Pages:
Author

Topic: Kripto Evleri - page 6. (Read 1042 times)

jr. member
Activity: 81
Merit: 6
February 03, 2018, 03:16:48 AM
valla dostum bence yapmayın böyle bir uygulama .
çünkü kimin ne kripto para var bilinmez elinde 100 binliran vardır gelen geldiğinin kriptocu olduğunu bilir geleninde kim olduğunu bilmezsin. bu işler şakaya alıncak seviyelerde değil artık.
1 - 2 btc için adam kesiyorlar.bence dostum bulaşma ordan gelcek (büyük olasılıkla ukraynadan rusyadan gelecekleri düdüklerim diye düşünüyorsundurda ) 3-5 token için böyle riske girme.

Bu ne lan.. direk herkes dudukleme kafasina girdi  Shocked

Kripto Evlerinin amaci duduklemek degil, evde kaldigin zaman networkun oluyor, bilgi paylasimi yapabildigin icin network nekadar buyukse okadar daha iyi kazaniyorsun. Hacker house mantigi.

Hani random insanlari almak ayri bir olay, tanidigin kendi networkunde olan insanlari almak farkli. Eminim Turkiyede simdiden bir cok kisi kendi arkadas grubuyla Kripto Evi kurmustur.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 03, 2018, 03:07:10 AM
valla dostum bence yapmayın böyle bir uygulama .
çünkü kimin ne kripto para var bilinmez elinde 100 binliran vardır gelen geldiğinin kriptocu olduğunu bilir geleninde kim olduğunu bilmezsin. bu işler şakaya alıncak seviyelerde değil artık.
1 - 2 btc için adam kesiyorlar.bence dostum bulaşma ordan gelcek (büyük olasılıkla ukraynadan rusyadan gelecekleri düdüklerim diye düşünüyorsundurda ) 3-5 token için böyle riske girme.
full member
Activity: 238
Merit: 102
February 03, 2018, 02:50:13 AM
Vaaay oldukça güzel düşünülmüş bir durum da . O adamlar birbirlerini koparmasınlar sonra ? Bir güvenlik olayını düşünmek lazım . Başın ağrımasın.  en son burada 3 arkadaş içerken birinin cüzdanı dahi boşalmıştı telefondan giriş yaparak .

Gayet güzel olabilir ama global düşünmek şart . Türkiye de aşırı bir rağbet olacağını sanmıyorum.
jr. member
February 03, 2018, 02:17:32 AM
Kripto evinden kastınız tam olarak nedir, kripto para maden evi mi?

Cryptoparalar ile ugrasan bir cok kisinin ayni evde kalmasi. Kendi cemiyetinden insanlarin oldugu bir ev denilebilir.

Burda bir cok ornegi var: https://www.cryptocribs.com/
member
Activity: 280
Merit: 10
February 02, 2018, 07:05:04 PM
Kripto evinden kastınız tam olarak nedir, kripto para maden evi mi?
jr. member
February 02, 2018, 04:51:35 PM
Aranizda kripto evi olan var mi? Hangi bolgede ne tarz bir ev? Kac kisi kaliyorsunuz? Neler yapiyorsunuz? Faydali mi? Nasil daha faydali olurdu?

Benim odtu civarina kripto evi acma planim var. Data toplamaya calisiyorum. Ayrica eger Ankarada iseniz ve kabul ederseniz gelip gormek de isterim.
Pages:
Jump to: