bu forumdaki çoğu kişi gibi bende kyc için kimlik bilgilerini verdim. Kimliğini üzerine şeffaf olarak yazı yazılması önerilmiş.
şöyle örnek vereyim, öneriyi atonomi ico su için uygulayarak gönderdiğim kimliğin üzerine FOR ATONOMI yazdım. Ancak KYC kabul edilmedi, projeye rağbet çok olduğu için de KYC bilgileri düzeltme fırsatı bile verilmedi. Yani anlayacağınız sırf kimliğin üzerine yazı yazdığım için Atonomi de whitelist olamadım. Umarım borsaya ico fiyatının çok üzerinde girmez de ben de yaptığıma pişman olmam.
Dostum yaşadığın probleme üzüldüm ama burada yazdıklarım global olarak olabilecek ihtimaller ve hukukla uğraşan kişilerin yorumları üzerine bir bilgilendirme yazısı. KYC lerin üzerine yazı yazma ise şu ana kadar kaç tane KYC gönderdiysem bu şekilde gönderdim ve bir problem yaşamadım bu sebepten kaynaklı bir tavsiyedir.
ICO'suna katıldığın firma sana böyle bir zorluk çıkartıyorsa vardır altında bir sebep...
Amaçları ve dertleri sadece senin multi hesap açmaya çalışan birisi olmadığını doğrulamak yani tamam bu gerçek bir kişi spam yada bot değil demek veya ;
Faaliyette bulunduğu devlette yaptığı işten dolayı vergi ödemek gerçek şahıslara fatura kesmek olsaydı herhangi bir problem çıkartmazlardı...