Pages:
Author

Topic: Kripto Piyasasının yeni Dominantı Ethereum mu ?! - page 4. (Read 1808 times)

full member
Activity: 406
Merit: 121
Piyasanın bir dominantı var zaten bitcoin.Elbette ethereum  iyi bir coin ama bu kripto pazarında patron belli şimdilik.Ethereum tahta oturabilemesi biraz zaman alacak..
member
Activity: 148
Merit: 10
bitcoine yıldırım ağı güncellemesi gelmez ise bitcoin yavaş yavaş çürüyecek. ethereum onun tahtına oturacak...he buna izin verirler mi ? bilmiyorum Cheesy
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bitcoin üzerinden bu kadar para kazanan insan varken, borsalar bitcoin merkezliyken ve milyardolarlık madenci grupları varken buna asla müsade etmezler. Tamam piyasa Ethereum merkezli olmayabilir ama Ethereum Bitcoin ile aynı seviyeye gelebilir.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Presale Starting May 1st
Hayır şu anda olup biten sadece basit bir ether pompalaması olarak görünüyor. Bu demek değildir ki ether kötü coin. Elbette çok iyi coin ama dominant her zaman bitcoin olarak kalacaktır.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bitcoinin tahtına oturamaz bence ama şuanki değeri hiçbir şey ethereum için. İlerleyen zamanda daha da artacaktır ethereumun değeri. Bitcoin daha üst kademede ethereuma göre bence. O kademeye çıkması zor gibi geliyor bana.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
evet hangi koin pump yerse aynı başlıklar açılıyor sadece koinin ismi değişiyor Smiley
şu anda tahtına oturma olayı cok zor gözüküyor ozellikle etherum un bu tahta oturması dahada zor.

koinlerin %90 ı etherum tabanlı oldugu için ethereum artması demek yüzlerce koinin değerinin paralel artması demek oluyor.
o yuzden ethereum artışı her zaman sancılı olacaktır(6 ay önce ki anomalite hariç o zaman saçmasapan birşey olmuştu inşallah bir daha olur diyoruz gerçi Smiley )
ben aynı zamanda altcoinlerin hiçbir zaman 6 ay önceki değerlerine dönemeyceklerini iddia ediyorum bitcoin bazında.
dolar bazında zaten düşünmüyoruz artık dolar bazında kaybettiren koin yok denecek kadar az bu gelişen sektörde.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
her pump yiyen koine dominant dersek işimiz var ortada dominantlık yok para babalarının terse düşürdüğü koini pumplayıp para kazanması var sadece
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Teknoloji olarak belki bitcoinden çok daha hızlı ve iyidir fakat ben hiçbir coinin bitcoinin bırakın tahtından etmeyi sallayabileceğini dahi düşünmüyorum, şuan bitcoin aracılığıyla dünyada alışveriş kabul eden yerler yoğunlukta fakat etehereum karşılığı alışveriş çok çok azdır, kısacası btc kraldır
newbie
Activity: 48
Merit: 0
Bitcoin dominantlığı değişmez çünkü piyasayı başlatan oluşturan bir para birimi şuan. Piyasa girmek için önce bitcoin alıyorsunuz sonra ether dönüyorsunuz. Direk ether alabileceğiniz borsa sayısı hem az hemde hareketsiz... Bitcoin hükümdarlığını sürdürecektir.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
Keşke olsa ama zor bir ihtimal uzun vadede epey ilerleme kaydedecektir. Ama Şuan %15 seviyesinde Bitcoin de %53 seviyesinde ... Uzun vadede bitcoin değer kaybedecek gibi görünüyor. Dominantlığı kaybetmesi için ciddi bir kriz yaşatması lazım.
member
Activity: 81
Merit: 10
Sizce Ethereum Kripto piyasasında önümüzdeki dönemde dominant olabilir mi ?
Piyasada belirleyici pozisyonda olabilir mi ?
Bitcoin'nin tahtına oturabilir mi?
Pages:
Jump to: