Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 16. (Read 63073 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
benim anladığım ether'in satoshi olarak da düşüşünden hareketle altcoinler yakın zamanda bir yükselişe geçecek, böylece altcoinlerden 3'lü fayda sağlanacak (satoshi+ether+dolar), ardından ether yükselecek, btc en son ve ya eş zamanlı artacak ama bunların hepisi de artacak, artmalı! altcoinlerin artması için bütün şartlar oluştu, bundan sonrası zamanlama meselesi bence...ether'in dip fiyatının (satoshi olarak) ne olacağı bu zamanlamada etkili olacaktır.

artmazsa nolacak? yani bu fiyatların da mı altına mı düşecek? neden? bu sorulara bir yanıtım yok, mantıklı bir açıklaması olan varsa buyursun yazsın, kıyamet senaryosu ve altcoinlerin tarih olup silinmesi dışında...
newbie
Activity: 56
Merit: 0
yaz bitiminden anladığım yükselişlerin çok sanal olduğu, tam yükseldi dediğiniz anda tekrar düşüyor. boğa piyasası kazandırdı şimdi daha ufak girişimler ile kazanma vakti. yani kim kazanabiliyorsa işte. genel görünüm ise düşüş yönünde gibi.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Hepimiz biliyoruz bu sorunun cevabını. Kripto piyasasında esen rüzgarlara göre bir aşağı bir yukarı. Ama uzun vadede daima yukarı.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
iki gündür istikamet aşağı giderek kripto piyasasında zorlukların devam edeceğini gösterdi maalesef, kripto piyasası bir türlü yükselme trendini sürekli olarak tutmayı başaramadı panik satış en büyük engel.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Son minik dalga harektindeyiz. Daralan bu ucgen formasyonunun sonu keskin bir hareket olacagi kesin de yukari mi asagi mi yönü kestirmek güç..
newbie
Activity: 74
ben boğa sezonunun artık o kadar da yakınlarda olmadığını düşünüyorum. tabi bunu bilmek çok zor ama grafikler aşağı yönü gösteriyor.
member
Activity: 588
Merit: 22
Bitcoin 6400 de tutunamazsa 6000 ve 5700 seviyelerine gelir.Buradaki desteklerin kırılması haline bitcoinin işi tamamen biter.Şahsen ben o zaman bu piyasadan tamamen çekilirim.Bakalım ne olacak.. Şu an piyasanın tadı,tuzu yok...
newbie
Activity: 168
geçen yıl kasımdan beri artan bir grafik vardı . şubata kadar sonra hep düştü belli birşeyleri anlıyordun ama artık bir çıkıyor bir iniyor kestirmek çok güç
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Maalesef ben şu an baktığım yerden yukarı doğru en ufak bir şey görmüyorum ve bekleyemiyorum. Birkaç gün iyiyiz sonra göstergeler aşağı yöne dönüyor. Bu dengesizlik ortamında piyasada barınmak zor.
member
Activity: 462
Merit: 42
İstikamet başından beri aşğı aşağı aşağı ulan sene başından beri yatırımcıların çekmediği çile kalmadı her yükseliş aşamasına geçişte bir haberle çıkartılmıyor bi şekilde anlayamadım.
jr. member
Activity: 154
bu aylar çok kritik süreçlerden geçeçecğimizi tahmin ediyorum açıkçası bu yüzden tahmin etmek biraz zor olabilir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
dün eksiydi, bugün onun düzeltmesi oluyor, yarın ve ondan sonra yükseliş devam eder mi? asıl mesele bu zaten! istikrarlı yükseliş devam etmeli...
bugün eksiydi yarın bunun düzeltmesi olur, ....kısaca al gülüm ver gülüm Cheesy

Business Insider'da yer alan habere göre, konuya ilişkin bilgi sahibi kaynaklar, Goldman'ın kripto işlem masası kurma planını öncelik listesinde arka sıralara aldığını belirtti. Kaynaklar, Wall Street devinin dijital paralara ilişkin daha farklı hizmetlere yöneldiğini söyledi. Bitcoin, Goldman'ın kripto işlem masası kurma planını geri plana aldığı yönündeki haber ile 10 dakika içerisinde yüzde 3'ün üzerinde düştü. https://www.bloomberght.com/kripto/haber/2152597-bitcoin-goldman-sachs-haberiyle-sert-dustu

şundan dolayı düşüş yaşanmış ellaaaamm
newbie
Activity: 69
Eylül ayı çok belirleyici olacak. Şu an bir yükseliş trendine girdik biraz pozitif haberlerle bu yükselişin altı doldurulursa eylülü 9 bin civarı kapatabiliriz.
jr. member
Activity: 203
Görünen yukarı bi istikamet var ama belli olmaz anında düşürebilirler piyasayı ondan temkinli olmak lazım çokta sevinmemek lazım ben ne yapsam diye düşünüyorum ama karar veremedim bekliyorum 250 olursa piyasa güzel olur
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC 7200'ü geçti.xvg ve sia coin pumplanmaya başladı.Boğanın sinyalleri geliyor.Neo yüzde 10 arttı bir günde.Bunlar güzel hareketler.Eylül'de başlar hareket demiştik.Hareket başladı umarım devamı gelir bu yükselişlerin.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Biraz daha beklediğim takdirde yaştan ya da malulen emekli olacağım bir sene dile kolay çok uzun süre faturaları ödeyecek kadar para kazanarak bir yıl geçirdim yeni sosyeteye falan katılmayı unuttum zenginler kulübü hayal.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
1 yıldır bekliyoruz, ben 1 yıl daha beklemeye razıyım da iyice elimizdekiler yok olmasa diyorum. Buralarda kalırsa beklerim.

newbie
Activity: 212
Piyasanın ne olucağını hiç kestiremezsiniz çünkü bugun yükseliyorr yarın düşüyor yarın düşüp bugün yükselebilir tamamen paralı adamların eline bakıyor piyasaa denetim kurumlarıda olmadığından kaynaklanıyor bunlar  hep
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Çok karamsar söylentiler yayılıyor piyasaya.Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.Artık şu saatten sonra da yapacak bir şey yok.Elimizde ki coinleri tutmaktan başka.Eylül olur aralık olur ocak olur farketmez.8 ay tutan 3-5 ay daha bekler.
member
Activity: 448
Merit: 17
İstimaket aşagı yönde gibi  gözüküyor yükseliş gelse bile 3-4 gün sürüyor sonra düğşürüyolar millet elindekileri katlıyor sonra tekrar satığ ucuzdan topluyolar kaçıncı oldu hep aynı senaryolar hepsi belli başlı programlı işler bunlar
Pages:
Jump to: