Pages:
Author

Topic: Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın ! - page 4. (Read 1162 times)

jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Az ve öz kazanmak makbuldür kesinlikle. Daha önceden bir çok kez tecrübe ettim iyi karlardayken satmadım daha çok kazandıracak dedim hep zararla kapattım sizi tatmin ettiği makul bir seviyede çıkmayı bilin ben artık böyle yapıyorum
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Çok güzel bir örnekle açıklamışsınız bunu. Bu piyasaya girip parasını katlayan hemen uzman olduğunu düşünüyor ve öyle konuşmalar yapıyorlar ki sanıyorsun geleceği görüyor. O yüzden yeni yatırımcılar gerçektende çok dikkat etmesi gerekiyor, karını aldın mı ana paranı çekeceksin.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bir çok tavsiyeye göre hareket ettim hatta eden kişilerin gruplarında bulundum çoğunda sinyali verdik önerdik filan ama hepsi tamamen saçmalık olarak geldi sonunda kendim araştırdım ve ögrendim en güzel parayıda o zaman kazandım.
member
Activity: 238
Merit: 14
bence bu forumda okuduklarınızdan yola çıkarak yatırım yapmayın.çoğunluk imza ödülü alabilmek için öylesine desteksiz sallıyor burda maksat mesaj kasmak ona göre. zaten bu yüzden de yerel forumda çok bahsedilenlere ön yargı ile yaklaşılıyor
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Kulaktan dolma bilgilerle aynı zamanda destek direnç noktalarını bilmeden alım satım yapmayın terste kalma ihtimaliniz çok yüksek olur,  fenomen alın ama her tavsiyeye atlamayın. Yanarsınız
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık.Bu piyasa bir girdap fazla kapılmamak lazım,helede ondan bundan duyulan uçacak kaçacak laflarıyla işlem yapmamak lazım.Biraz teknik,biraz güncel haber takibi emin olunki "size uçacak, alın kesin" diyen lerden daha fazla yardımcı olacaktır.Bu piyasada kendinizden başka kimseye güvenmeyin
jr. member
Activity: 316
belli bir bütçen var ve bu kayıp seni üzecekse ince eleyip sık dokuman lazım o bunu demiş başkası başka demiş pek bakmamalısın, yetırım yapacağın coin token her neyse buları iyice araştırıp kararını kendin vermen daha sağlıklı yoksa beli başlı aç gözlülerin hedefi haline gelebilirsin.
member
Activity: 504
Merit: 12
Bu stratejiyi yaparak sadece yatırımınızı riske katmaktan başka birşey yapmamış olursunuz kendi araştırmanızı kenddiniz yapsanız çok daha faydası olacaktır.
jr. member
Activity: 350
Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapanlar bu piyasada kazansa başka yerde kaybederler başka yerde kazansa bir diğerinde kaybederler. Araştırıp okumadan kazanmak mümkün değil. Bunu kanıksamamız lazım.
jr. member
Activity: 158
Teşekkür ediyorum hocam, özellikle yeni arkadaşlar için faydalı bir konu olmuş. Ben de nacizane şunu ekleyebilirim: Her zaman kendi aklınıza mantığınıza yatan yatırımlara girin. Kimseden duyduklarınızla değil, kendi fikirlerinizle yatırım yapın. Yatırım başlı başına riskli bir şeydir, özellikle de böyle dalgalı sektörlerde. Bu sebeple her zaman için üzülmeyeceğiniz miktarlarda yatırım yapmak en mantıklısı olacaktır.
jr. member
Activity: 476
Kulaktan dolma yatırım yapacak zamanlar da vardır boğa dönemi gibi. Ama genel olarak kendiniz okuyun kendiniz araştırın kademeli alıp satın ve boğada bile olsanız stop kullanın.
member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Çok güzel bir bilgilendirme olmuş. Kulaktan dolma yatırımlar sadece aslında kendini kandırıyorsun. Kaybedersen kendine kızmıyorsun kimden duyduysan ona kızıyorsun ama para senin paran yatırım senin paran.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
KISSADAN HİSSE (uzun okumayı sevmeyen kardeşlerimiz için Grin )

1- Kulaktan dolma bilgilerle ASLA AMA ASLA YATIRIM YAPMAYIN SİZ ALNINIZIN TERİYLE KAZANDIĞINIZ PARAYI PUL'A ÇEVİREBİLİRSİNİZ.

2- Kara geçtiğinizde en azından anaparanızı çıkartın yarın birgün olası düşüşte zarar yazmayın.

3-Kademeli alım-satım bilgilerinizi geliştirin,piyasayı takip edin.

4- Stop-loss öğrenin yoksa tüm paranızı kaybedebilirsiniz.

Bunları uygulayan adam kaybetmez.Ben çok kaybettim ve geç anladım.Tamam hodl da yapabilirsiniz ama her coine hodl olmaz.Alırsınız en dipten alırsınız yüzde 50 risk.Yatırırsınız bakiyenizin yüzde 10 nu anlarım.Ama her coine hodl yapmayın canınız çok yanar.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Çoğu kişinin bildiği ama uygulamakta zorlandığı bilgiler aslında bnlar. Özellikle kara geçme durumunda nedense anaparayı alıp kalanıyla beklemeyi bilmiyoruz. Sürekli yükselecek sanıyoruz ve biryerde patlıyoruz
member
Activity: 448
Merit: 15
Güzel bir post.

Özellikle Ripple örneği çok yerinde. Bu konuda çok bilinçsizce yorumlar oluşmuştu.

Mesela bi arkadaşım var, kendisine ripple 3,5 dolar iken sattığımı ve ona da 3,8 dolardayken elinde olduğunu öğrendiğimde satmasını söylediğimde ''neden satayım ? ben bayağıdır takip ediyorum. 10 doları görecek, burn yapacaklar'' demişti.

Tesadüftür ki, geçen nikahı olmuş ve nikah sonrası eğlencesinde diğer arkadaşıyla kripto sohbetine girdiğimizde de o arkadaşı kendisini grubun kripto gurusu olduğunu söylemişti. Ne hikmetse bitcointalk a üye misin diye sorduğumda siteyi hiç duymadığını söylemişti.

investing.com sitesinde tanımadığım ama yorumunu gördüğüm birisi de ripple a 3,6 dolardayken 100 bin tl'lik girdiğini ve o sıralarda ripple değerinin 2 dolara düşmesine veryansınını okumuştum.

Bu tür arkadaşlar sağdan soldan birşeyler duyup, borsa mantığına ve blockchain teknolojisine hakim olmadan girmekte ve şansa birşeyler kazandığında kendisini bu alanda bilgiç ilan etmekte. işin absürd yanı da az biraz kazandığında diğer insanlara saçmasapan yatırım tavsiyeleri vermekteler. Sonucunda etrafta ripple gibi hacimde o anda doygunluğa ulaşan paralara yüksek meblağlar yatıran tipler ortada gezmekte.

Mining desen bi haber, coin ile token arası farkı bilmez. Marketcap hacmini bilmez, borsa hacmini bilmez, emir girmeyi bilmez ama sorsan para kazanan simsardır.
member
Activity: 633
Merit: 15
Kripto piyasasına yeni girecekler için güzel bilgilendirme olmuş. Özellikle twitter fenomenlerinden ve lokal forumda fazla parlatılan koinlerden uzak durmak gerekiyor.
full member
Activity: 770
Merit: 103
kulaktan dolma yatırım tavsiyelerine en güzel örnek sözde fenomen olarak geçinen lavukların yorumlarıdır. hepsinin kazandırdığından çok zarar ettirdiği vardır. kendiniz yorum yapabilecek kadar ilerlemedikçe itibar etmeyin derim.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Her nekadar araştırmak öğrenmek ne yaptığını bilmek gerektiğine katılsamda malesef şans faktörüde çok etkin bu piyasada. şansı varsa adamın pump falan birşekilde köşeyi dönen dönüyor.
member
Activity: 392
Merit: 10
Kulaktan dolma bilgiyle 1 kere yatırım yptım ordanda 4-5x kaldırdım bir twitter fenomeni sayesinde ama sonra hiç yapmadım onu katlamaya başladım sonra o twitter fenomeni patladı kaybetti çoğunluk yüzdesini
jr. member
Activity: 532
Çok güzel bir yazı olmuş. Özellikle bu piyasaya yeni-yeni başlayanlar nimet gibi bir yazı. Teşekkür ederim.
Pages:
Jump to: