Pages:
Author

Topic: Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın ! - page 3. (Read 1162 times)

sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
ilk denememde kulaktan dolma bilgi ile giriş yaptım 500 dolar ile parayı erittim sonrasında ders alarak kulaktan dolma değil bizzat araştırarak ticaret yaptım ilk girişte öğrenmek için küçük sermaye kullanın
member
Activity: 742
Merit: 19
Bu piyasa gerçekten bir anda birikiminizi alır götürür.O yüzden dikkatli olmakta fayda var.Hele tepeden alırsanız 10/1 fiyatına bile düşebilir paranız.O yüzden dikkatli bir şekilde araştırma yaparak ekibi ve projesini inceleyerek yatırım yapılmalı.
full member
Activity: 251
Merit: 100
kendi incelemesini tamamlamadan sağdan soldan duyduğu ile Bitcoin Ethereum alayım  mı diye soran çok kişi karşıma çıkıyor sakın kimseye tavsiye vermeyin para kaybeden size yapmadığını bırakmaz para kazansa teşekkürü çok görür.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Öyle ya hele twitter fenomenlerine falan kanmayın birşey anladıkları yok sadece işte onlarda duydukları bilgileri size söylüyor sadece kendinize güvenin araştırın ona göre yatırım yapın başka birşey önemli değil
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bırak senn ne düşünüyosun millete babasından çok güvenenler var projeye bakmadan yatırım yapan insna çok neyin ne olduğunu bilmiyor daha bilseler daha olucak ama üşeniyorlar hazıra konmaya çalışıyorlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Stop-loss öğrenmeyi beceremedim. Mantığını biliyorum da elim bir türlü deneme yapmaya gitmiyor. Zaten ayda birkaç kez ancak al-sat yapıyorum. Trade yapan büyük oyuncular için daha fazla ihtiyaç olan bir şey sonuçta.
Başlıktaki konuyle ilgili de diyeceğim şu: Detaylı araştırma yapıp da bir coine girildiğinde bile garanti bir kazanç yoktur. Elbette ki kulaktan dolma bilgilerle girmek daha risklidir. Ama şans faktörü çok büyük bir alanı kaplıyor bu piyasada.
member
Activity: 448
Merit: 33
Kulaktan dolma bilgilerle kesinlikle yatırım yapılmamalı. Haklısınız. Ama nereden araştırırsanız araştırın sonuçta yine kulaktan dolma bilgilere rastlıyorsunuz. İnternetten araştırdınız sonuç: yine kulaktan dolma bilgilerle dolu. Çok detaylı araştırmak lazım..
member
Activity: 336
Merit: 10
Hala bunu yapan var mı? Kulaktan dolma bilgiyi geçtim bu piyasada iyi bilen arkadaşlarınız veya yorumlarına değer verdiğiniz kişiler bile yanılabiliyor. Sorumluluğunu kendiniz alın kimseyi de suçlamayın. Burası böyle bir piyasa götü başı dağıtabilirsiniz.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Yeni yatırımcıların mutlaka okuması gereken bir konu. Söyledikleriniz gayet mantıklı. Benimde kulaktan dolma bilgilerle ağzım yanmıştı ama sonradan kendime çeki düzen verdim.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Daha önce de forumda o kadar çok paylaşım yaptım ki artık birçok yeni yatırımcının bu tarz hatalar yapmayacağını veya yapmadığını düşünüyorum. Özellikle geçtiğimiz boğa dönemi içerisinde bir çok ümit ve bir çok vaat ile yatırım yapan bu tarz kullanıcıların son derece ciddi zarar ettiğini de hatırlatmak gerekirse bu sebebin yeni yatırımcıların korkması ve telaşlanması için yeterli olacağını düşünüyorum. Tabii ki günün sonunda bu karar yine yatırımcıya ait, o sebeple biz sadece abi nasihatı vermeye devam edelim. Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
2017 de neye yatırım yapsan kazandırdı, illa bir projesi olmasına veya adam gibi bir whitepaper'a bile ihtiyaç yoktu, o dönem kazandıklarımın hepsini mayıstan sonra fazla fazla geri verdim
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Bizim insanımız hazıra her alanda alışmış, bir sıkıntı olduğunda da suçu hemen karşı tarafa atmayı seviyor. Kardeşim sorumluluk al araştır, sorgula olumlu ya da olumsuz sonuçlarına da sen katlan.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
bu konu ile ilgili reklam bile var tv de kendiniz araştırmadan asla yatırım yapmayın her zaman kendi bilgileriniz ile hareket edin sizi tanımayan birisi neden sizin iyiliğinizi istesin ki?
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bizim milletimiz bakkaldan, kasaptan, berberden duydukları tavsiyelerle yatırım yapmayı sever. İşe yıllarını vermiş uzmanlar bile gelse bazı noktalarda ikna edemez. Bir berberin sözü işin uzmanından çoğu zaman daha fazla ciddiye alınır. İşin şakayla karışık gerçeği bu. Altın yada dolar alırken berber belki bir şeyler tutturabilir ama iş kripto piyasalar olunca mutlak çok iyi araştırma yaparak alım yapmalı sağdan soldan duyduklarımızla iş yapmamalıyız.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
arkadaşlar zaten mantıklı düşünmek gerek kulaktan dolma fikirler ile yatırım değil,sokakta yürümeye çıkılmaz.Devir eskisi gibi değil garanti olmadığı sürece hiçbir işe girmeyin.Yatırım yaparken dikkat etmeniz gerek çok ayrıntı var.Dikkat edin.
member
Activity: 532
Merit: 22
Kara geçince kar alma işi özellikle ayı piyasasinda evet ama boğa piyasasi olunca pişmanlık demek. Çünkü boğa piyasasinda geri gelsede bir miktar mutlaka daha gidecek yolu oluyor
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Genel olarak teknolojisini sevdiğim kripto paralara yatırım yapıyorum. Bu yüzden çok fazla zarar ettiğim olmadı. Bir kripto para ne kadar popülerse ve gerçekte kullanıma ne kadar uzaksa manipulasyonuda bir o kadar kolay oluyor. Yani zarar oranıda kar oranıda artıyor. En azından temel piyasa bilgilerini bilmeden yapılan yatırımların kumardan farkı kalmıyor.
jr. member
Activity: 113
Merit: 1
Genelde kulaktan dolma bilgilerle arkadaş tavsiyesi ile kriptopara yatırımı yapan çok insan var kriptopara piyasasına yeni girmiş kişilerde illaki kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor bilgi sahıbi olana kadar denilenleri yapıyor
member
Activity: 406
Merit: 14
Zamanında o tür hataları çok yaptım ama dersimi de aldım. Tabi bunun bir bedeli de oldu. Yinede zararın neresinden dönersen kardır.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Az olsun öz olsun bizim olsun en güzeli bu.Günlük bu şekilde yüzde 5 yakalamak gerçekten kolay.Yeter ki iyi bir takip iyi bir analiz iyi bir strateji yapın.Başarı muhakkak gelecektir.Sabırlı olmayı öğrenin ani pumplarda çıkış noktasını iyi belirleyin.Çıktığınızda dipte güvendiğiniz coin alın bekleyin.dengeyi kurun.
Pages:
Jump to: