Vispilio, mindrust ve Lauda güzel ekip olmuşsunuz. Tebrikler
Tekrar ediyorum, forumda hakeden mesajlar dışında hiç bir mesaja merit vermedim. Öyle yapsaydım onlarca hakeden mesaj doldurduğum burayı bir sürü mesajla doldurmazdım;
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4973607.new#newGrupmuş, çeteymiş, bunlar çocuk lafı işler. Geçiniz. Çoluk çocuk yok burada. Bunu iddia eden de onu destekleyen de gözümde çocuktan farklı değil artık.
Benim Türkçe bölüme katkılarım ortada. Bu diğer arkadaşların bölüme ne katkısı var çıkarsınlar ortaya görelim.
Lauda'nın sunduğu kanıtlarda "ihtiyacı olana merit vereyim" demişim. Evet, verdim, yine veririm. Adam meritlik mesaj yazmış kimse merit vermemiş. Merit veririm.
Grup kuralım demişim, o mesajın tarihi merit ilk geldiği zamanlar öylesine yapılan bir konuşma. Grubun varlığını ispatlayamayan adamlar gelmiş bık bık konuşuyor.
AltcoinTR bu forumdan çıkmış bir grup, orda meritle alakalı yazdıklarım hala duruyor, saklayacak bi şeyim olsa onları silerdim, hepsi duruyor girip bakabilirsiniz.
Adamın merit almayan meritlik mesajı var bana iletmiş merit atmışım. Sorun nerde? Adamdan merit istememişim bi şey yapmamışım
DT olmak vs umrumda değil, amacım Türkçe bölüme katkıda bulunmak. Ama böyle bizans hainleri olduğu sürece zor.
Son 2 yılda Türkçe bölüme en çok katkı yapan 10 adam say deseniz ilk 5'te yer alırım bunu ukalalık için söylemiyorum. Ama gelmiş bölümümüze katkısı olmayan adamlar ahkam kesiyor.
Türkçe bölüme kaç merit dağıttınız ki burda ahkam kesiyorsunuz?
Bana gelen meritleri merit kaynaklarından daha çok dağıtmışım, nedir alıp veremediğiniz?
Burdan da ilan ediyorum.
Bu hesabım kırmızıya da boyansa forumda yazmaya devam edeceğim, bölüme katkı yapmaya da devam edeceğim. Çünkü aynı çizgimle merit almaya devam edeceğim, o meritleri de dağıtacağım. Her zaman olduğu gibi.
Sizin gibi zararlı ve "kötü niyetli" insanları tanımamıza sebep olduğu için hesabımın gitmesi bile umrumda değil. Bounty katılamam altı üstü olur biter.
Bi zafer kazandığınızı falan sanmayın yani. PHI eski PHI. Yazılarına da incelemelerine de devam edecek. Siz de "hohahaha para kazanmasını nasıl engelledik ama" diye sevineceksiniz. Burdan kazandığım para olsa da olur olmasa da olur benim için. Gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler. Globalde takılmaya devam edin, ne de olsa bölüme katkınız yok.
Ayrıca, Lauda gibi bir ırkçı varlığı, "Türk mü? Irk bile değil" diyen birini, Türkleri habeş maymununa benzeten birini desteklemeniz zaten karakterinizi ortaya koyuyor.Aldığım ilk meritleri size vereyim de çeneniz kapansın.
Hadi iyi forumlar