Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 19. (Read 63073 times)

full member
Activity: 588
Merit: 104
gidişatı bilen yok açıkcası. benim en çok güvendiğim ve takip ettiğim kişi şant manukyan o ilk etapta bitcoinde yukarı bir hareket bekliyor. ama şu aşamada bitcoinin artması sadece dominance artışına sebep olur ki bu da altları iyice ezer. bitcoin artmadan önce altların biraz daha toparlanması market için çok iyi olur. ve tabi ki hacimlerinde artması gerekli.
member
Activity: 406
Merit: 11
Kısa vade de yönün aşağı olduğunu düşünüyorum, eylül sonrası yön verilecek karara göre değişir.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Kişisel fikrime göre biraz buralarda takılıp, sonrasında bir boğa göreceğiz. Ancak herkesin alım fiyatlarına bile ancak geleceği için bu gelen boğa kar boğası değil, elindeki tokenları satıp belki değiştirme fırsatı verecek. Bu boğada hareketlenmeyecek ve yok olacak tokenları da göreceğiz.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
her ne kadar karamsar tablo çizmek istemesem de aşağı yönlü gidişin bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 101
aşağı demek hafif kalır. dibe ulaştık bundan sonrası magma. to the moon derken to the root oldu tüm coinler.
newbie
Activity: 168
en sağlam altcoin bence ethereum 1600 dolarları görmüşken şimdi 250 260 dolara düştü 1 2 gün içinde bence en mantıklısı bitcoin ve tether
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ethereum'u altcoinlere çeviriyorlar, yavaş yavaş özellikle son bir haftadır altcoin/eth pariteleri artmaya başladı, bu da demektir ki altcoinlere pump gelebilir yakında...binance'a bakın usd ve btc sayfası kırmızı, eth sayfası yeşil!
full member
Activity: 784
Merit: 120
Nereye gittiğini çözemedim. Fakat umutla yükselmesini bekliyorum  Smiley
full member
Activity: 424
Merit: 103
Altlar düşmek için btc nin 300-400 dolar aşağı düşmesini bekliyorlar.Altların Ath den ortalama %95 aşağıda olduğunu düşünürsek,fiyatlar bu kadar dipte iken hiç tepki bile gelmiyorsa dahada aşağı düşecekleri anlamına geliyor.Bu piyasa 2020 den aşağı toparlanamaz yada tamamen oyun bitmişte olabilir.Herkes btc nin 3k ya düşeceğini biliyor bu sebeple de alım yapmıyor.180 dolar altındaki ETH fyatı, 50 milyon dolar cap altındaki çoğu tokeni batırır.BTC bir şekilde yoluna devam eder ancak Alt piyasa için şu günler ölüm kalım meselesi haline geldi.
member
Activity: 336
Merit: 10
şimdilik ne yukarı nede aşa hareket ediyor bakalım bu hareketsizlik ne kadar devam edeccek uzun sürede btc nin özellkle ciddi bir değer kazanacağını  düşünüyorum.
newbie
Activity: 20
bence şuan kripto paralar görebildiğince alt ları gördü yatırım yapmak için güzel fırsat olabilir sağlam coinleri değerlendirmek lazım
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Coinmarketcap.com sitesine baktığımda ne göreyim kripto piyasası cücük gibi kalmış cüccük. Nerede o eski market değerleri. Bundan 8-9 ay önce piyasa coşmuş durumdaydı. Şimdi ise baya bir geri çekilme oldu. Ne zaman piyasa o eski şaşalı günlerine geri döner inanın hiç bilmiyorum. Bu sene sonu artış bekliyorum fakat ne kadar artar kestirmek çok güç. En azından Btc'de 2 kat'lık bir artış bekliyorum. Altcoinler ne olur onu bilemem.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ağustos ayı böyle geçecek gibi gözüküyor.10 gün gibi bir süre kaldı.2 ileri bir geri.Bu saatten sonra altcoinlerde bir düşüş beklemiyorum.Eylül gibi tırmanış iyice hızlanır.Bitcoin 7k civarına oturur.Oradan yavaş yavaş dengeli artışını sürdürür.
member
Activity: 742
Merit: 19
Şu anda altcoinler için konuşursak yukarı doğru bir gidişat görüyoruz son bir haftadır.Sağlam coinler şu anda ilgi görenler.Toparlanma sürecine girdiler yavaştan.ONT aralarından sıyrılarak yine farkını ortaya koyuyor.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Şu zamanlarda analistler bile yönün ne tarafa olduğunu kestiremiyor hepimiz yönün yukarı yönlü olmasını isteriz ama şuan fiyatı baskılıyorlar 7-8k denendimi hemen kafasına vuruyorlar 2-3 gün içinde beklemekten başka çaremiz yok gibi bu dönem geçene kadar.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bu güncel soru dünyadaki kripto ticareti yapan her kadın ve erkeğin aklında, bizim için hayati önem taşıyor gelecekte ekonomik bağımsızlık için çalışıyoruz. Kripto piyasasında istikamet yukarı olacak.
member
Activity: 504
Merit: 12
Yaptığım araştırmalarıma göre artık piyasa sert düşüşleri görmeyecek orta vadede en azından bu tahminimi bekliyorum umarım kısa vadede güzel bir grafik yakalarız.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
insanların 2018 yılından elini yıkaması gerektiğini düşünüyorum. piyasa sürekli dalgalı olmaya devam edecek gibi görünüyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bugün güzel geçti, inşallah devamı gelir, tekrar kazanmaya başlamak güzel bir duygu Smiley neo vardı satıp stratis'e geçtik bakalım neler olacak?
Pages:
Jump to: