Pages:
Author

Topic: Küçük Yatırımcı Day Trade Günlüğü(0.1 BTC sermaye ile hedef 5 BTC ) - page 3. (Read 974 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Day trade ile kazananlar olduğu bir gerçek. Volatilite sağolsun bunu hiçbirimiz inkar etmeyiz zaten. Ama kendi adıma o topa pek bulaşmama taraftarıyım halâ Smiley Belki de bu yüzden kar zarar konusunda çok hantal ilerliyorum. 
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
day trade için imzamda olan projeye bir bakın derim Wink

0.1 btc yi 5 btc yapmak imkansıza yakın, neden derseniz 0.1 btc yi gider basarsın herhangi bir coine olursa olur olmazsa çay demleriz mantığı ile ama 1 btc yi gidip basamazsın önüne gelen coine, hacim lazım onun için artı olarak cesaret de lazım, 1 btc bastıgında ve ufak bir dumpta bir anda 1000 dolar erirsin stop ta kurtarmaz zira stop patlata patlata gidiyorlar zaten,
member
Activity: 448
Merit: 33
Şu ölü piyasada oynaklık çok olduğu için trade yapanlar kazanıyor. Bende tradeyi yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum.
Çoğunlukta yatırım yapma tercihim: güvendiğim bir coinden elime nakit geçtikçe sürekli alım yapmak. Elbet birgün aldığım rakamların üzerinde satış fırsatı verecektir.
newbie
Activity: 28
Merit: 3
XVG de terse düştün sanırım gerçi büyük bir düşüş yok ama ordan zarardasın işte day trade olayında bu var 1 ay kazanırsın sonra bakmışsın 1 saattlık dump ıle kazandıklarının hepsi gitmiş. Son 7400 duşuş dumpında ben bunu yaşadım stop koymamamın cezasını çektım

Ben söylediğiniz düşüşlerde shorttaydım.
Xvgde terste kalmadım stopumu günlük btc ve xvg kapanışlarına göre belirleyeceğimi söyledim
newbie
0.1 btc yi tek coine yatırmak güzel gorünebilir . umarım hedefinize varırsınız . 1 btc ye ulaştığınız da tek coine yatırım yapmanızı pek tavsiye etmem getirisi güzel gibi gorünsede götürüsü de fena olacaktır

5 btc yapana kadar tek işlem yapacağım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
XVG de terse düştün sanırım gerçi büyük bir düşüş yok ama ordan zarardasın işte day trade olayında bu var 1 ay kazanırsın sonra bakmışsın 1 saattlık dump ıle kazandıklarının hepsi gitmiş. Son 7400 duşuş dumpında ben bunu yaşadım stop koymamamın cezasını çektım
member
Activity: 86
Merit: 10
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
0.1 btc yi tek coine yatırmak güzel gorünebilir . umarım hedefinize varırsınız . 1 btc ye ulaştığınız da tek coine yatırım yapmanızı pek tavsiye etmem getirisi güzel gibi gorünsede götürüsü de fena olacaktır
newbie
6 yıldır bu piyasadayım anlık trade ile bir yere gelebilen insan görmedim.
umarım siz ilk bunu başaran gördğüm ilk insan olursunuz.
bol kazanç dilerim güzel günler.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben 1 yıldır bu piyasadayım. Ve bunu zaten başardım. Buradaki amacım bu platformda değişik bir iş yapmak Smiley
full member
Activity: 1358
Merit: 193
6 yıldır bu piyasadayım anlık trade ile bir yere gelebilen insan görmedim.
umarım siz ilk bunu başaran gördğüm ilk insan olursunuz.
bol kazanç dilerim güzel günler.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Şimdiye kadar gidişat iyi umarım sonu da iyi gelir. Verge güçlü ve iyi bir para birimi. Bu da hedefi yakalayabilir.
newbie
Arkadaşlar üçüncü Trade'ime giriyorum
BUY XVG : 222 Sats
https://www.tradingview.com/x/gxIloKIW/
Hedefler grafikte. Hedeflerime alarm kuruldu.
Günlük 217 sats altı kapanışlarda STOP olabilirim. (BTC nin durumuna göre )
Onun haricinde günlük 200 altında STOP .
Hedefim sırayla 278 ve 325
Yani %40 kar için %2.5 ve %11 gibi bir zararı göze almış oluyoruz.
Risk yönetimi önemli.
Herkese bol kazançlar.
newbie
Karın bir kısmını daima realize ederek gidin. Üzerine ekleyerek gitmek karınızı arttıracak olabilir ama olası bir ters durumda elinizde bir şey kalmamasıyla da sonuçlanabilir. bu yüzden muhakkak arada realize edin.

dostum Bu sadece portföyümün küçük bir kısmıyla hedeflediğim trade deneyi. Bitmexde son 1 haftada zaten 0.1 btcyi 4.7 btc yaptım onları buraya bu stratejinin bi parçası olarak yazmıyorum.. GNT dışında yoyo sub ıota eos tradelerim oldu Totalde %40 gibi bi getirisi oldu.. Yine marginde trx bch ltc btc xrp longladım. Bu tradeleri buraya yazmıyorum. Buraya yazdıklarım güzel risk reward oranıyla acelesi olmadan 0.1 btc yi 5 btc yapmak. Kimilerinize saçma geliyor ama bence zor değil Smiley
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Karın bir kısmını daima realize ederek gidin. Üzerine ekleyerek gitmek karınızı arttıracak olabilir ama olası bir ters durumda elinizde bir şey kalmamasıyla da sonuçlanabilir. bu yüzden muhakkak arada realize edin.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Ahmet hocam sen ne yaparsan bende aynısını yapacağım yeterki girdiğin coinler Binancede olsun hadi bakalım aslında çok zor da değil her ay x 2 hedeflersen 5,5 ayda hedefine ulaşıyorsun. Bol şans diliyorum.
newbie
Arkadaşlar selamlar.
Dün 6270den 0.1 BTC aldım ( Aslında biraz daha fazla ama Bu tradeler için Sırf 0.1 BTC yi her trade de all in girerek Ne kadar Gidebileceğini ve Biz küçük yatırımcıların da bu piyasadan yiyecek ekmeği olduğunu anlatmak amacıyla bu konuyu açmış bulunuyorum.

Öncelikle her tradeimde Hedef ve Stop güncellemesini , Trade i neden yaptığımın nerden girdiğimin nerden çıkacağımın hedefimin stopumun açıklamasını grafikle birlikte göstereceğim. Evet yer yer dolara da geçeceğim , Yer yer bu 0.1 BTC yi transfer edip margin yapacağım. Pozisyonun Hedefi 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak.
Belki ayı piyasasında göze zor geliyor olabilir. Evet bana da zor geliyor. Ama imkansız değil.

İyi bir risk yönetimi ile risk reward olarak mantıklı tradeler atmaya çalışacağım.
Umarım Güzel şeyler çıkaracağız.
Aldığım ilk coini konu altından alıntılayarak hedefini ve stopunu grafik üzerinde paylaşarak başlayacağım.
Herkese bol kazançlar.

Edit : Trade 1
GNT buy:0.00002040
GNT Sell : 0.00002260
0.1 BTC > 0.111 BTC

Arkadaşlar ikinci Trade'ime giriyorum
BUY SC: 83 Sats
Stopum 77 sats ın altındaki günlük kapanışı bekleyeceğim.
İlgili grafikler
https://www.tradingview.com/x/EWSNSqvP/
https://www.tradingview.com/x/wq5tqVQT/
İlk hedefim de 100 sats dır.

107 Sats ile bu trade i bitiriyorum arkadaşlar.
newbie
öncelikle umarım hedefinize ulaşırsınız. sık sık gözümün önüne geliyor bu başlık .  hocam 50x den bahsediyorsunuz. şu devirde 10x yapsanız öpün başınıza koyun derim. bence boğa piyasası gelmeden imkansız gibi duruyor

Hocam boğada herkes kazanır . Önemli olan trendi bilip iyi analiz edip öyle kazanmak. Piyasaya pek bull baktığım söylenemez zaten. Yapmaya çalıştığım şey Ayı sezonunda kazanmak. Ki kazandım da çok şükür. Kazanacağımı da düşünüyorum inşallah. Dediğim gibi portföyümün küçük bi kısmını bu stratejide kullanacağım. Ne derece başarılı olacak birlikte göreceğiz.
member
Activity: 476
Merit: 12
öncelikle umarım hedefinize ulaşırsınız. sık sık gözümün önüne geliyor bu başlık .  hocam 50x den bahsediyorsunuz. şu devirde 10x yapsanız öpün başınıza koyun derim. bence boğa piyasası gelmeden imkansız gibi duruyor
member
Activity: 630
Merit: 37
binance de hacim kalmadı ki al sat yapalım arkadaş tüm tokenlerde hacimler sürünüyor resmen
newbie
Arkadaşlar selamlar.
Dün 6270den 0.1 BTC aldım ( Aslında biraz daha fazla ama Bu tradeler için Sırf 0.1 BTC yi her trade de all in girerek Ne kadar Gidebileceğini ve Biz küçük yatırımcıların da bu piyasadan yiyecek ekmeği olduğunu anlatmak amacıyla bu konuyu açmış bulunuyorum.

Öncelikle her tradeimde Hedef ve Stop güncellemesini , Trade i neden yaptığımın nerden girdiğimin nerden çıkacağımın hedefimin stopumun açıklamasını grafikle birlikte göstereceğim. Evet yer yer dolara da geçeceğim , Yer yer bu 0.1 BTC yi transfer edip margin yapacağım. Pozisyonun Hedefi 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak.
Belki ayı piyasasında göze zor geliyor olabilir. Evet bana da zor geliyor. Ama imkansız değil.

İyi bir risk yönetimi ile risk reward olarak mantıklı tradeler atmaya çalışacağım.
Umarım Güzel şeyler çıkaracağız.
Aldığım ilk coini konu altından alıntılayarak hedefini ve stopunu grafik üzerinde paylaşarak başlayacağım.
Herkese bol kazançlar.

Edit : Trade 1
GNT buy:0.00002040
GNT Sell : 0.00002260
0.1 BTC > 0.111 BTC

Arkadaşlar ikinci Trade'ime giriyorum
BUY SC: 83 Sats
Stopum 77 sats ın altındaki günlük kapanışı bekleyeceğim.
İlgili grafikler
https://www.tradingview.com/x/EWSNSqvP/
https://www.tradingview.com/x/wq5tqVQT/
İlk hedefim de 100 sats dır.
full member
Activity: 770
Merit: 103
imkansız değil tabi ki de ama çok zor. az değiş tamı tamına 50x den bahsediyorsunuz. Belki boğa dönemşinde day trrade ile fazlasını bile yapablirsiniz ama bu dönemde gerçekten biraz zor gibi. kolay gelsin
Pages:
Jump to: