Pages:
Author

Topic: Kutak za kulturni trenutak - page 2. (Read 23005 times)

legendary
Activity: 1722
Merit: 5937
December 27, 2024, 03:55:09 PM
ps: nije spojler, ovo je doslovno glupost od scenarija kao da se ubaci 1min necega "popularnog".
Nisam gledao nista osim tog kratkog videa pa napamet pricam, ali meni to i nije toliko glupo nego cak i realno, s obzirom koliko je crypto popularan u Juznoj Koreji te na kolicinu scammera u cryptu. Ako se dobro sjecam, nakon izlaska prve sezone netko je launchao i nekakav Squid Game token scam gdje su ljudi popusili milijune.

Kad smo kod kriptovaluta, nisam gledao ali ima i novi film Hotel Bitcoin, ali slabo stoj ina IMDB:

A group of friends have to survive a weekend in a hotel with a huge amount of virtual money to guard, putting their ingenuity to the test.
https://www.imdb.com/title/tt31308426/
Ocjena 4.9 sa 200 i nesto glasova, nema sanse da to ista valja. Osim ako nije nekakva thrash zajebancija u Sharknado stilu.  Cheesy
legendary
Activity: 2212
Merit: 7064
December 27, 2024, 01:36:54 PM
ali danas sam naletio na mali isjecak iz druge sezone u kojem je jedan od natjecatelja crypto scammer pa mozda ipak bacim oko.  Cheesy
Pa mora imati malo i coin scammera i woketranspecijalaca kad je tu netflix glavni... a treća sezona idemo još luđe.

Kad smo kod kriptovaluta, nisam gledao ali ima i novi film Hotel Bitcoin, ali slabo stoj ina IMDB:

A group of friends have to survive a weekend in a hotel with a huge amount of virtual money to guard, putting their ingenuity to the test.
https://www.imdb.com/title/tt31308426/
member
Activity: 548
Merit: 47
December 27, 2024, 12:18:30 PM
Pogledao squid 2, zavrsila na pola igre i sad cekaj trecu sezonu.. 3 godine izmedu 1 i 2 sezone, sad cekat koju..2027? ma..
Zavrseno je snimanje trece sezone te bi trebala izaci nekad tijekom 2025 tako da nece biti toliko cekanja kao izmedju prve i druge sezone.

Ja jos nisam siguran dal cu uopce gledati (prvu sezonu mi je upropastila zena jer je jako brzo skuzila glavni twist) ali danas sam naletio na mali isjecak iz druge sezone u kojem je jedan od natjecatelja crypto scammer pa mozda ipak bacim oko.  Cheesy

On: Pa rekao sam na kraju svakog videa da sami odlucite.
Oni: Svaki video je ulozite, rasti ce!

Bog te hebo ovo je svaki youtuber koji promovira neki coin hahaha

ps: nije spojler, ovo je doslovno glupost od scenarija kao da se ubaci 1min necega "popularnog". Isto kao tranny jer se inace nebi mogli nominirat za nagradu kao da sada nesto nagrade znace, ali eto..
legendary
December 27, 2024, 12:02:39 PM
Pogledao squid 2, zavrsila na pola igre i sad cekaj trecu sezonu.. 3 godine izmedu 1 i 2 sezone, sad cekat koju..2027? ma..
Zavrseno je snimanje trece sezone te bi trebala izaci nekad tijekom 2025 tako da nece biti toliko cekanja kao izmedju prve i druge sezone.

Ja jos nisam siguran dal cu uopce gledati (prvu sezonu mi je upropastila zena jer je jako brzo skuzila glavni twist) ali danas sam naletio na mali isjecak iz druge sezone u kojem je jedan od natjecatelja crypto scammer pa mozda ipak bacim oko.  Cheesy
member
December 26, 2024, 04:53:43 PM
legendary
December 26, 2024, 03:35:26 PM
Pogledao Gladiator II, jadna majko!
Pravi mali cirkus s majmunima, morskim psima i drugim animiranim životinjama, a ovo je i jedna od najgorih gluma Denzel Washingtona koju sam gledao  Roll Eyes

Nije loš ovaj novi Squid Game 2, ako možete slušati korejski način govora, a ako ne možete ima i engleska audio verzija.

member
December 26, 2024, 10:14:54 AM
Squid Game s2 je vanka!
legendary
December 25, 2024, 11:55:50 AM

Kako ovaj film nije zavrsio u minusu nije mi jasno..
Pa zato što je nastavak super uspješnog filma pa se skupilo dovoljno ekipe koja je bila zainteresirana da ga pogleda u kinu. Za sada je na 406 milijuna tako da postoji šansa da prestigne i prvi dio koji je u kinima zaradio 465M (doduše treba se tu uračunati i inflacija koja je poprilična).

Ovdje kod mene se tradicionalno gledaju Harry Potter filmovi, svaki dan jedan film od Badnjaka do Nove Godine pa kad to odgledam onda ću i Gladijatora jer vidim da je neki dan napokon izašao dobar rip.
member
December 25, 2024, 10:30:04 AM
Pogledao Gladiator II, jadna majko!

Scenarij nema veze s vezom, cgi je super, ali prica prebrza, onda likovi iz prvog filma, pa u nekim borbama jednostavno stvari nemaju logike, ovaj ga opali drskom maca 2 puta po glavi i 1om stitom ovom nista kao da je superman, dok ostale borbe padaju kao jabuke. Kad sam vidio one majmune u areni, gledam sto je ovoooo bog te mazo..

Kako ovaj film nije zavrsio u minusu nije mi jasno..
legendary
December 18, 2024, 03:12:58 PM
 Nije loše za prvu epizodu, ali nakon što sam je odgledao mislim da malo previše pokušavaju kopiranje svih likova iz originalne Dexter serije.
Jasno da su svi kao mlađi ali mi se sve čini malo isforsirano.
A to je klasika za sve nastavke, bilo serija bilo filmova. Pokusava se reciklirati ono sto je funckioniralo u proslosti umjesto da se fokusira na razvoju nove price. Malo serija uspje u tome, a jedna od tih je npr Better Call Saul koja je meni jos bolja od Breaking Bad.

Nije film ali mao su se neki uznemirili nakon što je Tucker Carlson uradio novi Roger Ver intervju  Smiley
Nisam gledao, ali planiram. Tek sam neki dan dovrsio ovo novo Tarantinovo gostovanje kod Rogana.

Inace, ja sam danas otvorio sezonu Bozicnih filmova sa provjerenim klasikom National Lampoon's Christmas VacationCheesy
legendary
December 16, 2024, 04:05:52 PM
Nisam znao do danas da ima nova serija Dexter: Original Sin.
Sinoc tek krenula, vani je samo prva epizoda. Solidan pocetak, bolje od ocekivanog.
  Nije loše za prvu epizodu, ali nakon što sam je odgledao mislim da malo previše pokušavaju kopiranje svih likova iz originalne Dexter serije.
Jasno da su svi kao mlađi ali mi se sve čini malo isforsirano.

Nije film ali mao su se neki uznemirili nakon što je Tucker Carlson uradio novi Roger Ver intervju  Smiley
legendary
December 14, 2024, 10:39:58 AM
Sinoc tek krenula, vani je samo prva epizoda. Solidan pocetak, bolje od ocekivanog.

Inace, odustao nakon 5 odgledanih epizoda one nove Sheridanove serije (Landman) sa Thorntonom. Serije bi bila skroz ok da nema 2 totalno nepotrebna lika, njegove zene i kcerke, ali ovako mi je postalo negledljivo.

Da, vidio. Sanse da ce valjati su jako male, valjda zato i idu sa samo 4 epizode.
member
December 14, 2024, 10:12:57 AM
Malcolm in the Middle

https://variety.com/2024/tv/news/malcolm-in-the-middle-revival-disney-plus-frankie-muniz-bryan-cranston-1236185043/

Samo se nadam da nece ganjat ova nova sr4nja lgbewjgksns+-
legendary
December 13, 2024, 05:36:37 PM
Sve novi glumci, i vraćaju se natrag u prošlost, ali mislim da je Michael Hall još tu glasom kao narrator.
https://www.imdb.com/title/tt32252772/
sr. member
Activity: 1491
Merit: 320
🐪
December 11, 2024, 03:15:40 AM

Ne znam da li se to samo meni cini ali ima poplava post apokaliptickih i distopijskih filmova zadnjih par godina pocevsi od World war z, Hunger games, Elysium, novi nastavak Blade runnera... Da li nam svjetske elite zele nesto poruciti?
To je očito prediktivno programiranje svima onima koji barem malo koriste svoj mozak, a pravim ''zombi'' potrošačima tih serija i filmova je to samo još jedna notflix zabava.

Sigurno nas ne bi prediktivno programirali gospodari Hollywooda, npr. sa ovom scenom:

https://m.youtube.com/watch?v=ZRcpnM26nJM

Vec mogu zamisliti kako nas pripremaju da svatko zivi u celiji sa VR naocalama spojenim na internet, uz nadoplatu od strane korisnika, naravno

Ovo isto sigurno nije prediktivno programiranje:
https://m.youtube.com/watch?v=GlqqGKZ3Uac
legendary
December 10, 2024, 03:32:37 PM
Zašto se ekipa ložila na prvu sezonu toliko?
Ne znam, ja se nisam ložio na to ali preživljavanje se dobro prodaje Wink

Ne znam da li se to samo meni cini ali ima poplava post apokaliptickih i distopijskih filmova zadnjih par godina pocevsi od World war z, Hunger games, Elysium, novi nastavak Blade runnera... Da li nam svjetske elite zele nesto poruciti?
To je očito prediktivno programiranje svima onima koji barem malo koriste svoj mozak, a pravim ''zombi'' potrošačima tih serija i filmova je to samo još jedna notflix zabava.
sr. member
Activity: 1491
Merit: 320
🐪
December 10, 2024, 10:49:30 AM
Ja volim taj postapokalipticni setting, ali nazalost velika vecina serija i filmova na tu temu je smece pa se najcesce vracam starijim uradcima koje ponovno gledam.
Snimili su i novo postapokaliptično smeće Earth Abides, ali ovo je nešto najgore i najodvratnije što sam gledao,
i naravno morali su opet da miksaju rase (sve po planu Melting Pot) i to sigurno njije samo slučajnost.
Squid Game druga sezona uskoro izlazi.

hero member
Activity: 616
Merit: 570
#NeverForgetGoba
December 10, 2024, 04:46:58 AM

Zašto se ekipa ložila na prvu sezonu toliko?

legendary
December 09, 2024, 10:43:05 AM
Ja volim taj postapokalipticni setting, ali nazalost velika vecina serija i filmova na tu temu je smece pa se najcesce vracam starijim uradcima koje ponovno gledam.
Snimili su i novo postapokaliptično smeće Earth Abides, ali ovo je nešto najgore i najodvratnije što sam gledao,
i naravno morali su opet da miksaju rase (sve po planu Melting Pot) i to sigurno njije samo slučajnost.
legendary
December 07, 2024, 01:39:06 PM
a u hrpi novih filmova i serija većina ljudi na zemlji je ubijena i umrla.  Roll Eyes

Prije jedno tjedan dana izasla je brazilska mini serija od 6 nastavaka Senna. Tko voli F1 mislim da bi mu se trebalo svidjeti. Meni kao velikom fanu Senne je i dalje onaj dokumentarac iz 2010 nesto najbolje snimljeno na tu temu.

Sad kad sam spomenuo F1, mislim da ni sa jednim drugim sportom nisam napravio takav zaokret za 180. Hardcore pracenje od 1989 pa sve negdje do 2008/2009 a od tada ne da nisam pogledao cijelu utrku nego valjda ni sekundu live prijenosa.

Pages:
Jump to: