Pages:
Author

Topic: Kripto Evleri - page 4. (Read 1064 times)

full member
Activity: 336
Merit: 111
February 13, 2018, 08:03:19 AM
dikkat edin beyler içeri atılabilirsiniz Smiley hayır polise dicen abi o kripto bildiğin kripto değil anlamicak tabi ki fetöden içeri girersiniz Smiley
- sen : abi bak bi sistem var para gönderiyosun ücreti çok düşük , hızlı hem de . block lıyor sistem ortan zincir oluşuyor.
- polis : bylock mu ? kesin fetöcü bu al al al..

ciddi söylüyorum güme gidersiniz..
newbie
Activity: 7
Merit: 0
February 13, 2018, 07:35:03 AM
Aranizda kripto evi olan var mi? Hangi bolgede ne tarz bir ev? Kac kisi kaliyorsunuz? Neler yapiyorsunuz? Faydali mi? Nasil daha faydali olurdu?

Benim odtu civarina kripto evi acma planim var. Data toplamaya calisiyorum. Ayrica eger Ankarada iseniz ve kabul ederseniz gelip gormek de isterim.

Huh Huh Huh
hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 13, 2018, 07:07:28 AM
bu kadar kitlesel bu kadar birlik ve kalabalık bir oluşum içinde olmaya gerek yok bence. bunun yerine daha çekirdek gruplarla belli zamanlarda küçük söyleşi toplantı yemek vs. gibi etkinliklerde bir araya gelmek daha işlevsel ve sağlıklı olabilir.

Bir kaç tane güvendiğin kişiler ile sadece muhabbetini edebilirsin ortak paydada . Yoksa sıkıntılı .
hero member
Activity: 756
Merit: 505
February 13, 2018, 04:28:53 AM
bu kadar kitlesel bu kadar birlik ve kalabalık bir oluşum içinde olmaya gerek yok bence. bunun yerine daha çekirdek gruplarla belli zamanlarda küçük söyleşi toplantı yemek vs. gibi etkinliklerde bir araya gelmek daha işlevsel ve sağlıklı olabilir.
member
Activity: 322
Merit: 16
February 13, 2018, 03:57:45 AM
Ev arkadaşın da sanal para ile ilgileniyorsa evde sabah akşam kriptopara konuşuluyor zaten. Arkadaşlarının arasında ilgili olan olsun ya da olmasın evine misafir geldiği zaman muhabbet oraya kesin kayıyor hele bitcoin yükselmeye başladığı zamanlar.
En önemlisi disiplinin olacak ne sen arkadaşının ne de arkadaşın senin şahsi bilgisayarına dokunmayacak. Bir şey yapacağından değil ama bir dalgınlıkla keylogger girer, virüs girer zan altında kalmaya gerek yok.
Daha sonra kimse kimsenin nesi var bilmeyecek. gerek yok.
Telefonun şifresini vermeyeceksin kimseye. ne kadar yakın olsa bile gerek yok.

Ben bunu ev arkadaşın veya arkadaşın çalar diye söylemiyorum. Yanlışlıkla silebilir. yanlış bir program yükleyebilir. yanlış sitelere girebilir. Gerek yok riske girmeye.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
February 12, 2018, 03:56:29 PM
Üzülerek söylüyorum ama ilk önce öldürürler sonra gömerler sonra paralarını çalarlar bizde . Götü kurtardık diye seviniriz .
full member
Activity: 336
Merit: 100
February 12, 2018, 03:46:36 PM
hahah bizimkiler olsa

bir kız ile bir erkek aynı kripto evinde olabilir mi ? kendi evladınıza böyle bir şeyi layık görüyorsanız size geçmiş olsun tarzı açıklama yaparlar.
member
Activity: 462
Merit: 10
February 12, 2018, 12:52:47 PM
Kripto evleri deyimini ilk defa burada duydum. Araştırıldığında gerçekten güzelmiş ama günümüz insanlarının bunu olumlu kullanabileceğini zannetmiyorum  Cheesy
hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 12, 2018, 12:00:38 PM
Riskli işler . Beyin fırtınası için düşünülmüş ama yakın arkadaşlarından başka kimseye güvenemezsin para işlerinde .
member
Activity: 144
Merit: 16
February 12, 2018, 10:52:14 AM
Bana kalırsa düşünce güzel ama gel gör ki türkiyede ne kadar başarılabilir işte orası muamma. Çünkü birincisi hiç tanımadan sırf iş için aynı evde kalıcaksın tanımadığın insanlarla ve kimdir necidir bilmiyosun, yani ne kadar güvenebilirsin ki? Bu işin bir de hırlısı hırsızı var olayına girmiyorum bile..
member
Activity: 392
Merit: 24
February 12, 2018, 12:40:44 AM
Öğrenci evi açın, kanka evi açın, bekar evi açın ya da evlenin ev açın. Arkadaşlarınızı çağırır sohbetini yaparsınız.
Ya da bir whatsapp telegram grubu açın veya açılana katılın.Bu tamamen işinizi görür. ev temizliği vs. gibi işlerle de uğraşmazsınız.

Aynı yerde yatınca birşeyler kazanmayacaksınız, diyalogla irtibatla birşeyler kazanacaksınız.
Ayrıca linkte verilin criptokribler de birbirlerine çok düşkün kriptocular ya da onları bir araya getirmek için değil de btc cinsinden ev kiralamak para kazanmak için açılmış bir sayfa daha ziyade..

Network geliştirmek için aynı evde kalmaya değil diyaloğa girmeye ihtiyaç var. Bolca diyalog kurun.
member
Activity: 182
Merit: 11
February 11, 2018, 04:40:18 PM
Çok güzel düşünülmüş bir ev modeli aslında ama ülkenin belkide siyasi durumu açısından pek rahatlıkla calisamayabilir kripto ev sahipleri sonuçta kripto paralar devlet tarafından henüz tanınmış değil
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
February 11, 2018, 03:55:59 PM
adam taktı mı bıçağı iş bitiyor, yahu siz nerede yaşadınız çözemedim hiç mi siteden çıkmadınız büyürken, düşünsenize tanımadığınız bir çok insanla sırf kripto para mevzusuna aynı evde yatacaksınız evli gibi takılacaksınız,

adamlar 2-3 kişi sizi bodruma kitler isterlerse 4-5 sene her türlü şeyi yaparlar üzerinizde, hiç merak etmeyin hiç bir sikim olmaz, hiç kimse de bulamaz sizi. ha buldu adamlar ceza aldı, hürriyetten yoksun bırakma cezası 5 yıl, 2 yıl verirler, 6 ay yatar çıkar, çayını yemeğini çorbasını içer takılır. babalar gibi (!) yatar çıkar, egosu bile yükselir, 1-2 pembe götlüyü siktim diye. bakın türkiyede yaşıyorsunuz, bir ton suriyeli aldılar içinde hiç mi ışıdli yok, hiç mi ypg li yok verirler 1000 lira para belanızı bile siktirirler, hastane hastane dolaşırsınız elde serumla.

pembe götlülük yapmayın, rica ediyorumi yazık günah. ekşi sözlükle reddit de takıla takıla ne hale getirdiniz kendinizi. salak olmayın. türkiyede yaşıyorsunuz.

Cok icten bir cevap olmus, uyarilar icin tesekkurler. Bukadar laf uzerine pembe gotluluk yaparsam kendi kendimi bilerek seleksyona ugratmis olurum sacma olur.

iyiki yazip sacma bir sey yapmadan once gorus aldim Cheesy
member
Activity: 182
Merit: 11
February 11, 2018, 02:13:47 PM
Hocam discord wp telegram gibi uygulamalar aracılığıyla ortak gibi bu işleri yürüten tanıdıklarım var.
Siz de onlar gibi düşünün derim random insanlarla eve çıkma olayı buradan korkunç geliyor çünkü okuyunca
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
February 11, 2018, 01:35:10 PM
adam taktı mı bıçağı iş bitiyor, yahu siz nerede yaşadınız çözemedim hiç mi siteden çıkmadınız büyürken, düşünsenize tanımadığınız bir çok insanla sırf kripto para mevzusuna aynı evde yatacaksınız evli gibi takılacaksınız,

adamlar 2-3 kişi sizi bodruma kitler isterlerse 4-5 sene her türlü şeyi yaparlar üzerinizde, hiç merak etmeyin hiç bir sikim olmaz, hiç kimse de bulamaz sizi. ha buldu adamlar ceza aldı, hürriyetten yoksun bırakma cezası 5 yıl, 2 yıl verirler, 6 ay yatar çıkar, çayını yemeğini çorbasını içer takılır. babalar gibi (!) yatar çıkar, egosu bile yükselir, 1-2 pembe götlüyü siktim diye. bakın türkiyede yaşıyorsunuz, bir ton suriyeli aldılar içinde hiç mi ışıdli yok, hiç mi ypg li yok verirler 1000 lira para belanızı bile siktirirler, hastane hastane dolaşırsınız elde serumla.

pembe götlülük yapmayın, rica ediyorumi yazık günah. ekşi sözlükle reddit de takıla takıla ne hale getirdiniz kendinizi. salak olmayın. türkiyede yaşıyorsunuz.
member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
February 11, 2018, 12:45:04 PM
paralelci bunlar diye baskın yemesseniz iyi Smiley
full member
Activity: 210
Merit: 100
February 04, 2018, 10:58:12 AM
türkiyede olmaz bu iş. kripto evine hücre evi derler burda. üstüne sizi terörist bile ilan edebilirler. avrupada falan olabilir ama .
jr. member
Activity: 36
Merit: 1
February 04, 2018, 09:37:16 AM
yıkarlar ulan o evi  Cool
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
February 04, 2018, 08:43:48 AM
Fikir güzel olsa da Türkiye için erken ve tehlikeli.Kötü niyetli birçok kişinin dadanacağı bir ortam olacaktır en iyi ihtimal çalınma vakaları olur dahada kötüsünü düşünürsrk cinayete kadar dokunur ucu.Bu tarz bir ortamda 1.derece tanıdıklardan öteye gidilmemeli.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
February 03, 2018, 07:20:22 PM
İlginç bir bilgi  Cheesy blackchain ile daha neler duyup nelere şaşıracağız bakalım.
Pages:
Jump to: