılının tepe noktasında saf muhteşem yürüyüşünde aklıma gelen en önemli düşünce tekrarı olmayan zaman işte budur olmuştu. Tekrar tekrar deneyim yaşamak insana özgü değil. Borç maddi bir olgu zararı sadece bize değil gelecek hayatımıza dair.
Pages:
Jump to: