Pages:
Author

Topic: Küçük Yatırımcı Day Trade Günlüğü(0.1 BTC sermaye ile hedef 5 BTC ) - page 5. (Read 974 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
içinde bulunduğumuz dönemde day trade epey riskli bende day trade yapıyorum her zaman fakat dikkatli olmakta yarar var day trade için sadece btc öneririm.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bende 1 Btc üstü var onu 5 Btc nasıl yapacağım diye düşünürken 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak kaldıraçlı sistemde yaparsın o da kumar olur Smiley
member
Activity: 476
Merit: 12
ilgi çekici bir konu. ilk trade in sonucunu merakla bekliyorum. umarım tutturursun ama bu piyasada gerçekten şu an ince eleyip sık dokuman lazım yoksa çok fena terste kalabilirsin.
member
Activity: 238
Merit: 14
Arkadaşlar selamlar.
Dün 6270den 0.1 BTC aldım ( Aslında biraz daha fazla ama Bu tradeler için Sırf 0.1 BTC yi her trade de all in girerek Ne kadar Gidebileceğini ve Biz küçük yatırımcıların da bu piyasadan yiyecek ekmeği olduğunu anlatmak amacıyla bu konuyu açmış bulunuyorum.

Öncelikle her tradeimde Hedef ve Stop güncellemesini , Trade i neden yaptığımın nerden girdiğimin nerden çıkacağımın hedefimin stopumun açıklamasını grafikle birlikte göstereceğim. Evet yer yer dolara da geçeceğim , Yer yer bu 0.1 BTC yi transfer edip margin yapacağım. Pozisyonun Hedefi 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak.
Belki ayı piyasasında göze zor geliyor olabilir. Evet bana da zor geliyor. Ama imkansız değil.

İyi bir risk yönetimi ile risk reward olarak mantıklı tradeler atmaya çalışacağım.
Umarım Güzel şeyler çıkaracağız.
Aldığım ilk coini konu altından alıntılayarak hedefini ve stopunu grafik üzerinde paylaşarak başlayacağım.
Herkese bol kazançlar.

Başlayalım.
Öncelikle paylaşımlarımın hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir.
İlk tradeim GNT.
Alış 2040
Hedefler grafikte. Stop grafikte.
https://www.tradingview.com/x/xUPaVd2z/
Dediğim gibi bu işlem ilk işlemim ve 0.1 BTC ile yapıyorum. Konuyu güncel tutup her stop ve hedefe gitmesinde güncelleyeceğim.
Herkese bol kazançlar.

Şimdiden başarılar arkadaşım. Muazzam bir hedefiniz var umarım ulaşabilirsiniz. Eth'den ve Ltc'den çıkamadığım için dışardan da tekrar sokmak istemediğimden sadece kazanç sağladığım ico tokenlerini çeviriyorum şimdilerde. Geçtiğimiz günlerde XYO bozup Holo aldım bende.
full member
Activity: 392
Merit: 103
İnşallah dilediğiniz gibi sonuç alırsınız sabırsızlıkla ilk tradenizi bekliyorum 5 btc fazla uçuk bi hedef olmamışmı zira 50x yapmanız lazım da Smiley haydin bakalım...
newbie
Activity: 28
Merit: 3
Arkadaşlar selamlar.
Dün 6270den 0.1 BTC aldım ( Aslında biraz daha fazla ama Bu tradeler için Sırf 0.1 BTC yi her trade de all in girerek Ne kadar Gidebileceğini ve Biz küçük yatırımcıların da bu piyasadan yiyecek ekmeği olduğunu anlatmak amacıyla bu konuyu açmış bulunuyorum.

Öncelikle her tradeimde Hedef ve Stop güncellemesini , Trade i neden yaptığımın nerden girdiğimin nerden çıkacağımın hedefimin stopumun açıklamasını grafikle birlikte göstereceğim. Evet yer yer dolara da geçeceğim , Yer yer bu 0.1 BTC yi transfer edip margin yapacağım. Pozisyonun Hedefi 0.1 BTC yi 5 BTC yapmak.
Belki ayı piyasasında göze zor geliyor olabilir. Evet bana da zor geliyor. Ama imkansız değil.

İyi bir risk yönetimi ile risk reward olarak mantıklı tradeler atmaya çalışacağım.
Aldığım ilk coini konu altından alıntılayarak hedefini ve stopunu grafik üzerinde paylaşarak başlayacağım.
Herkese bol kazançlar.

Başlayalım.
Öncelikle paylaşımlarımın hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir.
İlk tradeim GNT.
Alış 2040
Hedefler grafikte. Stop grafikte.
https://www.tradingview.com/x/xUPaVd2z/
Dediğim gibi bu işlem ilk işlemim ve 0.1 BTC ile yapıyorum. Konuyu güncel tutup her stop ve hedefe gitmesinde güncelleyeceğim.
Herkese bol kazançlar.
newbie
Activity: 28
Merit: 3
Arkadaşlar selamlar.

Herkese bol kazançlar.

Edit : Trade 1
GNT buy:0.00002040
GNT Sell : 0.00002260
0.1 BTC > 0.111 BTC

Trade 2 :
SC buy: 83sats
SC sell: 107 sats
0.111 Btc > 0.142BTC

Trade 3:
XVG buy : 222Sats
XVG Sell 210 sats.