Pages:
Author

Topic: Kripto Piyasasının yeni Dominantı Ethereum mu ?! - page 3. (Read 1808 times)

full member
Activity: 350
Merit: 110
Bitcoinin tahtına oturması zor hatta imkansız ama btc sonrasında en dominant olan zaten ethereum buna kimse itiraz etmeyecektir sanırım. Akıllı sözleşmeler ile kripto para piyasasının en büyük devrimini yaptılar.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
btc gibi her altcoin pairide ethye eklenirse zamanla domine edecektir piyasayı. bitcoin teknolojik olarak ethereumun çok geresinde ve amacından saptı.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Dominant demek zor ama tabiiki daha iyi yerlere gelecektir zamanla. Ethereum ekibi iyi yonetiyor coinlerini son zamanlarda kaliteli ICO cikmasada varolan projeler ve onlarin sorunsuz calismasi bile bir arti ethereum icin.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Buna milyardolarlık madenci grupları ve Bitcoin holderleri müsade etmez ayrıca Bitcoin ne kadar merkezli olursa olsun Ethereum'da en az onun kadar merkezli gibi. Ethereum'un Bitcoin karşısındaki avantajı hızlı ve ucuz transfer ücreti sağlaması, Bitcoin'in yapması gerekenleri sağlıyor eğer bir gün Bitcoin'de bunları yaparsa Ethereum'un forsu kalmaz. Tabiiki Ağustos'tan sonra Bitcoin'den soğudum ve artık sadece Ethereum kullanıyorum.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Dikkat etsin bitcoin varken oturmasın tahta Grin etherium cok iyi bir coin ama suanki hizli yuselisi bir pump bana göre yani düşüş yaşayabilir her an için ama etherin ileri de cok degerlenecegi düşüncemi değiştirmiyor fakat bitcoinin tahtına oturması çok zor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Şu bitcoin ilk değer kaybetmez mantığını anlamıyorum. Bu mnatığa göre lidyalıların dünyanın en zengin insanları olmadı gerek. Bitcoin gelişmeyen,gelişmeyecek olan bir ürün. En fazla altın gibi bir emtia olur fazlası olmaz.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Bitcoin’in tahtını alır demek doğru bir yaklaşım olur mu bilmiyorum ama şuanki pozisyonda bana göre bitcoin haricinde en dominant kripto para ethereum ve geçen yıldan beri sapasağlam tank gibi geliyor diyebiliriz. Çok daha yüksek değer alacağına eminim
full member
Activity: 322
Merit: 101
çok cillop oldu ethereum teknolojik olarak. günlük kullanıma birebir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bence bitcoinin sonu yavaş yavaş gelecek ethereum bu konuda ciddi tehdit oluşturacak...uzun vade de bitcoinin değeri düşmese bile ethereum uzun vade de bitcoine yaklaşacak...gerçek hayata uyarlanma da ethereum rakipsiz gibi
full member
Activity: 490
Merit: 100
Bitcoinin dominantlığının biteceğini düşünmüyorum tahtını ethereuma kaptıracğını sanmıyorum ethereum vezir olarak yükselir öle de kalır hızlı getir götür yapan düşük ücret alan
hızlı çalışkan ama değeri verilmeyen Smiley
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Domine etmesede de piyasada BTC den sonra her daim yerini koruyacaktır. Artık ETH bence altcoin olmaktan çıktı.ilk çıktığı zamanlarda btc altın ise eth petroldur sloganı gerçek oldu yani.
İlerleyen zamanlarda marketcap olarak btc yi geride bırakabileceğini düşünüyorum.böyle devam ederse kazım içinde yakında daha güçlü makineler gerekecek galiba
full member
Activity: 266
Merit: 242
Sanırım öyle ethereum çok sağlam taban taban yükseliyor 52 den 50 ether sattım 1 gunde 3bın dolar gibi bir rakamı kaçardık, yinede ethereum yukselişine seviniyorum
member
Activity: 490
Merit: 16
Evet ben de algının değişeceği yönünde düşünenlerdenim! Kısa zamanda  olmasa da Ethereum kaydettii gelişmelerde piyasayı domine etmeye başlayabilir. Tabi Waves'te Ethereum gibi gelişmeler kaydediyor onu da aklımızdan çıkarmayalım.

Hocam gercekten mantikli bir yorum waveste de guzel seyler oluyor dikkatli olun paylastirin ve bekleyin insallah guzel seyler olacak Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Ethereum gercekten cok orijinal ve guzel bir proje eth tabanli tokenlerin cikmasi 0.1 gwei ile bile cok hizli aktarim dusuk fee ucreti ilerleyen zamanlarda neden olmasin? Ama soyle dusunuyorum elmas bitcoinse altin ethereum. Ikisi piyasada güvenli seyredecek. Hani her ay kenara ceyrek atan tipler vardir ya hih iste her ay kenara eth atilabilir uzun vadede altindan daha fazla kazandirir ve ben bir noktada buyuk patlama bekliyorum. Bilen bilir haziranda 0.12 kusur btclere cikmisti ama btc o vakitler tabi 2000 2200 dolar civarinda seyrediyordu bugun o araliklara cikarsa 800 900 dolarlar işten bile değil. 
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Ethereum Bitcoinden farklı olarak bir platform ve gerçek özellikleri piyasada kullanılmaya başladığında değeri iyice anlaşılacak. Bitcoin fiyatıyla eşitlenmesi beklenmemeli çünkü Bitcoin sayısı çok düşük miktarda ve hep değerli olacak.  Ama Ethereum tutanlar da kendi çapında  küçük bir servet edinebilirler ileride.
full member
Activity: 210
Merit: 103
🤖UBEX.COM 🤖
Evet ben de algının değişeceği yönünde düşünenlerdenim! Kısa zamanda  olmasa da Ethereum kaydettii gelişmelerde piyasayı domine etmeye başlayabilir. Tabi Waves'te Ethereum gibi gelişmeler kaydediyor onu da aklımızdan çıkarmayalım.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bence bitcoin altın gibi ethereumda para birimi hızlı oturmasına oturur bazen bitcoin kitleniyor kalıyor millet onay bekliyor buda can sıkıcı.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Sizce Ethereum Kripto piyasasında önümüzdeki dönemde dominant olabilir mi ?
Piyasada belirleyici pozisyonda olabilir mi ?
Bitcoin'nin tahtına oturabilir mi?

Bence kesinlikle oturacaktır, yeni icoların hepsi ethereum altyapısıyla hazırlanıyor
bitcoin'in belli bir değer kaybından sonra ether daha belirleyici bir pozisyona geçebilir
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Valla çok güzel gidiyor eth . Umarım bitcoin'in devri biter . Fork'lardan piyasanın birilerinin elinde olmasından sıkıldık . ETH Bi nebze önüne geçer bunun .
full member
Activity: 532
Merit: 151
485 oldu Bithumb da umarım kafasına vurmazlar saat 02:26
Pages:
Jump to: