Opet sam na nekom oldies goldies streaku.
Kao klinac sam na VHS-u imao film zvan Guyver koji je (ja mislim) bio bundlan s još jednim zvanim Mirai Ninja i sjecam se da sam ih obozavao gledat.
I tak skinuo ja
The Guyver 1991 s Mark Hamillom i krenuo ga gledat, zapitao se koji mi je kurac bio kao klincu - pa ovo je govno... Od komične glume, blesavih kostima, razno raznih tranzicija... a da ne kažem kako je Mark Hamill užasno odradio svoj posao, kao i ostatak ekipe
Da bi cijelo vrijeme čekao onu neku crucial transformaciju "iz šume" koje se sjećam kao klinac... samo da ona ne dođe - zašto?
Zato što sam gledao krivi film : )))
Postoji
Guyver: Dark Hero , e, taj sam imao na VHS-u
I pogledao ga, super je ovak, nije remek djelo, ali je bio fun entertainment. Atmosfera je odlična, gluma je znatno bolja od prvog.
Sutra ili prekosutra kad uhvatim opet par sati free budem započeo
Mirai Ninja aka Robo Ninja, plakao sam ko kišna godina kao klinac na jednu scenu u njemu
Ono što mi je fascinantno, kao klincu ti je sve bilo extra dobro i plašio si se tih "čudovišta" i iako bi mi mater rekla da je to kostim, ja ne bi vidio kostim. Naravno da ga sad vidim (i fakat su loši kostimi) ali si mogu zamislit muke mojih roditelja koji vide da je kostim, pokušavaju mi pojasnit da je to kostim, ali ja vidim genuine čudovište zbog kojeg tu večer vrlo vjerojatno neću spavat.
...što ja radim sa životom