Pages:
Author

Topic: Kripto Piyasasının yeni Dominantı Ethereum mu ?! - page 2. (Read 1808 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
ethereum 2000 doları vuruğunda piyasanın yeni dominantı olacak bence. merkeziyetsiz bi ethereum borsasıda gelirse(Etherdelta hariç) piyasanın dominantı olabilir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Zaten ethereumun en az 1000 dolar olması gerek şu anki fiyatı az bile btc bazında en az 0.1 btclere gelmeli hak ettiği değer oralar en azından oralar.Pos gelirse artacaktır illaki
full member
Activity: 135
Merit: 101
durumuna bakarsak 1000$ olsa kimse yadırgamaz. baya bi 290-310 arasında gitti geldi. bu kadaralt coinlerin yerde sürünnmesine rağmen kafayı dik tuttu ,efsane düşüşler yaşamadı. aslına bakarsanız bitcoinden daha çok güveniyorum şu zıkıma Smiley stabil vaziyette gidiyo herif. bitcoini izlerken kalbim çıkıyo yaw. olsa bi stress olmasa bi stres bitcoin! etherum adam gibi adamdır Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 110
Ethereum en güçlü altcoin ona kimsenin itirazı yoktur eminim ama bitcoinin yerine geçer mi fikrinin mantıksız olduğunu aklınızdan çıkarmayın şimdiki btc fiyatına gelebilmesi için 1 trilyon dolar civarı market hacmi olması lazım bu da imkansız bana göre.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Ethereum kesinlikle dominant bir coin ve alım için uygun zamanlar olduğunu düşünüyorum.2018 yılından itibaren tutarlı bir grafikle sağlam yükselişler yapmaması için hiç bir neden yok.Fırsat buldukça alıp gelecek için bulundurulmalı.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Ethereum daha çok kullanım alanı olsa da üzerinde tokenlar geliştirilebilse de hiçbir zaman bitcoinden alamaz gibime geliyor dominantlığı. Sadece en büyük hacimli altcoin olarak kalmaya devam eder.
member
Activity: 202
Merit: 17
Metropolis sürümünün ilk aşaması olan Byzantium forku sorunsuz atlatıldı ikinci aşama olan Constantinople 2018 yılı içerisinde olması bekleniyor. Constantinople forku da sorunsuz atlatılırsa, Metropolis sürümü tamamlanmış olacak ve o zaman göreceğiz ETH/BTC'yi.
Bence Constantinople forku satın alınıyor.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Ethereum zaten taban olduğu token sayısı ve projeler ile piyasada resmen tutundu ve bitcoinden bağımsız hareket kabiliyeti kazanacak bence ilk coin adayı.
full member
Activity: 392
Merit: 100
olması gereken, gönülden geçen zaten eth nin btcnin yerini alması fakat çok daha sonra belki karşılaşabileceğimiz olay. Özellikle transfer işlerini hızlandırdıktan sonra vazgeçilmez oldular aslında çoktan. Sadece bitcoin kadar reklamları yok.
member
Activity: 266
Merit: 10
Artma sebebi ne ? Bitcoin uçtuğu için mi oluyor acaba diye düşünmekteyim.O kadar yerinde saydı şimdi garip geliyor.
member
Activity: 448
Merit: 17
Şimdi aldım 1000 alıcaktım vazgeçtim 2000tl lik aldım hayırlısı bana göre yükselişi devam edicek herkese bol kazançlar ve sabırlı olmalarını diliyorum.
member
Activity: 364
Merit: 10
Ethereum oldukça sağlam bir coin ancak Bitcoin'in yerini alacağını sanmıyorum. 1. belli ama belki 2. olabilir  Cheesy
newbie
Activity: 89
Merit: 0
etherum teknolojik acıdan üstün olsada bitcoine olan ilgi hergün artıyo olması coin sayısınında  az oldugundan fiyatı arttıkca artmaya devam edicektir lakin etherum bitcoin kadar olmasada yavaş yavaş yükselicektir diye düşünüyorum
full member
Activity: 1414
Merit: 161
eth ile btcyi karşılaştırmak saçma olmuş. ikisininde kulvarları çok farklı. bitcoin altınsa ethereum petroldür. ve petrol zengileri araplardır arkadaşlar bunu unutmayın.
sr. member
Activity: 476
Şu an yeni borsaya giren projelerin ezici bir çoğunluğu Ethereum altyapısını kullanıyor. Bir iki proje Neo-Komodo altyapısıyla çıktı-çıkacak.
sr. member
Activity: 401
Presale is live!
Şu anda çok net ethereum un ağırlığı altında dönüyor piyasa. Decentralized exchange lerde yüzlerce erc20 token ları var. Ethereum un token larıyla beraber hacmi felaket yüksek. Evet denebilir bu soruya.
jr. member
Activity: 230
Merit: 2
belki hiç bir zaman piyasanın dominantı olamayabilir ama smart contract ve erc20 tokenların bu altyapıyı kullanabilme özellği ile kendine kolay kolay silinemeyecek bir yer edindi. bitcoinin ilk ve kripto para fikrini seven herkes için tabi ki yeri özel ama, ethereum dijital para olmaktan çok öte blockchain teknolojisi üzerinde devrimci bir geliştirme.. ayrıca bitcoin madenciliğine asic'in bu kadar hakim olması ciddi biçimde can sıkıcı ve eminim ki bitcoin yaratıcıları bundan oldukça rahatsızdır. en son segwit2x tartışma sürecinde bu tekelleşmenin nelere malolabileceğini hep beraber gördük..
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Bitcoinde ki bu bilinirlik ve karizma olduğu sürece ethereumun bitcoinin yerine geçme olasılığı yok. Onun haricinde ethereumun bitcoinden eksiği yok fazlası var. Ethereumun başı hacklerden kurtulsa bitcoin sonrası durak olacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Uzun vadede bu gerçekleşir mi bilmiyorum ama kısa vadede yerini alması çok zor. Ama ethereumun bu piyasada en önemli aktörlerden biri olduğu çok açık.
sr. member
Activity: 308
bitcoin geliştiricinin anonim olmasından dolayı bazı artıları ve eksileri var. forklar bunların eksilerinden biri oluyor. bu yüzden etherium daha avantajlı duruyor. zamanla bitcoinin tahtına oturur bence.
Pages:
Jump to: