Pages:
Author

Topic: Küçük Yatırımcı Day Trade Günlüğü(0.1 BTC sermaye ile hedef 5 BTC ) - page 4. (Read 974 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
İmkansız değil ama çok zor be. Çok sıkı takip etmen gerekiyor, sürekli pc başında kalman gerekiyor, ee tabi birazda şans gerekiyor. Genelde ters pozisyonda kalma ihtimalin çok fazla. Umarım başarırsın.
newbie
Activity: 28
Merit: 3
Güzel gidiyorsun arkadaşım.5 BTC'ye fazla bir şey kalmamış gibi.  Cheesy şaka bir yana sakin ol kar gelirse satarsın bazen stoplu ilerlemekte önemli zarar etmemek için.Piyasa biraz çalkantılı ben şahsen kar etmekten ziyade elimdeki sermayeyi korumaya çalışıyorum.Nasip artık gerisi.

Hocam Bakalım olmayacak şey değil bence. Güzel karlar ettim ben bu piyasadan. Bakalım bu sefer de böyle bir işe kalkıştık. Nasip dediğin gibi.
Bakalım başarabilecek miyim Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Güzel gidiyorsun arkadaşım.5 BTC'ye fazla bir şey kalmamış gibi.  Cheesy şaka bir yana sakin ol kar gelirse satarsın bazen stoplu ilerlemekte önemli zarar etmemek için.Piyasa biraz çalkantılı ben şahsen kar etmekten ziyade elimdeki sermayeyi korumaya çalışıyorum.Nasip artık gerisi.
jr. member
Activity: 81
Merit: 1
Arkadaşlar selamlar.
Dün 6270den 0.1 BTC aldım ( Aslında biraz daha fazla ama Bu tradeler için Sırf 0.1 BTC yi her trade de all in girerek Ne kadar Gidebileceğini ve Biz küçük yatırımcıların da bu piyasadan yiyecek ekmeği olduğunu anlatmak amacıyla bu konuyu açmış bulunuyorum.

Öncelikle her tradeimde Hedef ve Stop güncellemesini , Trade i neden yaptığımın nerden girdiğimin nerden çıkacağımın hedefimin stopumun açıklamasını grafikle birlikte göstereceğim. Evet yer yer dolara da geçeceğim , Yer yer bu 0.1 BTC yi transfer edip margin yapacağım. Pozisyonun Hedefi 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak.
Belki ayı piyasasında göze zor geliyor olabilir. Evet bana da zor geliyor. Ama imkansız değil.

İyi bir risk yönetimi ile risk reward olarak mantıklı tradeler atmaya çalışacağım.
Umarım Güzel şeyler çıkaracağız.
Aldığım ilk coini konu altından alıntılayarak hedefini ve stopunu grafik üzerinde paylaşarak başlayacağım.
Herkese bol kazançlar.

Edit : Trade 1
GNT buy:0.00002040
GNT Sell : 0.00002260
0.1 BTC > 0.111 BTC

margin biraz riskli ama umarım güzel kazanç elde edersiniz, 3 denemede %11 + karlamı kapattınız pozisyonu? işlemleride al sat olarak yazarsanız ve resim eklerseniz güzel olur.
member
Activity: 490
Merit: 16
Ahmet’im öncelikle sektörüne hoşgeldin ama dışarıdan anlatıldığı gibi öyle kolay kazandıran bir sektör değil 0.1 btc den 5 btc ye 50x demek . Şu piyasada değil 50 x 2x bulan öpüp başına koyuyor
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Boğa sezonu gelirse yapmanız biraz zor olabilir. İlk anda herkes btcye geçip ellerindekileri ile sonra diğer coinlere gececeklerdir
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
İnşallah istediğiniz gibi olur hocam. Ancak risk almanız gerekiyor. Bu durum dışında kalıyoruz malesef  hep düşüşteyiz.
member
Activity: 532
Merit: 29
Day trade ile ilgili kafasında soru işareti olup, sizin denediğinizi denemek isteyip denemeye cesaret edemeyen arkadaşlar için de güzel bir kaynak olacaktır.

Uzun vadeli ve hedef kazanca ulaştığınızı görürüz umarım. Başarılar dilerim hocam.
newbie
day trade işi bence hileli parayla oynanan yazı tura oyunu gibi. temel analizin işe yaramadığı grafiklere bakarak doğru yönü tutturduysan ve çıktıysan (realize ettiysen) kazanabileceğin, aksi durumda kaybedeceğin bir işlem.

Yalnız temel analize bakanlar investördür. Ben TA+FA bakıyorum. Daha çok TA. Bu yüzden Day trade yapıyorum.Bu konuyu açmakdaki amacım day trade ile neler yapılabileceğini göstermek. Ve kendi stratejimi de tamamen portföyümün bir kısmını 0.1BTC yi 5 btc yapmak üzere şekillendirmek üzere kurdum ve bunu da bu platformda paylaşmak istedim. Umarım hepiniz güzel kazançlar elde edersiniz.
newbie
Arkadaşlar selamlar.
Dün 6270den 0.1 BTC aldım ( Aslında biraz daha fazla ama Bu tradeler için Sırf 0.1 BTC yi her trade de all in girerek Ne kadar Gidebileceğini ve Biz küçük yatırımcıların da bu piyasadan yiyecek ekmeği olduğunu anlatmak amacıyla bu konuyu açmış bulunuyorum.

Öncelikle her tradeimde Hedef ve Stop güncellemesini , Trade i neden yaptığımın nerden girdiğimin nerden çıkacağımın hedefimin stopumun açıklamasını grafikle birlikte göstereceğim. Evet yer yer dolara da geçeceğim , Yer yer bu 0.1 BTC yi transfer edip margin yapacağım. Pozisyonun Hedefi 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak.
Belki ayı piyasasında göze zor geliyor olabilir. Evet bana da zor geliyor. Ama imkansız değil.

İyi bir risk yönetimi ile risk reward olarak mantıklı tradeler atmaya çalışacağım.
Umarım Güzel şeyler çıkaracağız.
Aldığım ilk coini konu altından alıntılayarak hedefini ve stopunu grafik üzerinde paylaşarak başlayacağım.
Herkese bol kazançlar.

Başlayalım.
Öncelikle paylaşımlarımın hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir.
İlk tradeim GNT.
Alış 2040
Hedefler grafikte. Stop grafikte.
https://www.tradingview.com/x/xUPaVd2z/
Dediğim gibi bu işlem ilk işlemim ve 0.1 BTC ile yapıyorum. Konuyu güncel tutup her stop ve hedefe gitmesinde güncelleyeceğim.
Herkese bol kazançlar.
Üçüncü kez deneyip geçemeyince %11 ile bu trade i bitiriyorum dostlar.
https://www.tradingview.com/x/4u8HHP6n/
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
day trade işi bence hileli parayla oynanan yazı tura oyunu gibi. temel analizin işe yaramadığı grafiklere bakarak doğru yönü tutturduysan ve çıktıysan (realize ettiysen) kazanabileceğin, aksi durumda kaybedeceğin bir işlem.
newbie
evet herkes öyle başlıyor ama doğru zamanda girdiğinizi söyleyebilirim.Boğa bitişinde girip rekt olup çıkan çok oldu.Aama bu ayıda dip neresi belli değil açıkçası her an her şey olabilir.
Hocam yaklaşık bir yıldır piyasadayım yeni girmedim. Sadece ara ara kar realizasyonu yapıp geri girdim.
Dediğim gibi portföyümün küçük bir kısmı 0.1 btc ile 5 btc yapmaya çalışacağım. Tradelerim tamamen buna yönelik olacak. Bakalım ne kadar sürecek. Veya yapabilecek miyim.
member
Activity: 378
Merit: 11
Sermaye çok düşük fee olmayan borsalara yönelmelisin yoksa ayı sezonunda günlük trade ile kazanacağın 3-5 satoshiyi feeye gömersin. Günlük yapacam derken holder olur çıkarsın birde terste kalırsan
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ben çok ütopik bir hedef olduğunu düşünüyorum. Ama twitter fenomenlerin attığı tweetler gibi boğa sezonuna denk gelirsen sen de güzel kazanırsın belki bi ihtimal elindekilerle çok alakalı olarak hedefine ulaşabilirsin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Oldukca zor ama başarılar dilerim merakla takip edeceğim, ayı pazarında shortcuları patlatmak için anlık yukselişler oluyor ve o esnada karı alıp çıkarak tekrar düşüşte yerinden girebilirsen istediğini başarabilirsin, bol kazançlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Bir ara ben de denedim, sen de dene yaparsan nerede yanlış yaptım onu anlarım.

Yakından takip ediyorum, başarılar.
member
Activity: 630
Merit: 37
50x yapmak istiyorsun yani zor gibi görünüyor ama biraz şans ile imkansız değil gibi
member
Activity: 448
Merit: 14
evet herkes öyle başlıyor ama doğru zamanda girdiğinizi söyleyebilirim.Boğa bitişinde girip rekt olup çıkan çok oldu.Aama bu ayıda dip neresi belli değil açıkçası her an her şey olabilir.
member
Activity: 929
Merit: 10
umarım hedefinize ulaşabilirsiniz day trade işi TA gerektirir iyi takip gerektirir şansınız şimdiden bol olsun dikkatli olun derim.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Tüm sermayeyi yatırarak karı arttırsanız da aynı şekilde zararı da arttıracaksınız . Biraz yatırım artınca parçalı yatırım yapsanız daha güzel olur.  İnşallah muvaffak olursunuz.
Pages:
Jump to: