Pages:
Author

Topic: Lauda'nın sebepsiz yere Türkçe konuşan herkese distrust vermesi - page 5. (Read 1653 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Hocam selam,

Ben bu işi anlamadım. Bu olayın sebebi nedir? Ben sadece 3 arkadaşa oy verdim, ne adayım, ne de başka bir şey.
Sizin gönderdiğiniz linke baktım, trust listesi diyor, distrust değil, bir yanlışlık mı var?

Selam, DT listesi eskiden Lauda gibi insanların tekelindeydi fakat Theymos bu tekelin kırılması için yeni Default Trust sistemi getirdi. Şimdi yerelden 4 tane DT üyesi çıkarttığımız için Lauda DT1 listesinden düşerek DT2 oldu. DT1 listesinden düşünce de öfkesinden seçime katılan her Türk'e distrust vermiş. Yalnız tek tek profillere girip bakmış sadece Türkçe konuşanlara distrust verilmiş. İngilizce ağırlıklı konuşanlara distrust verilmemiş, yani ırkçılık amaçlı verilen bir oy. Bu verilen distrust sizi kampanyalarda etkilemez sadece DT olmanızın önüne geçer, böyle ırkçı bi adamın DT olmasının luzmü yok herkes oy verse siker atarız forumda eseri kalmaz.

Başında ~ işareti varsa distrust oluyor.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Hocam selam,

Ben bu işi anlamadım. Bu olayın sebebi nedir? Ben sadece 3 arkadaşa oy verdim, ne adayım, ne de başka bir şey.
Sizin gönderdiğiniz linke baktım, trust listesi diyor, distrust değil, bir yanlışlık mı var?
legendary
Lauda'yı distrust listesine eklemek için bu linke tıklayarak ~Lauda yazabilirsiniz.
legendary
Lauda'yı distrust listesine eklemek için bu linke tıklayarak

~Lauda
~Mindrust
~Vispilio yazabilirsiniz.

Bu iki şahıs da Lauda ile birlikte Türklere habeş maymunu demiş, meritleşmiş, türlü iftiralar için lokaldeki seçimi sabote etmiştir.

Geçtiğimiz aylarda Theymos Default Trust sistemini değiştirdi ve artık seçimlere her Bitcointalk üyesi katılabiliyordu, biz de bunun sonucu olarak kurallara uygun bir oylama başlattık ve Theymos aramızdan 4 kişiyi DT üyesi olarak seçti fakat seçimler adil olmasına rağmen seçime katılıp Türkçe konuşan herkese Lauda tarafından distrust verildi. Bizim aldığımız duyumlara göre aramızdan bir kişi bu seçimi Lauda'ya şikayet edip onu gaza getirdi ve zaten ırkçı davranışlarda bulunan Lauda seçime katılan herkesi güvensizler listesine ekledi.

Theymos: Eğer birine aptalca bir sebep nedeniyle distrust verirseniz, o ve arkadaşları da size aynı aptalca sebep nedeniyle distrust verebilir. Yani Lauda'yı güvenmediğimiz insanlar listesine ekleyebiliriz.

if you give someone negative trust for some stupid reason, you have reason to worry about them or a close friend of theirs negative-trusting you for a similarly stupid reason, if not in this month, then in a future month. I think that it pushes people (without forcing people) toward acting in-line with consensus, so that any retaliation against your sent negative trust always gets the sender excluded definitively.

Lauda'nın 2015'den beri yaptığı ırkçılıklar
I know that the Turkish community of this forum is a big circle jerk and centralized around EAL.
Turkish == race?  Roll Eyes

Theymos'un bize verdiği hak sonucunda biri bize saçma bir nedenle distrust verirse aynı saçma nedenle ona distrust verebiliriz. Theymos 4 kişiyi uygun görüp seçiyorken, bu herif kim oluyor? Lauda'yı ırkçı ve subjektif buluyorum bu nedenle güvenilmez olduğunu düşünüyorum ve distrust listeme ekliyorum.

Lauda tarafından haksız yere distrust listesine eklenenler
~2run
~by rallier
~teramit
~mhanbostanci
~Halmater
~Matthias9515
~PHI1618
~sonerbo
~BitcoinTurk
~bobita
~wolwoo