Pages:
Author

Topic: Kripto Evleri - page 2. (Read 1042 times)

hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
July 20, 2018, 06:51:05 AM
Düşünce güzel olmakla birlikte biraz riskli bence, sonuçta işin ucunda para var, kumarhane de bile ne olaylar oluyor herkes aynı anda kazanıp aynı anda kaybetmiyor sıkınıtılı durumlar yaşanabilir. Olmayadabilir tabi genel konsept olarak aynı ekosistemdekilerin fiziki olarak bir araya gelmesi güzel bir paylaşım yaratabilir diğer taraftan.
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
July 20, 2018, 06:28:29 AM
Bizim toplumda kahve kültürü var bu tarz oluşumlar ancak yakın arkadaş çevresinde ancak oluşabilir. Farklı çevreden olan bu işle uğraşan kişiler bi araya gelirse sonucu tahmin etmek pek mümkün olmaz.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
July 20, 2018, 04:16:51 AM
Bence güzel bir fikir. Ülkemizde uygulanması diğer ülkelere nazaran daha zor tabi ki ama neden olmasın ki? Bu tarz gelişmelerin zararı değil faydası olur. İnşallah amacına ulaşırsın dostum.
jr. member
Activity: 252
July 19, 2018, 05:52:25 PM
ben kripto evlerini tehlikeli buluyorum, türlü türlü katil var, suriylesi var takarlar bıçağı, adi vaka olarak kayıtlara geçersin gömerler, gidersin,
member
Activity: 588
Merit: 18
July 19, 2018, 03:21:57 PM
İnsanların birbirine herhangi bir konuda güvenmesinin çok zor olduğu ülkemizde bu tarz bir uygulamanın çalışması ne yazık ki çok zor. Sonuçta bizim ülkede bu tarz bir yeri suistimal edip milleti sögüşlemek için kullancak çok kişi var. Bence bu tarz evler kişiler birbirini çok iyi tanısa bile zor. İşin içine para girdi mi olayın rengi hemen değişiyor.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
July 19, 2018, 02:36:40 PM
Daha önce hiç duymadım ama çevremde hem tanıdığım ve hem benim gibi düşünen insan arayışı içindeyim. Yani mesela kardeşim de benim kadar ilgilense ve gün boyu birlikte bu işle uğraşsak. Hiç tanımadığım insanlarla böyle bir evde kalmak bana pek cazip gelmedi
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
July 19, 2018, 09:31:04 AM
Kripto evini bilemem ama meraklıysan Kripto kafe açabilirsin. Bak iyi fikir aslında. Büyük ekranda kripto para fiyat listesi olur. Sonra bir kaç farklı ekranda populer borsaların pariteleri mesela fena durmaz. Kripto dünyası ile ilgili dergiler filan. Ücretleride kripto olarak kabul edebileceğin bir sistem kurarsan efsane olur. Ayda 10 şanslı müşteriye 0.01 btc ödül tarzı promosyonlarda olabilir bence. Ben bunu hayata geçireyim en iyisi 😁

kripto kafeler mantıklı ama ciddi yatırımcıların veya güvenlik konusunu önemseyen yatırımcıların geleceğini pek zannetmiyorum. Asıl parayı traderlara çökmeye çalışanlardan ve hesaplarında açık arayanların içtikleri çay kahvelerden kazanırsınız  Grin
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
July 18, 2018, 10:59:08 PM
Kripto ile uğraşan kişilerin aynı evde kalma mantığı ne derece doğru olur ki.Çok yakın tanıdığın birisi ile bile sorun yaşama olasılığı yüksekken, ortak noktası kripto olan kişiler nasıl bir fayda sağlayacak bu birliktelikten. Tartışma ve destek amaçlı ise trade ve benzeri konularda bunu sosyal medya üzerinden mesajlaşarak da yapabilirsiniz. Kısacası pek fazla mantıklı gelmedi bana.
newbie
Activity: 118
July 18, 2018, 10:12:50 AM
 Kripto evini bilemem ama meraklıysan Kripto kafe açabilirsin. Bak iyi fikir aslında. Büyük ekranda kripto para fiyat listesi olur. Sonra bir kaç farklı ekranda populer borsaların pariteleri mesela fena durmaz. Kripto dünyası ile ilgili dergiler filan. Ücretleride kripto olarak kabul edebileceğin bir sistem kurarsan efsane olur. Ayda 10 şanslı müşteriye 0.01 btc ödül tarzı promosyonlarda olabilir bence. Ben bunu hayata geçireyim en iyisi 😁
jr. member
Activity: 168
July 18, 2018, 08:23:47 AM
Küçük çaplı madencilik yapan 3-5 kişinin beraber mining yaptıkları evlerinin bir odası olabilir fakat traderların bir arada olması güvenlik açısından sıkıntılı durumlar oluşturabilir. Ben o topa girmek istemezdim.
newbie
Activity: 55
July 18, 2018, 03:51:01 AM
Kripto para evleri aslında var fakat sektördeki insanların kaldıgı degılde, Madencilerin cihazlarını ortak olarak kulandıgı evler mevcut.
newbie
Activity: 65
July 18, 2018, 03:15:48 AM
bu denli güvensizliğin baş gösterdiği ortamlarda bu fikirin pek tutulacağını sanmıyorum. Hele Türkiye' de çok çok zor..
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
July 17, 2018, 12:25:46 PM
hayatını sadece bu işe adamış insanlar için mantıklı. Türkiyede de insanlar farkında değildir ama vardır mutlaka.
member
Activity: 933
May 09, 2018, 03:46:16 AM
akıl karı bir iş değil bence adamın böbreğini alırlar.
newbie
Activity: 96
May 09, 2018, 03:01:21 AM
Güvenebileceğin bir kimse ile olabilir ancak şu devirde en yakın arkadaşınla bile eve çıksan bir süre sonra bozuşabiliyorsun sonuçta aynı ortamda yaşamak ile dışarıda görüşmek arasında dağlarca fark var iyi karar verip bu işe girişmeli gerçi çevremde gördüm ortak eve çıkıp madencilik yapan.
member
Activity: 196
May 08, 2018, 06:07:11 PM
Önemli bir rekabet avantajından yararlanma ve kârlılıktan ve teknolojiyi öğrenme arzusundan istifade ederek, dünyanın dört bir yanındaki öğrenciler yurt odalarından kripto-para birimi madencilik operasyonlarını başlatıyorlar. Gerçi en büyük crypto house’lar Çin’de.
member
Activity: 588
Merit: 18
May 08, 2018, 03:53:47 PM
Senin istediğin sanırım daha çok brainstorming yapılacak ve birlikte çalışarak para kazanılabilecek bir ortam cryptocribs diye gönderilen linkin bu konuyla uzaktan yakından bir alakası olduğunu sanmıyorum. Açıkçası bende arkadaşlara bu konuda katılıyorum. Tanımadığın insanlarla böyle bir konuda bir araya gelmek alınmaya değmeyecek bir risk.
newbie
Activity: 84
May 08, 2018, 03:03:04 PM
Em son buna benzer bişey duymuştum 10 20 ortak ev tutup botcoin madenciligi yapicaklardi.Baya populer oldu bizim ulkede
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
May 08, 2018, 03:15:12 AM
Bana kalırsa Türkiye daha bu tarz kripto evi gibi yeniliklere hazır değil. Bunun sebebi ise , daha bizim halkın kripto para dünyasından bihaber olması. Bu sebeple, sen kendin bu işi yapsa belki bir kaç yıl sonra kripto evi açarsın.
newbie
Activity: 98
May 08, 2018, 02:43:40 AM
evet bende duymuştum hatta arkadaşım espriyle karışık bizde açalım gibi konuştu ama sonra riskli olduğu için sanırım dikkat etmek gerekir dedi, yani sonuçta ben bitcoin ile ilgilenmeye başladığım zamanlarda en yakınıma bile net güvenemiyorum, ki akıl aldığım bana yol gösteren kişiler bile aynı tavsiyede ediyorlar, güven önemli.
Pages:
Jump to: