Pages:
Author

Topic: Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın ! - page 2. (Read 1166 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
4 maddenin her biri birbirinden kıymetli fakat şu piyasada kar edebilen kişi zaten bunları çoktan aşmış başka bir evrededir yada çok şanslıdır. Piyasa ne zaman yüzümüze biraz olsun güler işte o zaman bu altın kadar değerli tavsiyeler her yeni arkadaşımıza güzel kazançlar sağlayabilir.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
olup olabilecek en doğru tavsiyelerden birisidir bu. yatırımı yaparken mişli cümlelerden uzak olup kendimiz kaynaklar üretip değerlendirmeler yapılmalı.
member
Activity: 633
Merit: 15
Genel de 1 koyup 10 alayım kafası ile iş yaptığımızdan zarar kaçınılmaz, başarabilirseniz ana parayı korumalı işlem yapın. x2 yapınca ana parayı çek. Gerisi aya da çıksa mağmaya da inse sorun olmaz. Ama bunu yapabilen çok az kişi vardır.
full member
Activity: 630
Merit: 102
2- Kara geçtiğinizde en azından anaparanızı çıkartın yarın birgün olası düşüşte zarar yazmayın.

2 senedir bu piyasadayım ve su ana kadar gördüğüm en en en doğru tavsiye bu. Ben yeni yeni öğrendim bunun önemini. Kesinlikle bu piyasada başarının sırrı budur ne hodl ne başka bir şey
member
Activity: 127
kulaktan dolan ile yola çıkan parayı kaptırdı yüzlerce örnekleri var fiyat 20 katına çıkacak alın alın hemen alın yazan çizen tayfadan uzak durun amaçları sizin cepteki paraya el koymak iyiniyet yok.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
samimi olalım neye yatırım yapsak elde patlama ihtimali para kazanma şansından çok yukarı seviyede kararsızca yatırım yapmak yerine bekleyin derim en azından para kaybetmeden beklemek sonraki döneme hazırlanmanızı sağlar.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Yatırım için çok fazla araştırma yapıyorum ve okuyorum fakat tam anlamıyla karar veremiyorum neye yatırım yapacağımı eskiden bu işler çok daha kolaydı maalesef.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Tavsiyeleriniz özellikle yeni başlayanların mutlaka uyması gerekenlerden. Forumda belirli bir süre zaman geçirmiş çoğumuz bunlara dikkat ediyoruz zaten, aksi halde zarar etmemek elde değil. Başkasının ipiyle kuyuya inilmez diyeyim bende Cheesy
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Ozellikle twitter ve telegram uzerinden tavsiye verenlere dikkat etmek gerekiyor, boyle durumlarda bu bilgileri iyi arastirip dogrulugundan emin olmak gerekiyor.
sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Bazı insanlar var ki kendilerinden çok başkalarının dediklerine inanıyorlar ve sonuç hep hüsran bunun nedeni ise başkalarını kendilerinden akıllı sanmalarıdır.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Sağdan soldan duyum ile nasıl ilaç kullanılmaz ise aynı şekilde yatırımda yapılmaz bir zaman sonra insan sistemde dönen paranın reel değeri karşısında boşluğa düşebiliyor. Yani 0.03 btc küçükmüş gibi algılanıyor. TL Değeri anlık (17.11.2018) 891 TL ye karşılık geliyor. Şaka değil bunlar hep gerçek!
member
Activity: 532
Merit: 29
Yabancıların kullandığı çok güzel bir cümle var. Do your own research. DYOR olarak da kısaltırlar bunu.

Araştırma yapmak zor bir şey değil aslında. Sadece hazıra alışık olduğumuz için bize ekstra zor geliyor. İşte olay tam olarak burada bitiyor. Kendi araştırmanı yapmadan, başkalarının sözüyle yatırım yaparsan kendi stratejin olmadığın için ilk hareketlenmede ne olacağını kestiremezsin ve bu bir düşüş olursa panik satışı ile direkt zarar etmiş olursun.

Bilgi bu yüzyılın en önemli silahı ve bilgiye erişimin bu kadar kolay olduğu bir teknolojiye sahipken üşengeç olmamak gerekiyor.

full member
Activity: 406
Merit: 158
Başlarda malesef bizler de böyleydik yalan değil, en çok ne shilleniyordu stratis waves bilmem ne, onları aldık ettik sonra boğada bile para kazanamadık aklımız başımıza geldi. Artık kendi yatırımımı kendim düşünüp taşınıp alıyorum kimseden akıl almayın bence.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Büyük borsalar dışındaki coin ve tokenler çok büyük risk taşıyor.Kazanmakta büyük oluyor kaybetmekte.Az olsun sağlam olsun diyorsanız binance borsasındakiler iş yapar.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
gayet mantıklı bir şekilde açıklanmış. tavsiye aldığınız kişiye gidip bak böyle böyle oldu dense çıkartıp zararı karşılayacak hali yok.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Tabi birinci tavsiye dikkat çekici.Biri şu coin al diyorsa bilin ki dipten toplamıştır.Yükselmesi için birilerinin alması gerekir.Bir coin niye yükselir niye düşer.Yeni bir haber gelişme varsa piysada güzelse yükselir.Bir coin yükseldiğinde twitter sayfasına bakarım bir anlaşmamı imzalamış.Yoksa birileri pumpluyor mu boş boş.Biri birşey dediğinde araştırıp kafanıza yatarsa alırsınız.Yoksa para kaybetmeye devam edilir.

burda bır paradoks ve karakter çekişmesı oluyor, bırı bır coın alın dıyorsa ve o coın scamsa ve scam oldugunu bıle bıle alın dıyorsa mıllete karaktersız dolandırıcının bırıdır zaten ama dıger turlu zaten coınlerın artması ıcın alan adamların da aldırması gerekıyor,
member
Activity: 191
Zaten bu şekilde işlem yapanların hepsi kaybetmeye mahkumdur. Araştırmadan etmeden yatırım yapılmaz. Hele binnance gibi borsalardaki spekilasyon artışlara hiç aldırış etmeyin ha Smiley
member
Activity: 336
Merit: 17
Başlık reklam gibi olmuş. Ama içindekiler bu piyasada gerçekten dikkate alınması gereken hususlar. Bunları ogrenmedikce zarar üstüne zarar ederiz. Bende ilk başlarda sürekli kaybettim ama şuanda ana para cebimde elde ettiğim kar ile alım satım yapıyorum. Bu şekilde de kardan zarar etmiş oluyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
hala bunu yapan elbette vardır. forumda yazılan saçma teorilere ve fikirlere göre ne insanlar ne kazıklar yedi..mesela waves stratis  Grin btc yükseldiği zaman bu dandiklerde sat bazında yükseldiği için oo balina pump falan filan hedeleri başlıyor  Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Yatırım yapmak gerçekten bilgi ve beceri isteyen bir eylemdir, öyle rastgele yatırım yapıp oturduğun yerden bişeyler beklersen olmaz bu işler
Pages:
Jump to: